Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

Hoog - kwaliteit Ruwe Steroid Anavar/Oxandrolone voor Bodybuilding/het Ophopen

Hoog - kwaliteit Ruwe Steroid Anavar/Oxandrolone voor Bodybuilding/het Ophopen

  • High Quality Raw Steroid Anavar / Oxandrolone For Bodybuilding / Bulking
  • High Quality Raw Steroid Anavar / Oxandrolone For Bodybuilding / Bulking
  • High Quality Raw Steroid Anavar / Oxandrolone For Bodybuilding / Bulking
 • High Quality Raw Steroid Anavar / Oxandrolone For Bodybuilding / Bulking

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health Tech
  Certificering: USP/BP/ISO9001
  Modelnummer: 53-39-4

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50 g
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: aluminiumfolie zak
  Levertijd: 5-7 woking dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200kg per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam:: Anavar (Oxandrolone) CAS Nr.:: 53-39-4
  Kwaliteitsnorm:: C19H30O3 Molecuulgewicht: 306.4442
  Formule: C19H30O3 Smeltpunt: 235 238 Celsius
  Het actieve leven: 8-12 uren Opsporingstijd: 3 weken
  Anabole/Androgene Verhouding (Waaier): 322-630:24

  Hoog - kwaliteit Ruwe Steroid Anavar/Oxandrolone voor bodybuilding/-het ophopen

   

  Naam: Anavar/Oxandrolone

  Profiel:

  Anavar werd ontwikkeld om voorwaarden van spier het verspillen en snel gewichtsverlies te behandelen, zoals een gemeenschappelijke reden voor aanvang met om het even welke anabole steroïden is. Ontwikkeld in 1964, door Searle Laboratories om dergelijke voorwaarden te behandelen, bestaat Searle niet meer aangezien het werd gekocht en in Pfizer in 2003 werd geabsorbeerd. Nochtans, was het de ontwikkeling van Searle van Anavar die van belang is omdat dit een apotheek is die ons een aantal van de meest bekende medicijnen en andere punten heeft gebracht wij vandaag, met name, Celebrex, Ambien, nog Dramamine en NutraSweet gebruiken. Aangezien u kunt zien Searle sommige zeer belangrijke producten in de loop van de jaren ontwikkelde en zijn ontwikkeling van Anavar geen uitzondering is omdat met zijn aanvang één van de veiligste anabole steroïden voor zowel mannen als vrouwen de planken zou raken.

   

  Karakter:

  Naam: Anavar (Oxandrolone)
  CAS Nr.: 53-39-4
  Kwaliteitsnorm: C19H30O3
  Molecuulgewicht 306.4442
  Formule C19H30O3
  Smeltpunt 235 238 Celsius
  Effectieve dosis (Mensen) 20-100mgs/day - (Vrouwen) 2.5-20mgs/day
  Het actieve Leven 8-12 uren
  Opsporingstijd 3 weken
  Anabole/Androgene Verhouding (Waaier) 322-630:24

   

  Effect:

  Aangezien een zeer milde anabole steroid Anavar niet passend voor het ophopen cycli of het bereiken van fasen is; u zult geen enorme hoeveelheid mager spierweefsel door zijn gebruik wanneer het spreken van prestaties veroorzaken die doeleinden verbeteren; nochtans, zal wat wordt geproduceerd stevig spierweefsel zijn. De grootste voordelen verbonden aan deze bepaalde steroïden liggen binnen spierbehoud en metabolische activiteit. Dit betekent eenvoudig Anavar de capaciteit niet alleen om in het verminderen van lichaam-vet maar het bewaren van spierweefsel heeft te helpen terwijl op een calorie beperkt dieet; verder, zal het meer spierweefsel wij groter onze metabolische activiteit hebben daardoor het tarief verhogen waarin het lichaam-vet voor energie wordt gebruikt. Omdat Anavar voor vet vermindering en spierbehoud geschikt is wordt het algemeen gebruikt door lichaamsbouwatleten tijdens hun de concurrentievoorbereiding, evenals door gemeenschappelijke gymnastiekratten die eenvoudig magerder en strakker willen bekijken het strand.

