Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

Witte Poederspier de Bouwsteroïden Superdrol/Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

Witte Poederspier de Bouwsteroïden Superdrol/Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

  • White Powder Muscle Building Steroids Superdrol / Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001
  • White Powder Muscle Building Steroids Superdrol / Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001
  • White Powder Muscle Building Steroids Superdrol / Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001
 • White Powder Muscle Building Steroids Superdrol / Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health
  Certificering: USP/BP/ISO9001
  Modelnummer: 3381-88-2

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: onderzoek
  Prijs: inquiry
  Verpakking Details: aluminiumfolie zak
  Levertijd: 5-7 werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 500KG/Month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  CAS Nr.:: 3381-88-2 Moleculaire formule:: C21H34O2
  Molecuulgewicht:: 318,493 Analyse:: 98% min
  Kwaliteitsnorm:: USP/BP/ISO9001 Leveringscapaciteit:: 500KG/Month

            Spier de Bouwsteroïden Superdrol/de Magere Spier van Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

   

  Naam: Superdrol (Methyldrostanolone)

   

  Karakter:

  Productnaam: Superdrol (Methyldrostanolone)
  CAS Nr.: 3381-88-2
  Moleculaire Formule: C21H34O2
  Molecuulgewicht: 318,493
  Analyse: 98% min
  Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001
  Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder
  Opslag: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

   

  Witte Poederspier de Bouwsteroïden Superdrol/Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

  Profiel:

  Methyldrostanolone of Superdrol, terwijl het niet op de markt tot 2005 verscheen zijn geen nieuwe anabole steroïden. Syntex leidde eerst tot het Methyldrostanolone-hormoon in 1959 tegelijk met Drostanolone (Masteron) en Oxymetholone (Anadrol). Nochtans, ontving het Methyldrostanolone-hormoon nooit een farmaceutische duw zoals de andere twee hormonen. De uitzondering zou zijn opneming in Dimethazine zijn; een samenstelling die metabolisch oploste en in het postbeleid van Methyldrostanolone omzette. Aangezien wij in de Superdrol-samenstelling duiken, aangezien u reeds kunt verondersteld hebben zullen wij vinden het aan Drostanolone of populaire anabole steroid Masteron zeer gelijkaardig is.

  Superdrol verkort ook terugwinningstijd. Dit betekent die op Superdrol gewichten na hun laatste training kunnen sneller opheffen dan normaal het geval zou zijn. Het is bijna onmogelijk aan overtrain terwijl het nemen van Superdrol, en meer tijd in de gymnastiek evenaart meer spiermassa. Bovendien verhoogt Superdrol ook de lengte en de kwaliteit van trainingen. De rusttijd tussen reeksen is verminderd omdat de spieren zo veel tijd niet normaal vergen om terug te krijgen. Met meer trainingen die langer en efficiënter zijn, is het eerder gemakkelijk om te zien hoe Superdrol iemand kan helpen meer magere spier bereiken.

  Witte Poederspier de Bouwsteroïden Superdrol/Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

   

  De functies van Superdrol:

  Superdrol is dihydrotestosterone(dht) afgeleide anabole steroïden of specifieker een structureel veranderde vorm van Drostanolone. Het vervoert ook een toegevoegde methylgroep bij koolstof twee plaatst, die zeer zijn anabole macht verhoogt. Deze lichte wijzigingen zullen ook androgenicity van Superdrol verminderen in vergelijking met Masteron, die niet androgeen dat alles om is te beginnen met.

  Op een structurele basis, draagt Superdrol een anabole classificatie van 400. Het zal ook een androgene classificatie van 20 dragen, die uiterst mild is. Dit is niet-aromatiseert anabole steroïden die geen estrogenic of progesteroneactiviteit dragen.

   

  Superdrol zal in het bijzonder eiwitsynthese en stikstofbehoud verbeteren. De eiwitsynthese verwijst naar het tarief waardoor de cellen proteïnen bouwen en de stikstof een belangrijk onderdeel in de samenstelling van het spierweefsel vertegenwoordigt. De verhoging op beide gebieden bevordert een sterkere anabole atmosfeer toelatend het individu om meer mager weefsel te bouwen of het te bewaren tijdens een calorie beperkte staat. Het hormoon zal ook beduidend rode bloedceltelling verhogen die grotere spierduurzaamheid verstrekken. Dit is toe te schrijven aan rode bloedcellen die verantwoordelijk voor het dragen van zuurstof aan en door het bloed en de verhoging van cellen die grotere bloedoxygenatie verstrekken zijn.

