Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

Poeder van Enanthate van het hoge Zuiverheidstestosteron het Ruwe Steroid voor Bodybuilding

Poeder van Enanthate van het hoge Zuiverheidstestosteron het Ruwe Steroid voor Bodybuilding

High Purity Testosterone Enanthate Raw Steroid Powders For Bodybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SteroidRaws
Certificering: HPLC
Modelnummer: N0034

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: USD1.0
Verpakking Details: foliepakket
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200 kg
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Zuiverheid: 99.9%purity Kwaliteit: beste kwaliteit
RAW: chemisch ruw poeder

Poeder van Enanthate van het hoge Zuiverheidstestosteron het Ruwe Steroid voor Bodybuilding

 

Naam: Testosteron enanthate

 

Profiel:

 

Het testosteron enanthate is olie gebaseerde steroid, hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het vrijgeven van testosteron zodra langzaam ingespoten. Voor medisch doel wordt het wijd gebruikt voor traktatie van mannelijke genitaliën en voor behoud van secundaire geslachtskenmerken. Voor bodybuilders wordt het testosteron enanthate gebruikt voor sterkte het bereiken en spier het toevoegen.

 

Karakter:

 

De bodybuilders gebruiken gewoonlijk testosteron enanthate in de waaier van 250mg-750mg een week. Dit niveau volstaat vrij wat gebruikers een snelle aanwinst van sterkte en lichaamsgewicht zou verstrekken. Meer dan 750mg een week zullen de bijwerkingen duidelijker zoals gynecomasti, olieachtige huid, acne, aggressiviteit, de gezichts/groei van het lichaamshaar etc. zijn.

 

Functie:

 

Het testosteron wordt enanthate meestal gebruikt voor spier het toevoegen en gewoonlijk stapel met anadrol, deca of dianabol, omdat de cycluscombinaties altijd beter werken.

 

Wij hebben pakhuis in NY en Frankrijk. Het pakket zal naar ons pakhuis in New York via HKEMS worden verzonden, en dan zal het naar uw bestemming door binnenlandse levering worden verzonden, zal het verzendadres niet vereist worden tot het pakket in NY of Frankrijk wordt ondertekend, zodat zal uw adres niet getoond worden bij de douane. En er is geen om het even welk de invoerverslag van China voor uw verzendadres.

Voor het geval dat het pakket, wordt gegrepen en wij kunnen u van volledig reshipping beleid voorzien. U zult zich niet over het verlies van zowel geld als adres ongerust maken.

 

Effect:

Het testosteron Enanthate is een langzame vorm van de acterenversie van het testosteronhormoon en zou de eerste grote/lange gebruikte vorm van het estertestosteron zijn. Het testosteron Enanthate is één enkele grote het testosteronsamenstelling van de esterbasis. Dit is een zuiver synthetisch testosteronhormoon dat een carboxylic zure ester in bijlage in Enanthate (enanthoic zuur) heeft. De ester zelf is in bijlage aan het hormoon bij de 17 bètahydroxylgroep. Door de Enanthate-ester vast te maken, staat dit voor een controle van de hormonen actieve duur en de totale versietijd toe. Zodra ingespoten, wordt het testosteron niet actief tot de ester van het hormoon begint los te maken. Het totale detachement gebeurt niet in één keer maar staat voor een langzame, regelmatige versie van het actieve hormoon toe in het lichaam. Zodra ingespoten, zal er een scherpe aar in testosteron binnen de eerste 24-48 uren postinjectie zijn. Van hier het hormoon zal voortdurend scheiden en zal door het lichaam verdrijven. Door zijn tijdsbestek, draagt het Testosteron Enanthate een halveringstijd van ongeveer 8 dagen, die voor zo weinig zoals één injectie om de 2 weken in het therapeutische plaatsen zullen toestaan. Nochtans, zullen om de 7-10 dagen veel efficiënter in het handhaven van stabiliteit blijken.

