Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Van het Citraatnovadex TAM van Clomiphenetamoxifen Anti witte het Oestrogeensteroïden of bijna Witte Tabletten

Van het Citraatnovadex TAM van Clomiphenetamoxifen Anti witte het Oestrogeensteroïden of bijna Witte Tabletten

Clomiphene Tamoxifen Citrate Novadex TAM Anti Estrogen Steroids white or Almost White Tablets

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SR Health Tech
Certificering: USP/BP/ISO9001
Modelnummer: 50-41-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderzoek
Prijs: Inquiry
Verpakking Details: Box
Levertijd: 5 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 2000 dozen per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
CAS Nr.:: 50-41-9 Moleculaire Formule: C32H36ClNO8
Molecuulgewicht:: 598.09 Analyse:: 98% min
Opslag:: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

De Tabletten van het Citraatnovadex TAM van Clomiphenetamoxifen met USP/BP/ISO9001 norm

 

Clomid (Clomiphene-Citraat) is een krachtig efficiënt die anti-oestrogeen officieel als Selectieve Modulator (SERM) wordt geclassificeerd van de Oestrogeenreceptor. In menig opzicht, is het zeer gelijkaardig aan een andere populaire SERM in Nolvadex (Tamoxifen-Citraat). Het wordt ook beschouwd als één van het meest meestal gebruikte SERM door anabole steroid gebruikers. Nr, het is geen anabole steroïden maar kan worden gebruikt om estrogenic die bijwerkingen soms te bestrijden door anabole steroïden worden veroorzaakt. Het kan ook als Postmedicijn van (PCT) van de Cyclustherapie worden gebruikt om onderdrukte testosteronproductie te bevorderen toe te schrijven aan anabool steroid gebruik. PCT-het gebruik van Clomid is het gemeenschappelijkste doel en het voordeligste punt van gebruik voor de anabole steroid gebruiker.

 

Van het Citraatnovadex TAM van Clomiphenetamoxifen Anti witte het Oestrogeensteroïden of bijna Witte Tabletten

 

Clomidfuncties & Trekken:

Het Clomiphenecitraat is een SERM die specifiek als vruchtbaarheidshulp toe te schrijven aan zijn capaciteit wordt gebruikt om de versie van gonadotropins te verbeteren. Clomid heeft de capaciteit om zich negatief te verzetten terugkoppelt van oestrogenen op de hypothalamic-slijmachtig-ovariaal-As. Dit zal de versie van Luteinizing-Hormoon (LH) en Follikel Bevorderend Hormoon (FSH) beduidend verhogen. Door gonadotropin versie te verhogen, kan dit tot het ei leiden die, daardoor verhogend de kans van conceptie worden vrijgegeven.

 

Clomid draagt ook sterke anti-oestrogeeneigenschappen die zouden kunnen therapeutisch worden gebruikt, maar zijn anti-oestrogeeneigenschappen worden het meest meestal geassocieerd met anabool steroid gebruik. Het testosteron en vele testosteron afgeleide steroïden hebben de capaciteit om in oestrogeen door de interactie van het testosteron met het aromataseenzym om te zetten. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het zwaar waterbehoud kan hoge bloeddruk ook bevorderen. Door met Clomid tijdens anabool steroid gebruik aan te vullen, zal SERM aan de oestrogeenreceptoren binden, daarom verbiedend het oestrogeenhormoon van het binden. Dit kan zeer nuttig zijn in het bestrijden van gynecomastia, zoals wanneer Clomid aan de receptor bindt het oestrogeen verhindert het borstweefsel te bevorderen. Het kan een positieve invloed op waterbehoud ook hebben, maar aangezien het actief de geen niveaus zal verminderen van het serumoestrogeen is het soms niet genoeg.

 

Gevolgen van Clomid:

Voor vele mensen, vooral hardcore anabole steroid gebruikers, is Clomid niet genoeg voor estrogenic bescherming. In dit geval, zal een Aromatase-Inhibitor (AI) zoals Arimidex (Anastrozole) of Femara (Letrozole) worden vereist. AI remmen actief het aromataseproces en zullen verminderde de niveaus van het serumoestrogeen zien. Veruit zijn zij het meest efficiënt bij het bestrijden van gynecomastia en zullen meer succes in het bestrijden van waterbehoud hebben. In feite, doen SERM zoals Clomid vaak zeer weinig waterbehoud bestrijden. Nochtans, in veel gevallen, zouden vele prestatiesatleten een beter behoud doen van het baan controlerend water als zij een beter werk deden die hun dieet controleren. In het ophopen plannen buiten het seizoen vereist dit bovenmatige calorieën om te groeien. Nochtans, nemen velen het te ver, vooral koolhydraatconsumpties, en dit zal u ertoe bewegen om water met of zonder anabool steroid gebruik te houden. Voeg in het aromatiseren van steroïden toe aan de vergelijking en het waterbehoud zal nog groter zijn. Verder, zullen AI terwijl efficiënt een negatief gevolg op cholesterol hebben, die ons tot slechts één gezonde conclusie leidt. Controleer uw dieet en als u gynecomastia met een SERM zoals Clomid kunt controleren het zou moeten uw eerste keus zijn.

