Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenScherpe Cyclussteroïden

Oxandrolone/Anavar-Cyclus Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier die CAS 53-39-4 bouwen

Oxandrolone/Anavar-Cyclus Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier die CAS 53-39-4 bouwen

  • Oxandrolone / Anavar Cycle Oral Anabolic Steroids For Muscle Building CAS 53-39-4
  • Oxandrolone / Anavar Cycle Oral Anabolic Steroids For Muscle Building CAS 53-39-4
 • Oxandrolone / Anavar Cycle Oral Anabolic Steroids For Muscle Building CAS 53-39-4

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Steroidraws
  Certificering: HPLC
  Modelnummer: N0026

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 G
  Prijs: USD1.0
  Verpakking Details: Foliezak, verzegelende glasfles
  Levertijd: 3-5 werkdagen
  Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
  Levering vermogen: 1000+kg+7days
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Molecuulgewicht: 306.4442 Moleculaire Formule: C19H30O3
  Karakters: Wit of bijna wit kristallijn poeder CAS-nummer: 53-39-4
  Anabole/Androgene Verhouding: 322-630:24 Alias: Anavar; oxandrin

  Oxandrolone/Anavar-Cyclus Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier die CAS 53-39-4 bouwen

   

  Anavarprofielen:                                                                                

  TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
  Beschrijving Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder wit kristalachtig poeder
  Identificatie Positief Positief
  Analyse 97.0~100.5% 99.33%
  Specifieke Omwenteling -18° ~ -24° -22.0°
  Verlies bij het Drogen 1.0%max 0,13%
  Organische Vluchtige Onzuiverheden voldoet aan de vereisten Is in overeenstemming
  Gewone Onzuiverheden 2.0%max <2>
  Overblijvende Oplosmiddelen voldoet aan de vereisten Is in overeenstemming
  Residu op Ontsteking 0.2%max 0,05%
  Conclusie De specificatie is met USP30-norm in overeenstemming

   

   

  Chemische Structuur:                                                                        

   

  De officiële moleculaire structuur van Anavar is 5 alpha--androstan-2-oxa-17 alpha--methyl-17 bèta-ol-3-. Toen het ontwikkelen van de formule, stelde Raphael Pappo de drug samen die zijn moleculaire structuur afleiden uit dihydrotestosterone. Het belangrijkste verschil is dat een zuurstofatoom methylation en koolstof 2 in positie 17 vervangt. Fundamenteel, was Oxandrolone bedoeld een zachtere anaboler en minder androgene Dianabol te zijn –, waarbij veel van de ruwe bijwerkingen wordt geëlimineerd. Dit werd verwezenlijkt door zuurstof voor de andere elementen doorgaans te substitueren huidig in dihydrotestosterone. Door dit proces, slaagde Pappo in het creëren van steroïden die één van de laagste tarieven van androgenicity onder synthetische steroïden hebben.

   

  De Man/de Vrouwen de Wettelijke Steroïden Oxandrolone Anavar van Bodybuilding van CAS 53-39-4

   

  Anavar vertegenwoordigt één van de populairste mondelinge anabole steroïden van al tijd, en dit is grotendeels toe te schrijven aan zijn goed-getolereerde aard. Dit is één van de weinig anabole steroïden die veilig door mannen en vrouwen kunnen worden gebruikt, en het is ook één van de vriendschappelijke bijwerking. Nochtans, in sommige cirkels is Anavar zeer ondergewaardeerde toe te schrijven aan zijn milde aard, maar dit is over het algemeen toe te schrijven aan onrealistische verwachtingen.

   

   

   

  Oxandrolone/Anavar-Cyclus Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier die CAS 53-39-4 bouwenOxandrolone/Anavar-Cyclus Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier die CAS 53-39-4 bouwenOxandrolone/Anavar-Cyclus Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier die CAS 53-39-4 bouwen

   

  Functie:

   

  Anavar is vaak genoemd zwakke steroïden. Een deel van de reden voor dit is dat het gebruik van een Klasse I steroïden alleen nooit maximaal efficiënt is. De andere oorzaak is dat de bodybuilders en de auteurs op het gebied soms ongelukkige en onredelijke vergelijkingen wanneer het beoordelen van anabole steroïden maken.


