Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenWettelijke Onderzoekchemische producten

Anastrozloe Arimidex voor Antioestrogeenusp/BP/ISO9001, Cas nr 120511-73-1

Anastrozloe Arimidex voor Antioestrogeenusp/BP/ISO9001, Cas nr 120511-73-1

  • Anastrozloe Arimidex For Anti Estrogen USP/ BP/ ISO9001 , Cas no. 120511-73-1
  • Anastrozloe Arimidex For Anti Estrogen USP/ BP/ ISO9001 , Cas no. 120511-73-1
  • Anastrozloe Arimidex For Anti Estrogen USP/ BP/ ISO9001 , Cas no. 120511-73-1
 • Anastrozloe Arimidex For Anti Estrogen USP/ BP/ ISO9001 , Cas no. 120511-73-1

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health Tech
  Certificering: USP/ BP/ ISO9001
  Modelnummer: 120511-73-1

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50g
  Prijs: inquiry
  Verpakking Details: Folie zak
  Levertijd: 5-7 werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200-300 het werkdagen
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Productnaam:: Anastrozole, Arimidex, AZ CAS Nr.:: 120511-73-1
  Moleculaire formule:: C17H19N5 Molecuulgewicht:: 293.37
  Analyse:: 98% min Kwaliteitsnorm:: USP/BP/ISO9001
  Verschijning:: gebroken wit kristallijn poeder

  Anastrozloe, Arimidex voor anti-Oestrogeenusp/BP/ISO9001 Cas nr 120511-73-1

  Anastrozloe (Arimidex)

   

  Profiel

  Anastrozole is een uiterst krachtig anti-oestrogeen die officieel tot de Aromatase-familie van Inhibitor(ai) behoren. Ontwikkeld begin de jaren negentig door Zenaca Pharmaceuticals en bevrijd in 1995 onder de handelsnaam Arimidex, dit misschien het meest meestal gebruikte worden AI en één van de gemeenschappelijkste anti-oestrogenen op de markt. Arimidex is zeer efficiënt in de behandeling van borstkanker gebleken te zijn, zelfs nog meer dan traditionele Nolvadex (Tamoxifen-Citraat), en een favoriet anti-oestrogeen onder vele anabole steroid gebruikers geweest. De talloze anabole steroid gebruikers baseren zich op Arimidex voor op cyclus estrogenic bescherming. Vele anabole steroïden hebben de capaciteit aan aromatase en leiden tot bovenmatig oestrogeen, dat op zijn beurt tot een aantal van de het meest meestal bijbehorende bijwerkingen van anabool steroid gebruik kan leiden.

  Anastrozole werd gepatenteerd in 1987 en goedgekeurd voor medisch gebruik in 1995.It is op de Lijst van de Wereldgezondheidsorganisatie van Essentiële Geneesmiddelen, de meest efficiënte en veilige geneesmiddelen nodig in een gezondheidssysteem. Anastrozole is beschikbaar als generisch medicijn. De in het groot kosten in het ontwikkelingsland zijn ongeveer 1,92 tot 30,60 USD een maand. In de Verenigde Staten zijn de in het groot kosten ongeveer 3,81 USD per maand.

   

   

   

  Karakters

  Productnaam: Anastrozole, Arimidex, AZ
  CAS Nr.: 120511-73-1
  Moleculaire Formule: C17H19N5
  Molecuulgewicht: 293.37
  Analyse: 98% min
  Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001
  Verschijning: Gebroken wit kristallijn poeder
  Leveringscapaciteit: 200-300kg/month
  Opslag: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

  Functioneert:

  Het behandelen van bepaalde soorten borstkanker in vrouwen die door overgang zijn geweest, met inbegrip van vrouwen met ziektevooruitgang na tamoxifen therapie. Het kan ook voor andere voorwaarden worden gebruikt zoals bepaald door uw arts.

  Anastrozole is een aromataseinhibitor. Het werkt door de concentraties van bloedestradiol te verminderen, die de grootte en de groei van de tumor kunnen verminderen.

