Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenTestosteronsteroïden

TE het Testosteron Steroid Molecuulgewicht 400,59 Cas Nr 315-37-7 van testosteronenanthate

TE het Testosteron Steroid Molecuulgewicht 400,59 Cas Nr 315-37-7 van testosteronenanthate

TE Testosterone Enanthate Testosterone Steroid Molecular Weight 400.59 Cas No 315-37-7

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SR Health Tech Co,Ltd
Certificering: USP/BP/ISO9001
Modelnummer: 315-37-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50g
Prijs: Inquiry
Verpakking Details: aluminiumfoliezak
Levertijd: 7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Beetje cion
Levering vermogen: 200kg per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
CAS Nr.:: 315-37-7 Moleculaire formule:: C26H40O3
Molecuulgewicht:: 400.59 Analyse:: 98% min
Kwaliteitsnorm:: USP/BP/ISO9001 Verschijning:: Wit aan geelachtig wit kristallijn poeder

             TE het Testosteron Steroid Molecuulgewicht 400,59 Cas Nr 315-37-7 van testosteronenanthate

 

Naam: Het Testosteron van testosteronenanthate

Profiel:

In een prestatiescapaciteit, terwijl velen andere anabole steroïden met hun Testosteron Enanthate zullen stapelen kan het alleen worden gebruikt. Dit is basis grond anabole steroïden die radicale veranderingen in een lichamelijke vorm kunnen bevorderen allen op zijn. Terwijl het supraphysiological dosissen zal nemen om een ware en opmerkelijke transformatie te verkrijgen, blijft zeer hoog. Even belangrijk, terwijl enorm efficiënt is de prijs van deze steroïden meer dan betaalbaar gevend het zelfs nog meer beroep dan het reeds heeft.

 

Het testosteron Enanthate is één van het oudst en misschien de het meest meestal gebruikte anabole steroïden van al tijd. Het testosteron Enanthate is een langzame vorm van de acterenversie van het testosteronhormoon en zou de eerste grote/lange gebruikte vorm van het estertestosteron zijn. De eerste vervaardigde partijen van testosteron zouden geen ester hebben in bijlage en onnodig te zeggen snel en zeer frequente injecties vereisen zou handelen. Dit zou voor meer controle over het testosteronhormoon door zijn tijdversie te regelen toestaan. Nochtans, begin de jaren vijftig een grotere ester in Enanthate aan het hormoon worden vastgemaakt daardoor zelfs meer vertragend de activiteit van het hormoon. Het testosteron Enanthate zou de overheersende testosteronvorm op het medische gebied worden en het Testosteron Cypionate zou een paar later jaar toetreden. Het verschil in Testosteron Enanthate en Testosteron Cypionate is grotendeels inconsequent.

TE het Testosteron Steroid Molecuulgewicht 400,59 Cas Nr 315-37-7 van testosteronenanthate

 

Karakter:

Productnaam: Testosteron Enanthate
CAS Nr.: 315-37-7
Moleculaire Formule: C26H40O3
Molecuulgewicht: 400.59
Analyse: 98% min
Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001
Verschijning: Wit aan geelachtig wit kristallijn poeder

 

Functie:

Op een functionele basis, is het Testosteron Enanthate de perfecte remedie voor het behandelen van laag testosteron. Als u aan laag testosteron lijdt, betekent dit eenvoudig uw lichaam niet meer genoeg van dit primaire androgen op zijn produceert. Aangezien het Testosteron Enanthate is eenvoudig dat, het testosteron, het de lage voorwaarde zal verhelpen. Miljoenen op miljoenen mensen lijden wereldwijd aan één of ander type van lage androgen deficiëntie. In de V.S. alleen schat men dat meer dan 20 miljoen mensen aan een androgen deficiëntie lijden. De vrouwen kunnen ook aan laag testosteron lijden en het Testosteron Enanthate kan het behandelen. Nochtans, zullen de meeste vrouwen beter gediend worden met alternatieve vormen van testosteronbehandeling zoals gelen die een mengsel van testosteron en progesterone of kleine testosteronimplant korrels zoals Testopel bevatten.

