Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBouw van de spier steroïden

Spier de Bouwtestosteron Cypionate 98 Min USP/BP/ISO9001-Analyse 58-20-8

Spier de Bouwtestosteron Cypionate 98 Min USP/BP/ISO9001-Analyse 58-20-8

Muscle Building Testosterone Cypionate 98 Min USP / BP / ISO9001 Assay 58-20-8

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SR Health Tech
Certificering: USP/BP/ISO9001
Modelnummer: 58-20-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50g
Prijs: Inquiry
Verpakking Details: de aluminiumfoliezak met varieert grootte en dozen
Levertijd: 7 werkdagen
Betalingscondities: Bitcoin, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200kg per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Moleculaire formule:: C27H40O3 Molecuulgewicht:: 412.60
Analyse:: 98% min Kwaliteitsnorm:: USP/BP/ISO9001
Verschijning:: Wit of bijna wit kristallijn poeder Leveringscapaciteit:: 200-300kg/month
Opslag:: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

           Spier die Steriods-Testosteron Cypionate 98 Min USP/BP/ISO9001-Analyse 58-20-8 bouwen

                        

Naam: Testosteron Cypionate

Profiel:

Het testosteron Cypionate is een plasthetics van het natuurlijk geproduceerde testosteronhormoon.

Het bevordert geslachtsaandrijving, vet verlies, hulp met het bereiken van en het handhaven van magere spiermassa, de dichtheid van het verhogingenbeen, en kan zelfs tegen hartkwaal beschermen. Alle andere steroïden zijn eigenlijk de testosteronmolecule die is veranderd om de eigenschappen van het hormoon te veranderen. Het testosteron Cypionate draagt een classificatie van 100 wanneer het meten van zijn anabole/androgene structuur en deze classificatie wordt gebruikt om alle andere steroids.all-testosteronsamenstellingen te meten, omvattend Testosteron Cypionate draag deze anabole/androgene score van 100, aangezien zij al slechts testosteron zijn.

Het resulteert in veranderingen in vorm, grootte en kan de verschijning en het aantal spiervezels ook veranderen. Androgens zoals testosteron kunnen uw harde verdiende spier tegen de katabole glucocorticoid hormonen beschermen, op zijn beurt remmend de verwante bijwerkingen. Bovendien heeft het Testosteron Cypionate de capaciteit om rode bloedcelproductie te verhogen en een hogere rode bloedceltelling zal duurzaamheid door verhoogde oxygenatie in het bloed verbeteren. Meer rode bloedcellen kunnen terugwinning van zware fysische activiteit ook verbeteren. Maar toch, zijn de Testosteron anabole gevolgen afhankelijke dosis; hoger de dosis hoger de spier bouw uitvoert.

Het test600x Testosteron Cypionate heeft ook de capaciteit om vet verlies door een verhoging van metabolische activiteit te bevorderen. Het testosteron bindt aan de androgen receptor vrij goed resulterend in vette analyse, en verhindert verder nieuwe vette celvorming. Een andere indirecte actie van vet verlies dat het testosteron veroorzaakt is het voedende het verdelen effect het op spier en vet heeft. Aangezien het lichaam spier aan een versneld tarief van het voedsel bouwt eet u bent shuttled aan spierweefsel in plaats van wordt opgeslagen als vet; de voedende efficiency wordt verbeterd.

Het zal ook een essentiële rol spelen die rond creatine draaien. Jammer genoeg, is het proces vaak te langzaam tijdens zware activiteit maar door het gebruik van Testosteron Cypionate, wordt deze vraag ontmoet aangezien ATP aan een veel sneller tarief wordt bijgevuld.

Spier de Bouwtestosteron Cypionate 98 Min USP/BP/ISO9001-Analyse 58-20-8

 

Karakter:

Productnaam:

Testosteron Cypionate

 

CAS Nr.: 58-20-8
Moleculaire Formule:

C27 H40 O3

 

Molecuulgewicht: 412.6112
Analyse: 98% min
Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001
Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder
Opslag: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

 

wat is Testosteron Cypionate?

 • Effectieve dosis (Mensen): 300-2000mg+ week
 • Effectieve dosis (Vrouwen): Geadviseerd niet
 • Het actieve leven: 8 dagen
 • Opsporingstijd: 3 maanden
 • Anabool: Androgene verhouding: 100/100.

Het effect van Testosteron Cypionate

Terwijl het ophopen gebruik het buiten het seizoen gemeenschappelijkst is, kunnen de gevolgen van Testosteron Cypionate tijdens de scherpe fase ook enorm gunstig zijn. Tijdens deze periode van gebruik, kunnen wij veel meer mager spierweefsel bewaren dat anders zou verloren worden. om lichaamsvet te verliezen, moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken en dit kan en vaak tot spier en sterkteverlies leidt. Verder, is langer en harder u de meer spier op dieet en de sterkte zal in gevaar zijn, maar wegens de trekken van Testosteron Cypionate-is de spierweefsel en sterkte beschermd.