 

Dan worden wij verlaten met de gevolgen van Clomid aangezien zij tot PCT behoren. Wanneer wij met anabole steroïden aanvullen, zal dit natuurlijke testosteronproductie onderdrukken. Het tarief van afschaffing zal van de steroïden die en aan een graad het totale doseren afhankelijk zijn worden gebruikt, maar het zal over het algemeen wezenlijk zijn. Om deze reden, zullen de meeste mensen altijd exogeen testosteron in hun steroid cycli omvatten. In feite, is het niet ongewoon voor het om de enige gebruikte steroïden te zijn. Dit zal het individu tegen een lage testosteronvoorwaarde terwijl op cyclus beschermen. Jammer genoeg, zodra steroid gebruik eindigen de natuurlijke testosteronniveaus zeer laag zullen zijn. De natuurlijke testosteronproductie zal opnieuw op zijn beginnen, maar het zal een significante hoeveelheid tijd voor niveaus vergen om hun vorige hoge staat te bereiken. In feite, kan de totale terugwinning maanden aan zelfs een jaar vergen. Verder, is de natuurlijke testosteronterugwinning afhankelijk van geen vroegere lage bestaande testosteronvoorwaarde en veronderstelt dat geen strenge schade aan de hypothalamic-slijmachtig-Testicular-As (HPTA) door ongepast anabool steroid gebruik werd geberokkend.

 

Bijwerkingen van Clomid:

Wanneer het over de mogelijke bijwerkingen van Clomid komt, zullen wij vinden de meesten vrij zeldzaam zijn. Sommige vrouwen die SERM als vruchtbaarheidshulp hebben gebruikt hebben ovariale uitbreiding ervaren, maar opnieuw is dit zeer zeldzaam. Andere mogelijke bijwerkingen van Clomid-gebruik omvatten:
Hoofdpijnen
Misselijkheid
Opvliegingen

De bijwerkingen van Clomid worden ook goed genoteerd voor het omvatten van mogelijke visuele storingen. De gegevens tonen aan dat ongeveer 1,5% van die allemaal wie Clomid gebruiken één of ander type van visuele storing in de vorm van vage of wazige visie kunnen normaal ervaren.

Een definitieve nota over de bijwerkingen van Clomid, wat kan acne ervaren. Dit schijnt gemeenschappelijkst te zijn wanneer SERM als deel van een PCT programma wordt gebruikt. In dit geval, is het niet werkelijk SERM die de kwestie maar eerder de hoge toevloed van natuurlijk testosteron veroorzaakt dat nu wordt geproduceerd. De meesten zouden geen kwestie moeten hebben, maar zij die reeds gevoelig genetisch voor acne zijn kunnen vinden een paar pukkels op hun rug, schouders of borst verschijnen.

 

Clomidbeleid:
Voor de anabole steroid gebruiker, zullen de standaardclomid-dosissen voor op cyclus estrogenic bescherming normaal 50mg per dag door de duur van de cyclus zijn. Als dit niet de truc doet is het onwaarschijnlijk om het even welke hoeveelheid Clomid zal werken. Als dit niet de bescherming biedt hebt u nodig, houdt in mening velen groter succes met SERM Nolvadex voor over cyclusbescherming hebben gemeld. Nochtans, kunt u AI zoals Arimidex zeer goed wensen.

Dan worden wij verlaten met het gebruik van PCT Clomid. De standaarddosissen van PCT zullen Clomid normaal bij 100-150mg per dag 1-2 weken beginnen. Van hier de dosis zal aan 50-100mg per dag 1-2 weken dalen en zal met 1-2 weken bij 50mg per dag eindigen. De totale Clomid-therapie zou 4-6 weken moeten duren, zodat zou het doseren moeten op dat totale programma worden gebaseerd en worden overwogen. De meesten zullen ook in hun PCT-terugwinning door Nolvadex en HCG te omvatten veel meer succesvol zijn. De timing is ook belangrijk wanneer het planning van uw Clomid-gebruik van PCT, en deze timingsfactor zal afhankelijk van de opneming van HCG variëren:

Als uw cycluseinden met om het even welke grote ester anabole steroïden baseren, zult u met Clomid 2 weken na uw laatste injectie beginnen.
Als uw cycluseinden met al kleine ester anabole steroïden baseren, zult u met uw Clomid 3 dagen na uw laatste injectie beginnen.
Als uw cycluseinden met om het even welke grote ester anabole steroïden baseren, zult u met HCG tien dagen na uw laatste injectie beginnen en zult met Clomid beginnen nadat HCG-de therapie volledig is.
Als uw cycluseinden met al kleine ester anabole steroïden baseren, zult u met HCG 3 dagen na uw laatste injectie beginnen en zult met Clomid beginnen nadat HCG-de therapie volledig is.

 

Van het Citraatnovadex TAM van Clomiphenetamoxifen Anti witte het Oestrogeensteroïden of bijna Witte Tabletten

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Angelina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)