Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenScherpe Cyclussteroïden

Musscle die Ruw Steroid Poeder Drostanolone Enanthate CAS nr 472-61-145 bouwen

Musscle die Ruw Steroid Poeder Drostanolone Enanthate CAS nr 472-61-145 bouwen

  • Musscle Building Raw Steroid Powder Drostanolone Enanthate CAS NO. 472-61-145
  • Musscle Building Raw Steroid Powder Drostanolone Enanthate CAS NO. 472-61-145
 • Musscle Building Raw Steroid Powder Drostanolone Enanthate CAS NO. 472-61-145

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health Tech
  Certificering: USP/ BP/ ISO 9001
  Modelnummer: 472-61-145

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50 g
  Prijs: inquiry
  Verpakking Details: Folie zak
  Levertijd: 5-7 werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200-300 het werkdagen
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Naam van het product: Drostanolone Enanthate, Masteron enanthate, DE CAS NR: 472-61-145
  Moleculaire Formule: C27H44O3 Molecuulgewicht: 416.63
  Analyse: 98% min Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001
  Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder Opslag: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

  Ruwe Steroid Scherpe de Cyclussteroïden van Poederdrostanolone Enanthate voor Musscle die CAS bouwen GEEN 472-61-145 wit kristallijn poeder USP/BP/ISO9001

   

  Profiel:

  Masteron Enanthate (Drostanolone Enanthate) is dihydrotestosterone(dht) gebaseerde anabole steroïden. Drostanolone is eenvoudig het DHT-structureel veranderde hormoon. De wijziging bestaat door de toevoeging van een methylgroep bij koolstofpositie 2. Dit verzekert het hormoon aan geen metabolische die analyse lijdt door het 3 hydroxysteroiddehydrogenase enzym wordt gebracht in de skeletachtige spier wordt gevonden. Deze eenvoudige structurele verandering maakt ook het hormoon verre anaboler, en dat geeft ons Drostanolone. Zodra het hormoon is gecreeerd, veranderd van DHT, is een ester dan in bijlage, en in dit geval is de ester in bijlage Enanthate. Enanthate is niet steroïden of een drug maar niets een meer dan timingshulpmiddel voor een drug wordt gebruikt die.

   

  Karakter:

  Productnaam Drostanolone Enanthate, Masteron enanthate, DE
  CAS Nr 472-61-145
  Moleculaire Formule C27H44O3
  Molecuulgewicht 416.63
  Analyse 98% min
  Kwaliteitsnorm USP/BP/ISO9001
  Verschijning Wit of bijna wit kristallijn poeder
  Leveringscapaciteit 200-300kg/month
  Opslag De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

   

  Musscle die Ruw Steroid Poeder Drostanolone Enanthate CAS nr 472-61-145 bouwen

   

  Musscle die Ruw Steroid Poeder Drostanolone Enanthate CAS nr 472-61-145 bouwen

   

  Functioneert:

  1. Voor het volledige positief zullen de gevolgen van Masteron Enanthate om een magere lichaamsbouw worden gezien hen beste tonen. Dit betekent de prime time voor deze steroïden tijdens een scherpe cyclus zal zijn, en magerder het individu meer uitgesproken is de gevolgen zal zijn. Voor de concurrerende bodybuilder die 12-16 week prep ondergaan, zult u vinden Masteron het meest meestal in de laatstgenoemde helft van prep verschijnt zodra een significante hoeveelheid vet is verwijderd. De toevoeging van het Drostanolone-hormoon kan hem helpen het een weinig vet verliezen dat nog hangt op maar wat nog belangrijker is het zal verzekeren zijn lichaamsbouw de harde blik bezit die wordt gewenst.
  2. Voor de recreatieve bodybuilder of steroid gebruiker, één die niet zo mager gaat zijn zoals een concurrerende bodybuilder, is Masteron Enanthate nog een goede keus voor een scherpe cyclus. U kunt niet omhoog beëindigen zo hard zoals de concurrerende bodybuilder toe te schrijven aan het zijn niet vrij als helling maar de hardheid zal niettemin verschijnen. Nochtans, als er een significante laag van vet die het lichaam coving is kan het zeer moeilijk zijn om eender welk merkbaar voordeel in termen van hardheid en definitie te vinden. Dit echt is steroïden die het best wanneer reeds helling met betrekking tot hardheid werken.
  3. Terwijl het magere gebruik het beste gebruik is voor verhardend is het niet het enige gebruik voor deze anabole steroïden. Masteron Enanthate is een goede keus voor de atleet die een verhoging in sterkte zoeken en dan meer zo vaak bepaald krediet voor. De meeste steroid gebruikers gebruiken slechts Masteron wanneer het snijden, wanneer de calorieën en sterkte laag zijn is noodzakelijk verminderd. Maar voor een atleet die een verhoging in sterkte met weinig zoeken aan geen gewichtsaanwinst, kan dit een stevige keus zijn. De atleet zou verbeteringen van terugwinning en spierduurzaamheid ook moeten vinden, en ongeacht het uiteindelijke doel zijn de terugwinning en de duurzaamheid onschatbaar allebei.
  4. Wij worden dan verlaten met het ophopen gebruik en terwijl om het even welke anabole steroïden voor het ophopen Masteron Enanthate kunnen worden gebruikt is misschien één van de slechtste keuzen. Het Drostanolone-hormoon maakt niet de vuist nodig voor de significante groei. Wat groei kan vooral met een zeer hoge dosis voorkomen maar er zijn veel betere opties. Er zijn die die laag zullen omvatten om hoeveelheden Masteron Enanthate in hun cyclus voor de anti-oestrogeenvoordelen tijdens de het ophopen fase te matigen, maar wanneer wij over een het ophopen cyclus spreken die vaak hoge dosissen testosteron omvat zal dit niet genoeg zijn om de aromatase veroorzaakte estrogenic activiteit te bestrijden.