  Effect:

  1. Als anti-oestrogeen, is Arimidex waardevol voor de patiënt van borstkanker aangezien vele vormen van borstkanker weg van het oestrogeenhormoon voeden. Terwijl misschien verhongert een oversimplificatie, door Arimidex te beheren het effect kanker. F
  2. Voor de anabole steroid gebruiker, worden de gevolgen van Arimidex zeer in zijn capaciteit gewaardeerd om tegen estrogenic verwante bijwerkingen te beschermen.
  3. Door Arimidex in een anabole steroid cyclus te omvatten die aromatiserende steroïden bevat, kan het individu tegen gynecomastia en waterbehoud beschermen. Dit zal ook tegen hoge bloeddruk beschermen.
  4. In het geval van lage testosteronbehandeling, is het vaak niet genoeg. Nochtans, kan het nog samen met exogene testosterontherapie voordelig zijn in het beschermen tegen estrogenic bijwerkingen.

  Dosering:

  De dagelijkse dosering voor mannetjes is van 0.5mg aan 3mg. Voor vrouwen, is een maximumdosering van 1mg per dag genoeg om estrogenic bijwerkingen te bestrijden. Omdat Anastrozole het kort actief leven heeft, wordt de dosering gewoonlijk genomen twee tot zes keer per dag met gelijke intervallen. Tijdens PCT, voert het atleten normaal begin met hogere dosering dan een progressieve daling van dosering uit. Het PCT-protocol loopt typisch zeven tot 14 dagen.

  In klinische studies, heeft men opgemerkt dat een dagelijkse dosis 1 mg van deze drug aan meer dan 80% van oestrogeenafschaffing voortvloeit.

   

  De meesten wie met Arimidex aanvullen zullen dit voor de preventie van bijwerkingen terwijl op cyclus of doen hun lichaamsbouw voor de lichaamsbouw gebaseerde concurrentie te verscherpen door oestrogeen in het lichaam te verminderen. De meeste mensen zullen 0.5mg elke andere dag om een goed uitgangspunt vinden te zijn terwijl op cyclus als het voor bijwerkingspreventie met 1mg elke andere dag die over het algemeen zijn nodig is iedereen ooit met deze bedoeling nodig zal hebben. Nochtans, als de bijwerkingen beginnen te vertonen, vindt bijzondere Gynecomastia, velen aanvullen met 1mg elke dag gedurende enkele weken nuttig om te zijn in het bestrijden van deze vijand; nochtans, met deze bedoeling zouden wij in de meeste gevallen lichtjes sterkere AI Letrozole adviseren maar Arimidex zal vaak voldoende zijn. Als dit voorkomt, vul eenvoudig met 1mg aan elke dag tot de symptomen overgaan; zodra zij de dosis aan elke andere dag laten vallen en uw voorgenomen cyclus beëindigen. Het zou moeten worden genoteerd, is dit geen faalveilig plan van 100%; voor één of ander nr zal de hoeveelheid om het even welke AI ter wereld beschermen tegen Gynecomastia.

   

  Het zelfde doseren kan in de concurrentie van de lichaamsbouwsport worden toegepast, met name bodybuilding; het is zeer gemeenschappelijk voor vele bodybuilders om met Arimidex 12-16 weken aan te vullen die aan de concurrentie bij een dosis 1mg leiden elke andere dag. Nochtans, zullen vele bodybuilders noodzakelijk de dosis tot 1mg elke dag definitief 10-14 dagen vóór de show verhogen te verzekeren zij als hard en water vrij mogelijk zijn. Nochtans, kunnen wij niet iedereen supplement met deze samenstelling bij die hoogte van een dosis adviseren voor een langdurige periode, aangezien dergelijke het doseren voor lange perioden teveel oestrogeenafschaffing zou zijn.

   

  Halveringstijd:

  De halveringstijd van arimidex is rond 46 uren, zodat neigt het om in uw systeem op te bouwen wanneer dagelijks gebruikt.

   

   

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Alvin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)