  Witte Poederspier de Bouwsteroïden Superdrol/Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

   

  De gevolgen van Superdrol:

  Wanneer het bekijken de gevolgen van Superdrol, de beste manier om de steroïden te beschrijven zoals een totaal lichaam is die product omzetten. Nochtans, zullen de atleten die allebei hebben gebruikt getuigen van de gevolgen van Superdrol in geen geval zullen leiden tot massaaanwinsten zelfs vergelijkbaar met Anadrol. Nochtans, kunnen de significante aanwinsten in mager weefsel zo worden gemaakt zolang de adequate calorieën worden verbruikt.

  De gevolgen van Superdrol kunnen ook zeer gunstig zijn aan de op dieet zijnde atleet als scherpe steroïden. Deze samenstelling zal zeer mager weefsel tijdens een warmtetekort, een belangrijk onderdeel bewaren aan het succesvolle op dieet zijn. wegens het natuurlijke de overlevingsinstinct van het lichaam, zal het vaak energie van spierweefsel eerder dan lichaamsvet nemen. De sleutel tot het succesvolle op dieet zijn zorgt ervoor dat niet alleen vette verloren is maar het magere weefsel dat wij wordt bewaard hebben gehouden. De gevolgen van Superdrol zullen verzekeren dit doel met. is. Door de gevolgen van Superdrol zou het individu zeer het betere conditioneren in termen van een drogere, hardere blik ook moeten opmerken.

  Ongeacht uw reden voor of gebruik die, die ophopen snijden, zullen de gevolgen van Superdrol terugwinning en spierduurzaamheid verbeteren. Het volledige punt achter anabool steroid gebruik moet wat net en aan doet u reeds eenvoudig nemen beter het. Dan hebben wij terugwinning, en dit is waar de gevolgen van Superdrol zoals met vele anabole steroïden onschatbaar worden. De terugwinning is waar vooruitgang wordt geboekt. Vooruitgang wordt niet echt geboekt in de gymnastiek wanneer opleiding. Wanneer opleiding zijn wij eigenlijk tearing ons spierweefsel neer, en wanneer wij terugkrijgen is dit waar het wordt gebouwd, hersteld en sterker wordt.

  Witte Poederspier de Bouwsteroïden Superdrol/Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

   

  De Bijwerkingen van Superdrol:

  Er zijn mogelijke bijwerkingen van Superdrol alle gebruikers zich van bewust moeten zijn. Dit is niet wat wij vijandige anabole steroïden zouden etiketteren, maar de mogelijke bijwerkingen van Superdol kunnen op een paar zeer belangrijke gebieden potentieel problematisch zijn. Die met leverkwesties met hoog cholesterolgehalte of bestaande moeten niet deze anabole steroïden gebruiken. Als u voor gebruik gezond genoeg bent, zult u een goed beetje van inspanning in het controleren van deze gebieden van uw gezondheid moeten doen.

   

  De dosering van Superdrol:

  De standaard mannelijke Superdrol-dosissen zullen in 10-20mg per dagwaaier 6-8 weken vallen. Zij die van een hoog niveau van tolerantie genieten kunnen 30mg per dag overwegen hun volgende rond met de steroïden gaat, maar dit wordt niet geadviseerd voor de meesten.

  Superdrolstapels goed met de meest al anabole steroïden. Een eenvoudige stapel van Superdrol en één of andere vorm van testosteron is het gemeenschappelijkst en zal zeer aan om het even welk ophopend of snijdend plan ten goede komen. Tijdens het ophopen fasen, is extra Nandrolone een zeer gemeenschappelijk deel van de stapel, zoals Trenbolone tijdens een scherpe fase is. Er is geen reden om het even welke mens van geen succes met dergelijke plannen kon genieten.

  Witte Poederspier de Bouwsteroïden Superdrol/Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

   

  Het overzicht van Superdrol:

  Superdrol is fatsoenlijke anabole steroïden, maar wij zouden het niet als zijn marketingcampagne superieur of zelfs „Super“ zodra impliciet roepen. Wat echt dit steroid speciaal maakt was een groep mensen die een gat in de steroid wet erkenden en van het konden voordeel trekken, en op zijn beurt, een aardige winst maken. wegens de marketing en het gemak van aankoop die lange tijd bestonden, vielen vele atleten in liefde met deze steroïden, en het is fijne steroïden, maar er zijn niets het magische of superieure gaan. Superdrol is zeer fundamentele anabole steroïden.

  Witte Poederspier de Bouwsteroïden Superdrol/Methyldrostanolone USP/BP/ISO9001

   

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Angelina

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)