Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTestosteronsteroïden

Testosteronpropionaat CAS no.57-85-2 USP/BP/ISO9001 Standaardanalyse 98%min

Testosteronpropionaat CAS no.57-85-2 USP/BP/ISO9001 Standaardanalyse 98%min

Testosterone propionate CAS No.57-85-2 USP / BP/ ISO9001 Standard Assay 98%min

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SR Health Tech
Certificering: USP/BP/ISO9001
Modelnummer: 57-85-2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50g
Prijs: Inquiry
Verpakking Details: 7 werkdagen
Betalingscondities: Bitcoin, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200kg per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Moleculaire formule:: C22H32O3 Molecuulgewicht:: 344.49
Analyse:: 98% min Kwaliteitsnorm:: USP/BP/ISO9001
Verschijning:: Wit of bijna wit kristallijn poeder Leveringscapaciteit:: 200-300kg/month
Opslag:: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

Karakter:

Productnaam: Testosteronpropionaat
CAS Nr.:

57-85-2

 

Moleculaire Formule: C22H32O3
Molecuulgewicht: 344.49
Analyse: 98% min
Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001
Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder
Opslag: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

 

Testosteron Steroid Testosteron propionateCAS no.57-85-2 USP/BP/ISO9001 Standaardanalyse 98%min

 

Naam: Testosteronpropionaat

Profiel:

Het wordt nog gebruikt medisch vandaag evenals door vele prestatiesatleten. Vele prestaties die atleten verbeteren geloven eigenlijk de Propionaatvorm zal leiden tot minder waterbehoud dan de overheersende grote estervormen van Testosteron. Om deze reden, is het vaak de aangewezen vorm van testosteron tijdens scherpe cycli. Terwijl dit het gemeenschappelijke geloof is is het ook een misvatting.

 

Ongeacht de testosteronvorm wordt het hormoon niet actief in het lichaam tot de ester losmaakt en dan wordt het hormoon vrijgegeven. Ongeacht de ester oorspronkelijk in bijlage aan het hormoon hebt u nog hetzelfde testosteronhormoon in het lichaam zodra de ester wordt verwijderd.

 

Het gezond verstand vertelt ons dat wanneer het runnen van een scherpe cyclus het individu een calorie beperkt dieet zal verbruiken, die vaak gezonder is en met minder van een overvloed in koolhydraten. Dientengevolge zal het individu minder water houden. Dan hebben wij het feit dat velen vaak minder testosteron gebruiken wanneer op dieet zijnd en als uw totale dosis is minder dan een dosis buiten het seizoen er minder actief beschikbaar hormoon is om waterbehoud te bevorderen. Alles bij elkaar, kunt u dezelfde voordelen met Testosteronpropionaat ontvangen zoals alle testosteronvormen. Nochtans, is een voordeel van Testosteronpropionaat dat het gemakkelijker kan zijn om stabiele en een hoogtepunt bereikte bloedniveaus van het hormoon te handhaven toe te schrijven aan het zeer frequente injectieprotocol in vergelijking met grote esterbasissen.

 

Het testosteronpropionaat heeft andere punten van interessant gebruik in de loop van de jaren in het behandelen van de kwesties van de menopauze, chronische blaasmastitis, bovenmatige lactatie en endometriosis gevonden. Dit was voor een fatsoenlijke hoeveelheid tijd het het meest meestal gebruikte testosteron voor vrouwelijke medische behandeling, maar het is grotendeels verwijderd uit de goedkeuring van de V.S. FDA in vrouwelijke patiënten. Het wordt nog goedgekeurd voor mannelijk gebruik in de V.S. maar het zal in geneeskrachtige cirkels meer in het algemeen in andere delen van de wereld worden gevonden.

 

 

Functie:

Het testosteronpropionaat is een efficiënt hormoon voor de behandeling van laag testosteron. Het testosteron is een essentieel die hormoon door mannen en vrouwen wordt geproduceerd dat ons fysiek, geestelijk en seksueel welzijn beïnvloedt. Terwijl geproduceerd en essentieel voor beide geslachten, mannen ongeveer tien keer dat van vrouwen vereis. Nochtans, als u lijdt en het Testosteronpropionaat is wat beschikbaar is is het een geschikte optie.