  Oxanabol (Anavar) heeft optimistische gevolgen in het behandelen van bloedarmoede en erfelijke angioedema gegeven. De bewezen studies hebben niettemin verbindingen gegeven die uitgebreid gebruik van de geneeskunde verbinden en de problemen van levergiftigheid houden van aan die gevonden met extra 17α-alkylated steroïden. Maar toch in kleine dosering, talrijke patiënten getoond gastro-intestinale problemen zoals opzwellen, misselijkheid, en diarree. De Oxanabol (Anavar) ‚s specificiteit die de androgen voorbestemde receptor richt dat, in tegenstelling tot partij andere steroïden, het niet waren gezien geven belemmerde ontwikkeling in tienerjarenmensen, ook bij gebruikelijke maatregelen niet vaak waargenomen duidelijke masculinising reacties extern van het bevorderen van de sterktegroei. Avanar om bij enige die maatregel te aromatiseren niet, en is niet zonder problemen in DHT of oestrogeen worden opgenomen. Als dusdanig, bood een typische dosis 20-30 mg eminente androgen niveaus maximaal acht uren aan. Om gebruik te vergroten, klassieke „stapelden“ de bodybuilders Anavar met anderen zoals, vooruitgang die corp machtsverhoging verbetert.

   

   

  Gevolgen van Anavar:                                                                             

  [de 1] Spiergroei

  Het ophopen/Buiten het seizoen: Aangezien het Oxandrolone-hormoon niet aromatiseert, zal om het even welk bereikt gewicht wegens gebruik magere spiermassa zijn.

  [2] Snijdend:

  Vet Verlies: Zonder twijfel, zal mannetje of wijfje één van de beste tijden met Anavar aan te vullen tijdens de scherpe fase zijn. wegens zijn krachtige anabole aard, Anavar is één van de beste steroïden ter wereld voor het bewaren van mager weefsel tijdens de het op dieet zijn fase.

  [3] Atletische Verhoging:

  Deze steroïden zullen sterkte verhogen; de totale verhoging zal niet zoals steroïden zoals Dianabol en nergens dichtbij het niveau van Halotestin zo significant zijn, maar het zal opmerkelijk zijn.

  [4] Verbeterde Prestaties:

  Prioriteit: Ongeacht het doel van gebruik, zullen die allemaal wie met Anavar aanvullen vinden hun tarief van terugwinning, evenals hun spierduurzaamheid wordt verbeterd. Het individu zal niet zoals snel afmatten, en hij zal langer en harder kunnen duwen.

   

   

  Bijwerkingen van Anavar:                                                                    

  [1] Androgeen:

  Oxandrolone is geen uiterst machtige androgene steroïden, maar androgene activiteit bestaat er. Dergelijke activiteit kan tot acne, versneld haarverlies in die leiden ontvankelijk gemaakt voor de mannelijke patroonkaalheid en groei van het lichaamshaar.

  De androgene aard, hoewel licht, kan virilizationsymptomen in vrouwen ook bevorderen. De Virilizationsymptomen omvatten de groei van het lichaamshaar, een verdieping van de vocale snaren en clitoral uitbreiding.

  [2] Cardiovasculair:

  Van de mogelijke bijwerkingen van Anavar betreffende het meest cholesterol zal omringen. Het Oxandrolone-hormoon is bekend voor het onderdrukken van HDL-cholesterol, evenals stijgende LDL-cholesterol.

  [3] Testosteron:

  Het gebruik van anabole steroïden zal natuurlijke testosteronproductie onderdrukken; nochtans, varieert het tarief van afschaffing van één steroïden aan volgende.

  [4] Hepatotoxicity

  Als anabole steroïden c17-Aa, is Anavar giftig aan de lever. De waarden van het leverenzym zullen typisch met gebruik, echter, van alle c17-Aa steroïden Oxandrolone draagt een minimale leveraard stijgen.
   