  Gevolgen:

  Voor medisch gebruik: het kan oestrogeenniveaus in het lichaam eigenlijk verminderen. Het is want deze reden Drostanolone in de behandeling van borstkanker met de combinatie die van Drostanolone en Tamoxifen vele jaren succesvol was zeer alledaags zijn. De bodybuilders stemmen in met deze trek toe te schrijven aan oestrogeen die vaak moeilijk om met vele steroïden zijn te controleren en de lagere oestrogeenniveaus die vaak tot harder leiden en meer bepaald kijken tijdens de scherpe fase.

  Voor geschiktheidsgebruik: Masteron Enanthate bezit een aantal van de meest misleidende anabole en androgene classificaties van om het even welke anabole steroïden. Drostanolone heeft een bindende affiniteit aan de androgen receptor die vijf keer groter is dan het testosteron, dat niet alleen een hardere blik veroorzaakt het een positieve invloed op vet verlies kan ook hebben. Alle anabole steroïden kunnen helpen het metabolische tarief verbeteren, maar die met een sterke androgen bindende affiniteit kunnen een invloed op directe lipolysis hebben.

   

  Bijwerkingen:

  de acne, het haarverlies bij mensen voor de mannelijke patroonkaalheid en groei van het lichaamshaar ontvankelijk worden gemaakt, de stijging LDL (slechte cholesterol) en de daling HDL (goede cholesterol), onderdrukken natuurlijke testosteronproductie die.

   

  Recept:

  Drostanolone enanthate 200mg/ml - 250ml

  50 gram Drostanolone enanthate (37.5ml)

  5ml BEDELAARS (2%)

  50ml BB (20%)

  157.5ml olie

   

  Dosering &cycle

  De standaarddosis voor bodybuilders is ongeveer 300mg aan 400mg per week. Een dosis 600mg per week wordt beschouwd als high-end terwijl om het even wat groter dan dat als steroid misbruik kwalificeert. U kunt dosissen ook verbruiken minste dan 300mg maar om het even wat minste dan 200mg per week te mild zal zijn om eender welke resultaten te zien.

  De Cyclusvoorbeeld van beginnersmasteron (12 weken totale cyclusduur)

  Weken 1 – 12:

  – Testosteron Enanthate bij 300 – 500mg/week

  – Masteron (Drostanolone Enanthate) bij 400mg/week

  Middenmasteron-Cyclusvoorbeeld (10 weken totale cyclusduur)

  Weken 1 – 10:

  – Testosteronpropionaat bij 100mg/week (25mg elke andere dag)

  – Masteron (Drostanolone-Propionaat) bij 400mg/week (100mg elke andere dag)

  Weken 1 – 8:

  – Anavar bij 50 – 70mg/day

  Geavanceerd Masteron-Cyclusvoorbeeld (10 weken totale cyclusduur)

  Weken 1 – 10:

  – Testosteronpropionaat bij 100mg/week (25mg elke andere dag)

  – Masteron (Drostanolone-Propionaat) bij 400mg/week (100mg elke andere dag)

  – Trenbolone-Acetaat bij 400mg/week (100mg elke andere dag)

   

  Halveringstijd: 5-6 dagen

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Alvin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)