 

Het regelmatige beleid van Testosteronpropionaat zal elk laatste symptoom op deze lijst verhelpen als het aan laag testosteron toe te schrijven is. In de vroege stadia van laag testosteron kunt u niet teveel symptomen tonen. Vele mensen tonen aanvankelijk één van het meest meestal seksueel verwant en misschien één meer van de lijst. Nochtans, terwijl de seksueel verwante symptomen het gemeenschappelijkst zijn is het mogelijk om aan laag testosteron zonder dergelijke symptomen aanvankelijk te lijden. Na verloop van tijd, indien genegeerd zullen de symptomen beginnen op te zetten.

 

Wanneer de samenstellingen zoals Testosteronpropionaat een lage testosteronvoorwaarde kunnen zo gemakkelijk verhelpen, is er werkelijk geen verontschuldiging voor het leven met het probleem. Er zijn mogelijke te gebruiken bijwerkingen, maar houdt in mening dit slechts testosteron een hormoon is uw lichaam goed gebruikelijk aan is. Voor de lage patiënt, terwijl er mogelijke bijwerkingen van Testosteronpropionaat zullen zeer zijn weinig mensen een probleem hebben.

 

Door eiwitsynthese te verbeteren, betekent dit eenvoudig wij het tarief verbeteren waardoor de cellen proteïnen bouwen. Proteïne die de primaire bouwsteen van spierweefsel vertegenwoordigen; dit is essentieel te herstellen en terugwinning, die is waar de anabole groei wordt bevorderd. De bevordering van stikstof zal ook de anabole atmosfeer verbeteren aangezien al mager weefsel van ongeveer 16%-stikstof wordt samengesteld. Wanneer de stikstofniveaus vallen kan dit tot een katabole (spier die verspillen) staat leiden. Omgekeerd, de meer stikstof behouden wij anaboler wij blijven.

 

Effect:

Voor de atleet buiten het seizoen zijn er geen anabole steroïden belangrijker of voordelig dan testosteron. De hoge niveaus van testosteron zullen aanzienlijke toenamen in magere spiermassa en sterkte bevorderen. Dit veronderstelt dat het individu adequate calorieën verbruikt. De samenstellingen zoals Testosteronpropionaat zijn niet magisch, zult u nog uw lichaam genoeg calorieën moeten voeden. Tijdens een periode buiten het seizoen van de groei, betekent dit de totale warmteopname lichtjes boven onderhoud zal moeten zijn. Dit, jammer genoeg, zal lichaamsvetaanwinst bevorderen. Nochtans, bereikt de sleutel tot succesvolle buiten het seizoen mager weefsel terwijl zoveel mogelijk het minimaliseren van lichaamsvetaanwinst. Door met Testosteronpropionaat aan te vullen zult u dit kunnen efficiënter bereiken. De hoge testosteronniveaus zullen een sterker metabolisch tarief bevorderen. Dit is geen vergunning daar te eten als is geen eind in gezicht, maar u zou beter gebruik van uw calorieën moeten kunnen maken.

 

iedereen wie met Testosteronpropionaat aanvullen zal vinden hun spierduurzaamheid zeer wordt verbeterd. U zult niet zoals snel afmatten. U zult ook vinden uw totaal tarief van terugwinning zeer beter is, en het door terugwinning is dat vooruitgang wordt geboekt. Dit maakt Testosteron tot Propionaat uitstekende steroïden voor atleten die geen het ophopen of het snijden in mening kunnen hebben. De verhogingen van duurzaamheid en terugwinning samen met betere sterkte zullen eenvoudig leiden tot efficiëntere atletische prestaties.

 

Bijwerkingen:

De bijwerkingen van Testosteronpropionaat zullen hoofdzakelijk zijn estrogenic aard omringen. Het testosteronhormoon heeft de capaciteit om in oestrogeen door zijn interactie met het aromataseenzym om te zetten. Aangezien de aromatisatie voorkomt, als de oestrogeenniveaus hoog worden kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het strenge bovenmatige waterbehoud kan ook tot hoge bloeddruk leiden. Gelukkig, is het zeer gemakkelijk om de estrogenic bijwerkingen van Testosteronpropionaat te controleren en te vermijden.