   

  Bijwerking:

  De meeste anabole steroïden dragen met hen de mogelijkheid van vele ongunstige bijwerkingen. Het is belangrijk om in mening te houden deze bijwerkingen slechts mogelijk zijn, zijn zij in geen geval gewaarborgd of verzekerd en zijn grotendeels te vermijden wanneer responsibly gebruikt. Nochtans, kunnen de negatieve bijwerkingen voorkomen wanneer de steroïden worden misbruikt en zelfs in wat wie gevoelig zijn alhoewel zij responsibly gebruiken zij prooi aan negatieve uitkomsten kunnen vallen; hetzelfde kan van Aspirin worden gezegd. Terwijl vele anabole steroïden enorme mogelijke negatieve bijwerkingen zoals estrogenic verwante wegens aromatisatie dragen, bezit Anavar deze trekken niet. Anavar aromatiseert het maken van gemeenschappelijke bijwerkingen zoals Gynecomastia weinig aan geen zorg niet; Verder, aangezien de meeste steroïden aan natuurlijke testosteronproductie Anavar in dit verband zeer mild zijn zeer onderdrukkend zijn, zo mild dat Anavar kon nemen en nog wat natuurlijk testosteron produceren. Nochtans, zal wat afschaffing nog bestaan en de omvang zal grotendeels afhankelijke dosis zijn.

   

  Recept:

  Tamoxifen? Citraat 0,02 * 10= 0,20 g
  BEDELAARS 0,03 * 10= 0,30 ml
  BB 0,24 * 10= 2.40 ml
  PS80 0,03 * 10= 0,30 ml
  steriel water 0,694 * 10= 6.94 ml

   

  Dosering/cyclus:

  De meeste mensen die Anavar gebruiken zullen noodzakelijk een hoop moeten gebruiken om eender welk merkbaar voordeel te ontvangen aangezien milde aard van deze steroïden de uiterst het zal vereisen. De meeste mensen zullen 50mg per dag om de minimumdosis vinden te zijn als zij denken om eender welke positieve en merkbare resultaten te zien die met 80mg per dag veel gemeenschappelijker zijn. Omgekeerd, aangezien de vrouwen gevoeliger zijn voor anabole steroïden lagere dosissen moet zijn van toepassing geweest; verder, verzekeren de lagere dosissen absoluut de bijwerkingen onbestaand zullen blijven. De meeste vrouwen zullen vinden 10mg per dag om bijna perfect met 20mg per dag te zijn die de maximumhoeveelheid Anavar het meest ooit of zal willen zal moeten gebruiken zijn.

  Ongeacht wie het gebruikt, kunnen de mensen of de vrouwen, Anavar met succes voor langere perioden worden gebruikt dan de meeste mondelinge anabole steroïden, echter, 6-8 weken van gebruik gemeenschappelijke plaats zijn. Voor de meesten zal het niet van belang zijn op welk punt van een steroid cyclus u Anavar, echter, als u probeert uit te leunen, omvat om de meeste klap voor uw bok te krijgen de steroïden het best tegen het eind van een cyclus zullen gediend worden, aangezien zijn voordelen veel groter zijn=zullen= zich en uitspraken magerder u reeds is.

   

  Anavar slechts Cyclus. Zou u alleen stapelen moeten gebruiken of?

  De Anavar slechts cycli worden vaak ondernomen door beginnergebruikers van deze steroïden om steroidal bijwerkingen te vermijden en te controleren als zij de drug kunnen tolereren.

   

  Wanneer alleen gebruikt, wordt Anavar beschouwd als om grote vet-brandt steroïden. Talrijke studies hebben aangetoond dat het gebruiken van Anavar slechts vermindering van buik en diepgeworteld vet kan veroorzaken.

   

  Sommige studies bevestigen ook dat Anavar, wanneer genomen in lage dosissen 20 mg per dag, kunnen vermindering van boomstam en appendicular vet veroorzaken.

   

  De gevolgen van Anavar voor gewichtsaanwinst kunnen lang ook duren zelfs nadat een bodybuilder gebruik van deze steroïden beëindigt.

   

  Één studie toonde aan dat de deelnemers die gewicht met het gebruik van Anavar bereikten hun kader konden handhaven zes maanden nadat zij ophielden nemend deze steroïden.

   

  Wegens deze eigenschap, zijn de cycli van Anavar slechts ook groot voor in gewicht ingedeelde worstelaars en atleten, en wie drugtests voor hun competities moeten overgaan.

   

  Het wordt wijd geloofd de anavar gebruikers drugtests kunnen overgaan, maar zij kunnen de aanwinsten ook handhaven die zij van een slechts cyclus van Anavar hebben bereikt.

   

  Ons voordeel:

  1. Bulklijst 

  2. Binnenlandse levering

  3. Pas aan

  4. De oprechte dienst

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Wendy

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)