  Oxandrolone/Anavar-Cyclus Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier die CAS 53-39-4 bouwenOxandrolone/Anavar-Cyclus Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier die CAS 53-39-4 bouwen

   

   

  Anavarbeleid:                                                                    

  1. De standaardanavar-dosissen voor therapeutische behandeling zullen normaal in 5-10mg per dagwaaier die met 20mg per dag vallen normaal de maximumdosis is. Dergelijk gebruik zal normaal 2-4 weken met een kleine onderbreking na gebruik alvorens de volgende 2-4 weekcyclus duren uit te voeren. Dergelijk gebruik zal zolang geacht noodzakelijk verdergaan.

  2. Voor de mannelijke prestaties die atleet verbetert, zal een 20-30mg per dag het doseren het meest atletische verhoging verstrekken, maar zal veel efficiënter 40-50mg per dag om vinden te zijn. 80mg per dag is niet ongewoon, maar dit zal het risico van bijwerkingen verhogen. De standaard mannelijke Anavar-cycli zullen 6-8 weken duren.

   

   

  Anavarcyclus voor het Ophopen:

   

  Terwijl het voor fasen kan worden gebruikt buiten het seizoen of de groei zullen de meeste mensen een Anavar-cyclus om een slechte keus voor hun groeiende behoeften vinden te zijn. Het Anavar-hormoon is niet passend voor massa maar tegelijkertijd zal om het even welke massa die voorkomt het magere weefsel zijn van 100% en dat a plus is. Maar toch, als zeer milde anabole steroïden neemt het over het algemeen nogal wat van dit hormoon om eender wat te krijgen uit het in termen van de groei en aangezien het over het algemeen dure steroïden is dit met deze bedoeling maakt het vaak inefficiënt.

   

   


  Oxandrolone/Anavar-Cyclus Mondelinge Anabole Steroïden voor Spier die CAS 53-39-4 bouwen

   

   

  Mondeling Anabool Steroid Poeder dat wij hebben aangeboden:

    NAAM CAS
  NO.1 Dianabol/Metandienone 72-63-9
  NO.2 Tamoxifen 10540-29-1
  NO.3 Tamoxifencitraat 54965-24-1
  NO.4 Clomifenecitraat 50-41-9
  NO.5 Anastrozole 120511-73-1
  NO.6 Stanozolol/Winstrol 10418-03-8
  NO.7 Oxandrolone/Anavar 53-39-4
  NO.8 Oxymetholone/Anadrol 434-07-1

   

  Mondelinge Anabole Steroid olie die wij hebben aangeboden

    Mondelinge olie mg/ml
  NO.1 Dianabol 50mg/ml
  NO.2 Tamoxifencitraat (Nolvadex) 20mg/ml
  NO.3 Tamoxifen 20mg/ml
  NO.4 Stanozolol (Winstrol) Agent 50mg/ml
  NO.5 Clomifenecitraat (Clomid) 50mg/ml
  NO.6 Anastrozole (Arimidex) 5mg/ml
  NO.7 Letrozole (Femara) 5mg/ml
  NO.8 Oxandrolone (Anavar) 20mg/ml
  NO.9 Oxymetholone (Anadrol) 50mg/ml
   

   

   

  Ons voordeel:                                                                                  
  1. Rijke ervaring.
  Zich jarenlang heeft gespecialiseerd in dit gebied, hebben wij rijke ervaring en wijdverspreid verkoopnetwerk rond het woord. Onze steroïden en hormonen zijn uitgevoerd overzee, als Europa, Afrika, Azië, Amerika en andere landen. Wij worden niet gekregen goed terugkoppelen van onze gast, maar ook gevestigde lange zakelijke relatie met hen.

  2. Grote kwaliteit en hoge zuiverheid.
  De goede kwaliteit is één geheim voor ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het de behoefte van onze cliënt ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.

  3. Veiligste en snelste levering.
  Wij hebben massavoorraad, zodat wij de levering die binnen 24hours kunnen schikken eens de betaling ontvangt. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd. Wij hebben onze eigen manier van verpakking die 0,01 kilo's aan 50 kilo'sproducten kon verschepen een tijd.

  4. De goede naverkoopdienst.
  24/7 is beschikbaar. Wij zullen u de pakket bijgewerkte informatie ZO VLUG MOGELIJK vertellen. En probeer ons beste om diverse ontmoete problemenklanten op te lossen!

  5. Het ervarings winkelen
  Naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

   

   

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Rachel

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)