Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBouw van de spier steroïden

Van het de Steroïdentestosteron van de spiergroei het Propionaat USP/BP/ISO9001 Standaardanalyse 98% Min

Van het de Steroïdentestosteron van de spiergroei het Propionaat USP/BP/ISO9001 Standaardanalyse 98% Min

Muscle Growth Steroids Testosterone Propionate USP / BP/ ISO9001 Standard Assay 98% Min

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SR Health Tech
Certificering: USP/BP/ISO9001
Modelnummer: 57-85-2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50g
Prijs: Inquiry
Verpakking Details: 7 werkdagen
Betalingscondities: Bitcoin, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200kg per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Moleculaire formule:: C22H32O3 Molecuulgewicht:: 344.49
Analyse:: 98% min Kwaliteitsnorm:: USP/BP/ISO9001
Verschijning:: Wit of bijna wit kristallijn poeder Leveringscapaciteit:: 200-300kg/month
Opslag:: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

        Spier het Testosteronpropionaat USP van de Bouwsteroïden/BP/ISO9001 Standaardanalyse 98%min

 

Recept:

Poeder: 10 gram
Produceert: Produceert: 100 ml @ 100 mg/ml
Vereisten:

· het testosteronpropionaat van de 10 gramtest

· 72,5 van de sesamml olie

· ·Benzyl Alcohol de BEDELAARS van 5 ml 5%

· ·Benzyl Benzoate 15 ml 15% BB

· ·Spuiten 3cc & 5/10cc

· ·18 of 20 maatnaalden

· ·Flesje

· ·Steriel Flesje

· ·Whatman steriele filter

 

 

Dosering /cycle:

de lage dosissen van het het Testosteronpropionaat van de testosteronbehandeling standaard zullen normaal in 25-50mg per injectiewaaier vallen en 2-3 keer per week normaal gegeven.

 

prestaties die atleten, 25-50mg verbeteren elke andere dag over het algemeen een stevige dosis Testosteronpropionaat is die afschaffing te bestrijden door het gebruik van andere anabole steroïden wordt veroorzaakt. Voor een waar anabool voordeel, zullen de dosissen normaal in 100mg elk ander daggamma vallen. Dit is een zeer veilige dosis, gemakkelijk te controleren en zou door de meeste volwassen mensen moeten goed- wordengetolereerd. De hogere dosissen kunnen worden gebruikt, kunnen de meeste mensen 150mg zeer goed tolereren elke andere dag. Nochtans, houd altijd in mening dat hoger de dosis groter de waarschijnlijkheid van nadelige gevolgen.

 

De Overzichten van het testosteronpropionaat:

Het testosteronpropionaat is uitstekende anabole steroïden. Als testosteronsamenstelling is het hoogst veelzijdig, enorm voordelig en goed-getolereerd door meest alle volwassen mensen. Wanneer wij de betaalbare prijs van Testosteronpropionaat overwegen, zelfs meer verbetert dit slechts zijn beroep.

 

De Bijwerkingen van Testosteronpropionaat:

De bijwerkingen van Testosteronpropionaat zullen hoofdzakelijk zijn estrogenic aard omringen. Het testosteronhormoon heeft de capaciteit om in oestrogeen door zijn interactie met het aromataseenzym om te zetten. Aangezien de aromatisatie voorkomt, als de oestrogeenniveaus hoog worden kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het strenge bovenmatige waterbehoud kan ook tot hoge bloeddruk leiden. Gelukkig, is het zeer gemakkelijk om de estrogenic bijwerkingen van Testosteronpropionaat te controleren en te vermijden.

 

Terwijl AI het meest efficiënt zijn, kunnen zij ook op cholesterol ruw zijn. Zij schijnen niet te ruw op hun te zijn, maar wanneer gecombineerd met aromatiserende steroïden zoals Testosteronpropionaat wordt het probleem verbeterd. De wil van SERM om eender welke negatieve cholesterolactiviteit niet te bevorderen. In feite, terwijl anti-estrogenic doen SERM eigenlijk dienst als oestrogeen in de lever en zullen gezonde cholesterol bevorderen. SERM zouden altijd uw eerste keus moeten zijn als zij de baan kunnen gedaan krijgen. Nochtans, zullen sommigen AI vereisen en als zo zij meer inspanning in het controleren van hun cholesterol zullen moeten zetten.