 

bijwerking:

Er zijn mogelijke bijwerkingen van het gebruik van Testosteronenanthate, maar wij zullen vinden zij uiterst gemakkelijk om voor het gezonde volwassen mannetje zijn te vermijden. Wanneer wij naar het gezonde volwassen mannetje verwijzen sluiten wij de kwestie van laag testosteron uit. Voor de lage patiënt, zal de waarschijnlijkheid van bijwerkingen uiterst - laag zijn. In zo een geval, vervangt het individu slechts wat hij meer niet heeft en niets. Voor de prestatiesatleet, zullen de bijwerkingen van Testosteron Enanthate een grotere waarschijnlijkheid dragen, maar zouden nog moeten zeer controleerbaar zijn. De meeste mensen kunnen hoge niveaus van testosteron zeer goed tolereren. Nochtans, aangezien met vele dingen in het leven de individuele reactie en gevoeligheidskwesties een rol zullen spelen. Dit is niet uniek aan Testosteron Enanthate maar houdt waar met alle dingen wij ons lichaam aanbrengen. om de mogelijke bijwerkingen van Testosteron Enanthate te begrijpen, hebben wij hen in hun afzonderlijke categorieën samen met al informatie uitgesplitst u zult wensen.

 

Cyclus:

 

Week Testosteron-Enanthate Deca-Durabolin Arimidex
1 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
2 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
3 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
4 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
5 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
6 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
7 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
8 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
9 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
10 500mg/wk 200mg/wk 0.5mg/eod
11 500mg/wk   0.5mg/eod
12 500mg/wk  

0.5mg/eod

 

 

1. Hoe te om een orde te plaatsen?
Contacteer onze vertegenwoordigers door te klikken „contacteren ons“, „opdracht gevend tot“ of Skype op homepage van de website, zal allemaal genoegen en patiënt zijn om u te citeren een prijs en u de details te vertellen van wat u wilt.
lange 2.How kan ik mijn pakket krijgen?
Alle details van onze het verschepen hangen van het verschepende land af, te vertellen gelieve ons uw verzendadres als u de specifieke het verschepen tijd benieuwd bent. Neem de V.S. bijvoorbeeld, zal het pakket in het oosten van Amerika in de volgende 3-5 werkdagen na betaling aankomen, terwijl dat van centraal en westelijk gebied een langere tijd, ongeveer 5-7 werkdagen kan nodig hebben.
3. Kan ik het met een lagere Prijs krijgen?
De prijs werd gemaakt door ons bedrijf. Wij kunnen niet het persoonlijk veranderen. Maar er zal verkoopbevordering in andere periode zijn. Voor details, gelieve uw vertegenwoordiger te contacteren.
4. Verstrekt u het opnieuw versturen van beleid?
Over het algemeen kon ons pakket niet in zoverre dat worden vastgehouden wij goed uitgerust met een ervaren verschepend team met vrij hoog succesvol tarief zijn. Wij verstrekken met het opnieuw versturen van beleid voor het geval dat het werd vastgehouden. Er zijn 2 oplossingen voor uw verwijzing: Wij verzenden kostenloos u de producten maar u moet de verschepende prijs betalen, of wij zullen het met uw volgende respectievelijk orde verzenden.
5. Hoe kan ik uw kwaliteit ervoor zorgen?
Elk van onze producten hebben HPLC evenals de meest geavanceerde NMR test overgegaan en van relatieve COA kunnen worden voorzien voor uw het controleren om onze kwaliteit en stabiliteit te waarborgen. U kunt de testanalyse van onze website volgens de Partij Nr op het pakket downloaden.

Wij kunnen waarborgen wat ontving u is product het van uitstekende kwaliteit van 100%.

 

Poeder van Enanthate van het hoge Zuiverheidstestosteron het Ruwe Steroid voor BodybuildingPoeder van Enanthate van het hoge Zuiverheidstestosteron het Ruwe Steroid voor Bodybuilding

Poeder van Enanthate van het hoge Zuiverheidstestosteron het Ruwe Steroid voor Bodybuilding

 

 

 

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Rachel

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)