 

Ongeacht het doel van gebruik, het Testosteron Cypionate prestatiesverhoging door zijn capaciteit bepaalt om terugwinning en duurzaamheid te bevorderen. Met een prestatieniveaudosis Testosteron Cypionate kan uw lichaam sneller terugkrijgen en u zult niet zoals snel afmatten.

 

De Bijwerkingen van Testosteron Cypionate

Zoals voor de bijwerkingen zelf, draagt het Testosteron Cypionate zoals alle testosteronsamenstellingen een hoog niveau van aromataseactiviteit; aromatisatie die naar de omzetting van testosteron in oestrogeen verwijzen. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden. Dit bovenmatige waterbehoud kan bloeddruk negatief zelfs beïnvloeden. om dergelijke gevolgen, vooral gynecomastia te bestrijden, draaien velen aan de Selectieve Modulators van de Oestrogeenreceptor zoals Tamoxifen-Citraat en voor de ernstigere Inhibitors van beschermingsaromatase zoals Anastrozole. Zonder twijfel, is AIs het meest efficiënt; nochtans, kunnen zij ook problematisch blijken te zijn wanneer het over cholesterol komt en de voorzichtigheid wordt geadviseerd.

Voorbij deze gevolgen, kan het Testosteron Cypionate dihydrotestosterone verwante bijwerkingen zoals haarverlies en prostate uitbreiding bevorderen; nochtans, zou het moeten vanzelfsprekend zijn DHT-de steroïden de eerste beklaagden zullen zijn. om bescherming te bieden kan een alpha- reductase 5 inhibitor zoals Finasteride nuttig zijn aangezien het een androgen ontstoringsapparaat is en androgen DHT het probleem veroorzaakt. Het moet worden genoteerd; het haarverlies is slechts mogelijk bij mensen voor mannelijke patroonkaalheid die ontvankelijk worden gemaakt.

 

de functie van Testosteron Cypionate

Het testosteron Cypionate is slechts beschikbaar in een injecteerbare vorm en regelmatig gebruikt om voorwaarden zoals laag testosteron te behandelen. De symptomen zoals verlies van spiermassa en sterkte, een daling van libido en seksuele prestaties, een verhoging van lichaamsvet, en lage energieniveaus zijn allen gemeenschappelijke kenmerken van laag testosteron. Verder, wanneer genegeerd kan het lage testosteron een gateway zijn aan diabetes, osteoporose en veel andere ernstige voorwaarden. De meeste mensen zullen één injectie om de zeven tot tien dagen bij 100mg aan 200mg per injectie vinden om zulk een probleem volledig teniet te doen.

Voor prestatiesverhoging, is één injectie per week vaak genoeg; nochtans, in veel gevallen kleiner maar toch gelijke twee - de met maat injecties zullen veel efficiënter blijken te zijn. De reden voor veelvoudige injecties is bloedniveaus een hoogtepunt bereikt te houden; verder, is het vaak nodig om bijwerkingen te controleren die met prestatieniveau het doseren kunnen voorkomen. Als de meeste anabole steroïden, neemt u meer groter de beloning, maar neemt u meer groter het risico. Door de injecties in kleinere frequentere injecties te verdelen, introduceert u kleinere hoeveelheden hormoon voor uw lichaam om in één keer te behandelen. Zoals voor de daadwerkelijke prestatiesdosissen, kan zich dit van 200mg per week al manier overal uitstrekken aan 1,000mg per week afhankelijk van behoeften en wensen.

 

Recept

Poeder: 10 gramtest Cypionate

Produceert: 40 ml @ 250 mg/ml

Vereisten:

 • 40ml steriele Olie
 • 2 - 18 of 20 maatnaalden
 • 50ml flesje
 • 50ml steriel Flesje
 • whatman steriele filter
 • spuiten 3cc & 5/10cc

Cyclus/Dosering

 • 2 maanden binnen

6 weken Testosteroncypionate 100 ml per week

En Arimedex EOD

 • Enkel begonnen

2 weken Testosteronproprianate 100 ml EOD

En Arimedex EOD

 

De typische dosis voor zij die Cypionate gebruiken om het verminderen van testosteron tegen te gaan toe te schrijven aan het gebruik van andere steroïden is normaal 200mg. Als het voor directe prestatiesdoeleinden wordt gebruikt, zullen de meesten vinden 400mg aan 600mg per week efficiënt zal zijn.

12 weken van totaal gebruik is vrij alledaags, zoals 16 weken is. Er zijn niets magisch over deze aantallen.

als u het gebruik van anabole steroïden meer dan tien weken beëindigt, zult u PCT nodig hebben maar als uw weg periode minder toen is kan het worden overgeslagen.

Het testosteron Cypionate voor vrouwen wordt niet geadviseerd. Dit is steroïden die veel teveel androgene activiteit dragen; toch is het primaire mannelijke androgen. De vrouwen kunnen aan laag testosteron lijden en er kunnen therapeutische voordelen van het gebruik van Testosteron Cypionate zijn.

Spier de Bouwtestosteron Cypionate 98 Min USP/BP/ISO9001-Analyse 58-20-8

 

 

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Angelina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)