 

Het testosteronpropionaat is een machtig androgeen hormoon en dientengevolge zijn de androgene bijwerkingen mogelijk. De mogelijke androgene bijwerkingen van Testosteronpropionaat omvatten acne, versneld haarverlies in die ontvankelijk gemaakt voor de mannelijke patroonkaalheid en groei van het lichaamshaar. Terwijl deze bijwerkingen van Testosteronpropionaat mogelijk zijn, zijn zij hoogst afhankelijk van genetische neigingen. Vele mensen zullen een kwestie helemaal niet hebben, terwijl anderen wat voorzichtigheid kunnen moeten uitoefenen.

 

Het testosteronpropionaat kan een negatief gevolg op cholesterol, in het bijzonder HDL-cholesterol hebben in het onderdrukken van totale HDL-niveaus. Een therapeutische dosis zou geen sterke statistische daling moeten steunen, echter, dezelfde dosis kon HDL-afschaffing bevorderen wanneer verenigd met AI. Met een supraphysiological dosis, totale HDL-afschaffing langs zo veel zoals 20% zeer mogelijk is. Indien verenigd met AI zal het meer dan waarschijnlijk geërgerd.

 

Voor de prestatiesatleet, hoewel de productie opnieuw op zijn zal beginnen worden meer aangemoedigd om een Postplan van (PCT) van de Cyclustherapie ten uitvoer te leggen. Dit zal de totale terugwinningstijd verminderen en zal u heeft genoeg testosteron voor juiste lichamelijke functie verzekeren terwijl uw niveaus natuurlijk blijven toenemen. Nr, zal een PCT-plan u niet naar normaal op zijn terugkeren, is er geen PCT-plan dat dit kan doen, maar het zal een efficiëntere en comfortabele terugwinning verzekeren. Het zal ook zeer uw mager spierweefsel beschermen. Zodra een cyclus wordt beëindigd en de natuurlijke testosteronniveaus laag zijn, is het zeer gemakkelijk voor cortisol het dominante hormoon te worden, en dit zal uw mager weefsel op risico zetten. Leg een PCT-plan ten uitvoer en dit probleem wordt opgelost.

 

Dosering /cycle:

prestaties die atleten, 25-50mg verbeteren elke andere dag over het algemeen een stevige dosis Testosteronpropionaat is die afschaffing te bestrijden door het gebruik van andere anabole steroïden wordt veroorzaakt. Voor een waar anabool voordeel, zullen de dosissen normaal in 100mg elk ander daggamma vallen. Dit is een zeer veilige dosis, gemakkelijk te controleren en zou door de meeste volwassen mensen moeten goed- wordengetolereerd. De hogere dosissen kunnen worden gebruikt, kunnen de meeste mensen 150mg zeer goed tolereren elke andere dag. Nochtans, houd altijd in mening dat hoger de dosis groter de waarschijnlijkheid van nadelige gevolgen.

 

De Overzichten van het testosteronpropionaat:

Terwijl enorm voordelig, is er geen voordeel in het gebruiken van Testosteronpropionaat over andere testosteronvormen in termen van specifieke voordelen. Deze testosteronsamenstelling is niet meer of minder bijwerking vriendschappelijk dan om het even welke testosteronvorm. Nochtans, zullen sommigen vinden het een weinig gemakkelijker is om stabiele en een hoogtepunt bereikte bloedniveaus met deze vorm te handhaven wanneer de injectiefrequentie op een elke andere dagbasis is. Dit kan een voordeel voor wat zijn maar u kunt echt dezelfde resultaten met Testosteronpropionaat verkrijgen zoals alle testosteronvormen.

 

 

Recept:

Poeder: 10 gram
Produceert: Produceert: 100 ml @ 100 mg/ml
Vereisten:

· het testosteronpropionaat van de 10 gramtest

· 72,5 van de sesamml olie

· ·Spuiten 3cc & 5/10cc

· ·18 of 20 maatnaalden

· ·Flesje

· ·Steriel Flesje

· ·Whatman steriele filter

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Angelina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)