Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Steroidraws Health Tech Company Limited Kwaliteitscontrole

Ontving enkel uw pakket. Alles kijkt perfect! dankuwel voor uw zaken. ik zal een paar weken!!!! aanbrengen!

—— Michael

Ik heb mijn pakket vandaag ontvangen. Jintropin kijkt groot. Ook, enkel 4 dagen ontving ik de goederen. Vertrouw op me, zal ik tot van u opdracht geven spoedig.

—— Jerry

Verras me werkelijk, krijgen 3 dagen het pakket, informeert de ontzagwekkende leveringssnelheid, altijd de recentste vervoerinformatie. Zo vele goede terugkoppeling van mijn cliënten.

—— Koevoet

Het product is werkelijk goed! Ik heb sommige flessen gemaakt en het aan sommige vrienden gegeven om het te testen. Op dit ogenblik, Mijn vriend zoals mijn toestel zo veel.

—— Aaron Gordan

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

    Ons bedrijf heeft een strikt QA&QC-systeem en elk van producten stemmen met de USP32-norm evenals ondernemingsinternecontrolenorm overeen.  Ons high-tech laboratorium bezit ook verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrometer om de producten te analyseren en te controleren. 

 

 

Hplc-lidstaten. Is wordt gekoppeld de hoge druk vloeibare die chromatografie aan massaspectrometrie een krachtige methode die wij ook uit routine voor identiteit en zuiverheids het controleren gebruiken. Het geeft kwantitatieve maatregel van samenstellingszuiverheid samen met de meting van zijn molecuulgewicht.

 

Steroidraws Health Tech Company Limited

 

 Lidstaten-ESI. De de massaspectrometrie van de Electrosprayionisatie kan het molecuulgewicht van het voorwerp testen.

 

Steroidraws Health Tech Company Limited

 

NMR. De nuclear magnetic resonance is de basismethode voor de identificatie van organische verbindingen. Wij gebruiken uit routine 1HNMRvooridentiteitenzuiverheids hetcontroleren. Voorphosphoramiditesentrifosfaat, wordenNMR 31Pgebruikt, ook. Enwijmetenookanderekernen(13C, 19F, enz.)voorallesamenstellingendiewijvoor het eerstvoorbereiden omhenondubbelzinnigte identificeren. TweedimensionaleNMR(zoalsHSQCenHMBC) wordtgebruiktvooringewikkeldegevallen. Bijvoorbeeld, wijrodamineisomerenmet2DNMR toe-ietsonmogelijkschreven ommetééndimensionaleNMR-spectrumste doen.

 

Steroidraws Health Tech Company Limited

 

Steroidraws Health Tech Company Limited

Certificaten
  • Steroidraws Health Tech Company Limited

    Standaard:SGS Certificate of Quality

  • Steroidraws Health Tech Company Limited

    Standaard:ISO 9001

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Miss. Camille

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)