 

De gevolgen van Testosteronpropionaat:

 Voor de atleet buiten het seizoen zijn er geen anabole steroïden belangrijker of voordelig dan testosteron. De hoge niveaus van testosteron zullen aanzienlijke toenamen in magere spiermassa en sterkte bevorderen. Dit veronderstelt dat het individu adequate calorieën verbruikt. De samenstellingen zoals Testosteronpropionaat zijn niet magisch, zult u nog uw lichaam genoeg calorieën moeten voeden. Tijdens een periode buiten het seizoen van de groei, betekent dit de totale warmteopname lichtjes boven onderhoud zal moeten zijn. Dit, jammer genoeg, zal lichaamsvetaanwinst bevorderen. Nochtans, bereikt de sleutel tot succesvolle buiten het seizoen mager weefsel terwijl zoveel mogelijk het minimaliseren van lichaamsvetaanwinst. Door met Testosteronpropionaat aan te vullen zult u dit kunnen efficiënter bereiken. De hoge testosteronniveaus zullen een sterker metabolisch tarief bevorderen. Dit is geen vergunning daar te eten als is geen eind in gezicht, maar u zou beter gebruik van uw calorieën moeten kunnen maken.

 

iedereen wie met Testosteronpropionaat aanvullen zal vinden hun spierduurzaamheid zeer wordt verbeterd. U zult niet zoals snel afmatten. U zult ook vinden uw totaal tarief van terugwinning zeer beter is, en het door terugwinning is dat vooruitgang wordt geboekt. Dit maakt Testosteron tot Propionaat uitstekende steroïden voor atleten die geen het ophopen of het snijden in mening kunnen hebben. De verhogingen van duurzaamheid en terugwinning samen met betere sterkte zullen eenvoudig leiden tot efficiëntere atletische prestaties.

 

De functie van Testosteronpropionaat

Het testosteronpropionaat is een efficiënt hormoon voor de behandeling van laag testosteron. Het testosteron is een essentieel die hormoon door mannen en vrouwen wordt geproduceerd dat ons fysiek, geestelijk en seksueel welzijn beïnvloedt. Terwijl geproduceerd en essentieel voor beide geslachten, mannen ongeveer tien keer dat van vrouwen vereis. Nochtans, als u lijdt en het Testosteronpropionaat is wat beschikbaar is is het een geschikte optie.

 

Er zijn talrijke symptomen verbonden aan laag testosteron. De symptomen zelf zijn niet levensgevaarlijk maar zij verminderen afzonderlijk uw levenskwaliteit. Wat nog belangrijker is, wanneer de voorwaarde wordt genegeerd kan het een open deuropening zijn aan vele veel ernstigere voorwaarden, wat waarvan levensgevaarlijk zijn.

 

Het regelmatige beleid van Testosteronpropionaat zal elk laatste symptoom op deze lijst verhelpen als het aan laag testosteron toe te schrijven is. In de vroege stadia van laag testosteron kunt u niet teveel symptomen tonen. Vele mensen tonen aanvankelijk één van het meest meestal seksueel verwant en misschien één meer van de lijst. Nochtans, terwijl de seksueel verwante symptomen het gemeenschappelijkst zijn is het mogelijk om aan laag testosteron zonder dergelijke symptomen aanvankelijk te lijden. Na verloop van tijd, indien genegeerd zullen de symptomen beginnen op te zetten.

 

Profiel:

Ongeacht de testosteronvorm wordt het hormoon niet actief in het lichaam tot de ester losmaakt en dan wordt het hormoon vrijgegeven. Ongeacht de ester oorspronkelijk in bijlage aan het hormoon hebt u nog hetzelfde testosteronhormoon in het lichaam zodra de ester wordt verwijderd.

 

Het gezond verstand vertelt ons dat wanneer het runnen van een scherpe cyclus het individu een calorie beperkt dieet zal verbruiken, die vaak gezonder is en met minder van een overvloed in koolhydraten. Dientengevolge zal het individu minder water houden. Dan hebben wij het feit dat velen vaak minder testosteron gebruiken wanneer op dieet zijnd en als uw totale dosis is minder dan een dosis buiten het seizoen er minder actief beschikbaar hormoon is om waterbehoud te bevorderen. Alles bij elkaar, kunt u dezelfde voordelen met Testosteronpropionaat ontvangen zoals alle testosteronvormen. Nochtans, is een voordeel van Testosteronpropionaat dat het gemakkelijker kan zijn om stabiele en een hoogtepunt bereikte bloedniveaus van het hormoon te handhaven toe te schrijven aan het zeer frequente injectieprotocol in vergelijking met grote esterbasissen.

 

als alle testosteronvormen is de behandeling van mannelijke androgen deficiëntie zoals laag testosteron altijd het gemeenschappelijkste punt van gebruik geweest.

Van het de Steroïdentestosteron van de spiergroei het Propionaat USP/BP/ISO9001 Standaardanalyse 98% Min

 

 

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Angelina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)