Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productentrenbolonesteroïden

De gele Kristalachtige van het de Acetaatpoeder van Trenbolone Steroid Trenbolone Analyse 98% min USP/BP/ISO9001

De gele Kristalachtige van het de Acetaatpoeder van Trenbolone Steroid Trenbolone Analyse 98% min USP/BP/ISO9001

Yellow Crystalloid Trenbolone Steroid Trenbolone Acetate Powder Assay 98% min USP/BP/ISO9001

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SR Health Tech
Certificering: USP/BP/ISO9001
Modelnummer: 10161-34-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50g
Prijs: Inquiry
Verpakking Details: aluminiumfoliezak
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200 kg/month
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Trenboloneacetaat, TRAC, Finaplix CAS NR: 10161-34-9
Moleculaire Formule: C20h24o Molecuulgewicht: 312.41
Analyse: 98% min Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001
AppearancStoragee: Gele CrStore bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en light.ystalline-Poeder

Van het de Acetaatpoeder van Trenbolone Steroid Gele Kristalachtige Trenbolone Analyse 98% min USP/BP/ISO9001
 
Dosering/cyclus:
(1) de Acetaatcyclus #1 van Beginnerstrenbolone (8 weken bedragen cyclusduur)
Weken 1-8:
– Testosteronpropionaat bij 400mg/week
– Trenbolone-Acetaat bij 300mg/week
(2) Middentrenbolone-Acetaatcyclus (8 weken totale cyclusduur)
Weken 1-8:
– Testosteronpropionaat bij 100mg/week
– Trenbolone-Acetaat bij 400mg/week
Weken 1-4:
– Dianabol bij 25-50mg/day
De gele Kristalachtige van het de Acetaatpoeder van Trenbolone Steroid Trenbolone Analyse 98% min USP/BP/ISO9001
 
Karakter:

ProductnaamTrenboloneacetaat, TRAC, Finaplix
CAS Nr10161-34-9
Moleculaire FormuleC20H24O
Molecuulgewicht312.41
Analyse98% min
KwaliteitsnormUSP/BP/ISO9001
VerschijningGeel Kristallijn Poeder
Leveringscapaciteit200-300kg/month
OpslagDe opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

 
Profiel:
Deze versie van Trenbolone werd samengesteld van hetzelfde actieve hormoon dat omhoog Finajet en Finaject met de ester in bijlage het zijn de enige uitzondering maakt. Parabolan draagt de veel grotere Hexahydrobenzylcarbonate-ester. Het ook zijn=zou= het enige die Tren-hormoon ooit voor menselijk gebruik wordt vervaardigd en wordt beëindigd in 1997 ondanks heel wat therapeutisch succes.
 
De Trenboloneacetaat is 19 nortestosterone anabole androgene steroïden. 19 noch de classificatie verwijzen naar een structurele verandering van het testosteronhormoon in zoverre dat het een koolstofatoom bij de 19de positie niet heeft. Dit zet Trenbolone-Acetaat in dezelfde categorie zoals Deca Durabolin. In feite, is het Trenbolone-hormoon zelf eenvoudig een gewijzigde vorm van het Nandrolone-hormoon. Het Trenbolone-hormoon draagt een dubbele band bij koolstof 9 en 11, die op zijn beurt zijn metabolisme vertraagt, verhogen zeer zijn bindende affiniteit tot de androgen receptor, en verbieden het van het aromatiseren. De resulterende verandering maakt Trenbolone één van de meest machtige anabole steroïden van al tijd. Eenvoudig door zijn structurele classificaties te bekijken, kunnen wij beginnen te zien hoe krachtig het is. Trenbolone draagt een anabole classificatie van 500 en een androgene classificatie van 500 is goed. Dergelijke classificaties zijn gebaseerd en gemeten op tegen de classificaties van testosteron, dat een classificatie van 100 in beide categorieën draagt. Voorbij zijn basishormoonstructuur, Trenbolone-heeft de Acetaat de kleine/plotseling Acetaat (azijnzuur) ester in bijlage aan het. De ester is in bijlage om de van de de versietijd van het hormoon te controleren postinjectie.
 
