Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Steroidraws Health Tech Company Limited

Van goede kwaliteit hgh menselijk de groeihormoon voor verkoop
Van goede kwaliteit hgh menselijk de groeihormoon voor verkoop
Ontving enkel uw pakket. Alles kijkt perfect! dankuwel voor uw zaken. ik zal een paar weken!!!! aanbrengen!

—— Michael

Ik heb mijn pakket vandaag ontvangen. Jintropin kijkt groot. Ook, enkel 4 dagen ontving ik de goederen. Vertrouw op me, zal ik tot van u opdracht geven spoedig.

—— Jerry

Verras me werkelijk, krijgen 3 dagen het pakket, informeert de ontzagwekkende leveringssnelheid, altijd de recentste vervoerinformatie. Zo vele goede terugkoppeling van mijn cliënten.

—— Koevoet

Het product is werkelijk goed! Ik heb sommige flessen gemaakt en het aan sommige vrienden gegeven om het te testen. Op dit ogenblik, Mijn vriend zoals mijn toestel zo veel.

—— Aaron Gordan

Ik ben online Chatten Nu

Steroidraws Health Tech Company Limited

1 2 3 4 5 6
Steroidraws Health Tech Company Limited Steroidraws Health Tech Company Limited Steroidraws Health Tech Company Limited Steroidraws Health Tech Company Limited Steroidraws Health Tech Company Limited Steroidraws Health Tech Company Limited

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Merken : SR-Gezondheidstechnologie
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 90% - 100%

Steroidraws Health Technologie Beperkt Company is jarenlang hoofdzakelijk in onderzoek van natuurlijk farmaceutisch materiaal. Wij zijn de belangrijkste leverancier van binnenlands vele farmaceutische bedrijven bij etc. het behandelen van kanker, chronische longziekte, reumatiek, astmaziekte. Zo elk van onze farmaceutische grondstoffen allen worden geproduceerd in de lijn van GMP norm en nu van plan zijn wij om in het buitenland uit te voeren onze chemische grondstoffen aan.

 

 

Onze hoofd farmaceutische grondstoffen met inbegrip van Testosteron Enanthate, Testosteronpropionaat, Trenbolone-Acetaat, Oxandrolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Boldenone Undecylenate, Dromostanolone-Propionaat, Methenolone Enanthate en zoon. Wij waarborgen altijd aan huidige hoogte - kwaliteit, redelijke prijs, snelle levering evenals de eersteklas klantendienst aan elk oude en nieuwe cliënten.

 

 

Gezien steroïden raws is de markt volledig knoeit en de kwaliteit uit diverse ook eerder spotty bron. Maar wij zijn constant geëngageerd aan het principe van „Verantwoordelijkheid, en Toewijding en altijd plaatsende nieuwe strikte normen in deze lijn. Ons bedrijf heeft een strikt QA&QC-systeem en wij bezitten ook verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, NMR, GC en UVspectrometer om de producten te analyseren en te controleren. Welkom oude en nieuwe cliënten om met ons voor het bereiken van een win-win situatie samen te werken.

 

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Miss. Camille

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)