 

Gevolgen:

Door met Testosteron Enanthate aan te vullen, zal de uitgesproken verhoging van anabole actie dit magere weefsel beschermen en zal wij brandt slechts lichaamsvet verzekeren. Het zal ook ons zeer verbeterd metabolisme zien zodat wij lichaamsvet aan een efficiënter tarief branden.

 

De hoge testosteronniveaus zullen in grotere spierduurzaamheid resulteren. U zult niet zoals snel afmatten en zult de capaciteit hebben om meer werk te doen. U zult ook vinden uw totaal tarief van terugwinning zeer beter is, dat essentieel is te vorderen. Vooruitgang wordt niet geboekt in de gymnastiek. Wanneer wij opleiden scheuren wij eigenlijk onderaan spierweefsel. Het is door terugwinning dat wij vorderen. Dit maakt samenstellingen zoals Testosteron Enanthate niet alleen onschatbaar aan bodybuilders en recreatieve gymnastiekratten maar ook aan atleten. De duurzaamheid en de terugwinning zijn twee van de belangrijkste elementen aan succesvolle atletische prestaties. Als toegevoegde bonus, zullen de hoge testosteronniveaus de sterkte van het individu verhogen. Dit is duidelijk een voordeel aan een atleet en is zeer ingestemd met in een cyclus buiten het seizoen die voor lichaamsbouwverhoging wordt ontworpen. Tijdens een dieet onder warmtebeperking, vooral in ruwe diëten van een concurrerende bodybuilding aard, zou het individu niet veel moeten verwachten als om het even welke sterkteverhoging maar hij meer van het zou moeten kunnen handhaven.

 

Bijwerkingen:

 

[1] Estrogenic:

 

Het testosteron Enanthate is een estrogenic hormoon in die zin dat het testosteronhormoon in oestrogeen kan omzetten toe te schrijven aan zijn interactie met het aromataseenzym. Wanneer gearomatiseerd, als stijging van oestrogeenniveaus kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Het bovenmatige waterbehoud, als streng kan hoge bloeddruk ook bevorderen. De kansen van deze bijwerkingen van Testosteron Enanthate die problematisch voor de lage patiënt zijn laag zijn, maar het is mogelijk. De kansen zullen met supraphysiological dosissen stijgen.

 

 

[2] Androgeen:

 

De androgene bijwerkingen van Testosteron Enanthate kunnen vrij sterk zijn maar zijn hoogst afhankelijk van genetische neigingen. De androgene gevolgen omvatten acne, versneld haarverlies in die ontvankelijk gemaakt voor de mannelijke patroonkaalheid en groei van het lichaamshaar. Zij die niet ontvankelijk gemaakt voor mannelijke patroonkaalheid zijn zullen niet het eerste haar op hun hoofd verliezen. Zij die over het algemeen niet gevoelig voor acne zijn zullen zelden een probleem hebben.

 

[3] Cardiovasculair:

 

Het gebruik van exogeen testosteron kan een negatief effect op cholesterol, in het bijzonder in de afschaffing of de vermindering van HDL-cholesterol (goede cholesterol) hebben. De lage dosissen Testosteron Enanthate zijn getoond om zeer weinig negatief effect op HDL-cholesterol te hebben, maar wanneer verenigd met AI zijn de dosissen 200-300mg per week getoond om HDL-cholesterol door 20-25% te onderdrukken. De hogere dosissen Testosteron Enanthate, 300-600mg per week zonder AI zijn getoond om HDL-cholesterol door 13-21% te verminderen. Met toegevoegde AI, zal dit duidelijk stijgen.

 

Dosering/cyclus:

Weken 1 - 2 (300mg) Twee schoten een week

 

Weken 3 - 10 (500/600mg) Twee schoten een week

 

Recept:

Poeder: 5 gram

Produceert: 20 ml @ 250 mg/ml

 

Vereisten:

· 5 gramtestosteron enanthate

· 15,25 van de sesamml olie

· Benzyl Alcohol1ml 5% BEDELAARS

· Spuiten 3cc & 5/10cc

· 18 of 20 maatnaalden

· Flesje

· Steriel Flesje

· Whatman steriele filter

 

     

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Angelina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)