De gevolgen van Trenbolone-Acetaat:
Dit hormoon zal en kan water geen behoud bevorderen, zal het betekenen van elk pond bereikt gewicht wegens gebruik magere spiermassa zijn. Van gelijk belang de capaciteit van deze steroïden zal zijn om de individuele controle vette aanwinst tijdens een periode van de groei te helpen.
 
Om de ware groei te bereiken, zal dit totale warmteopname boven onderhoudsniveaus vereisen lichtjes zijn. Hoe veel hierboven van de één mens aan volgende zal variëren, en terwijl velen het vaak te ver nemen, zal deze fase nog een licht surplus vereisen. Jammer genoeg, zal dit noodzakelijke surplus lichaamsvetaanwinsten bevorderen maar wegens de metabolische factoren die Trenbolone-Acetaat omringen die zij zal worden geminimaliseerd.
 
Ongeacht het doel van gebruik, zal iedereen wie met Trenbolone-Acetaat aanvullen ontdekken hun spierduurzaamheid enorm wordt verbeterd. Dit is een zeer gemeenschappelijk effect met talrijke anabole steroïden, maar misschien een weinig sterker met Tren. Uw spieren zullen niet zoals snel afmatten. Nochtans, hebben sommigen gerapporteerd dat het gebruik van het Trenbolone-hormoon negatief neigt te beïnvloeden
 
Bijwerkingen van Trenbolone-Acetaat:
Estrogenic: Trenbolone is niet estrogenic. Deze anabole steroïden aromatiseren helemaal niet, die de eigenlijke reden is het bovenmatige waterbehoud met deze steroïden onmogelijk is. Nochtans, is gynecomastia nog mogelijke toe te schrijven aan het hormoon die een sterke progestin aard dragen. De progesterone heeft de capaciteit om het estrogenic mechanisme in het borstweefsel te bevorderen, dat gynecomastia kan bevorderen. Vele mensen zullen geen kwestie hebben, maar de gevoeligheid van een individu voor gynecomastia zal een rol spelen. De anti-oestrogenen zullen bescherming voor zij bieden die het nodig hebben.
 
Androgeen: Dergelijke gevolgen omvatten acne, versneld haarverlies in die ontvankelijk gemaakt voor mannelijke patroonkaalheid, en de groei van het lichaamshaar. Terwijl dergelijke gevolgen mogelijk zijn zijn zij volledig afhankelijk van uw genetica. wegens androgenicity van Trenbolone, wat 5 alpha- reductase inhibitors zoals Finasteride zal proberen om bescherming te bereiken. Nochtans, metaboliseert het alpha- reductase 5 enzym niet het Trenbolone-hormoon en de verwante inhibitors zullen zeer weinig als om het even welk effect hebben. U zult niet androgenicity van dit hormoon kunnen verminderen, dat in mening zou moeten worden gehouden als dergelijke gevolgen een zorg voor u zijn.
 
Beschikbaarheid van Trenbolone-Acetaat:
De Trenboloneacetaat is wijd - beschikbaar en één van de gemakkelijkste anabole steroïden te verkrijgen. Buiten testosteron is het waarschijnlijk in de hogere vraag dan om het even welke steroïden, en omdat zo velen het maken en de levering zo hoog is, zou het bijna altijd zeer betaalbare anabole steroïden moeten zijn. Dan hebben wij de Finaplix-korrels. Dit is een zeer interessante situatie. Aangezien u bewust bent, zijn de anabole steroïden gereguleerdee stoffen in de V.S. en in andere delen van de wereld. Nochtans, Finaplix-zijn de korrels geen gereguleerdee stoffen ondanks wordt samengesteld van Trenbolone. Dit is toe te schrijven aan het zetten van een controle op hen zou beschadigen enorm de veemarkt, dramatisch verhoging de prijs van rundvlees, en vernietigt een gastheer van eigenaren van een ranch.
De gele Kristalachtige van het de Acetaatpoeder van Trenbolone Steroid Trenbolone Analyse 98% min USP/BP/ISO9001

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Angelina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)