Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenScherpe Cyclussteroïden

Vette Brandende van het Poeder 53-39-4 Vette Verlies van Oxandrolone Anavar Anabole Steroid Magere de Spiermassa

Vette Brandende van het Poeder 53-39-4 Vette Verlies van Oxandrolone Anavar Anabole Steroid Magere de Spiermassa

Fat Burning Oxandrolone Anavar Anabolic Steroid Powder 53-39-4 Fat Loss Lean Muscle Mass

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Steroidraws
Certificering: HPLC
Modelnummer: N0026

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: USD1.0
Verpakking Details: Foliezak, verzegelende glasfles
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 1000+kg+7days
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Molecuulgewicht: 306.4442 Moleculaire Formule: C19H30O3
Karakters: Wit of bijna wit kristallijn poeder CAS-nummer: 53-39-4
Anabole/Androgene Verhouding: 322-630:24 Alias: Anavar; oxandrin

Vette Brandende van het Poeder 53-39-4 Vette Verlies van Oxandrolone Anavar Anabole Steroid magere de spiermassa

 

 

Anavarprofielen:                                                                       

 
Beschrijving Wit Kristallijn Poeder
Resultaten van Analysetests
Test van Analyse Norm van Analyse Resultaten van Analyse
Identificatie (TLC, IRL) HPLC, IRL Positief
Oplosbaarheid Praktisch onoplosbaar in water;
Lichtjes oplosbaar in ethylalcohol.
Is in overeenstemming
Smeltpunt 229-232 °C 230~232 °C
Verlies bij het Drogen ≤1.0% 0,32%
Residu op Ontsteking ≤0.2% 0,06%

Verwante substantie
Onzuiverheid 12456810 ≤0.1%
Onzuiverheid 379 ≤0.3%
Onzuiverheid 11 ≤0.5%
Individuele onbekende onzuiverheid ≤0.1%
Totale Onzuiverheden ≤1.0%
Is in overeenstemming
Is in overeenstemming
Is in overeenstemming
Is in overeenstemming
0,91%
Overblijvende Oplosmiddelen Ethylalcohol ≤1365ppm Is in overeenstemming
Analyse 98.0~102.0% 98.7%
Micronized 30 Mesh≥100% Pas
Conclusie USP 32 (ben in overeenstemming zijn met USP 32)

 

 

Anavar vertegenwoordigt één van de populairste mondelinge anabole steroïden van al tijd, en dit is grotendeels toe te schrijven aan zijn goed-getolereerde aard. Dit is één van de weinig anabole steroïden die veilig door mannen en vrouwen kunnen worden gebruikt, en het is ook één van de vriendschappelijke bijwerking. Nochtans, in sommige cirkels is Anavar zeer ondergewaardeerde toe te schrijven aan zijn milde aard, maar dit is over het algemeen toe te schrijven aan onrealistische verwachtingen.

 

 

Karakter:

 

wegens de fabelachtige aanwinsten in sterkte zonder lichaamsgewicht van anavar te bereiken, wordt het nu algemeen gebruikt door bodybuilders, weightlifters en macht-heftoestellen. Dit is zeer belangrijk voor hen omdat zij niet omhoog in hogere gewichtsklasse willen beëindigen.

Als DHT-derivaat, aromatiseert Anavar niet (bekeerling aan oestrogeen, dat gynecomastia of mannelijk borstweefsel veroorzaakt). Het niet beïnvloedt ook beduidend de normale het testosteronproductie van het lichaam (HPTA-as) bij lage dosering (20 mg).

Wanneer de dosering hoog is, reageert het menselijke lichaam door de productie van links (luteinizing hormoon) te verminderen, is denken van endogene testosteronproductie te hoog; dit elimineert op zijn beurt verdere stimulatie van Leydig-cellen in de testikels, veroorzakend testicular atrophy (het krimpen).

Anavar die in een dosis 20 mg/dag wordt gebruikt onderdrukte endogeen testosteron door 67% na 12 weken van therapie.

In een willekeurig verdeelde, dubbelblinde studie, werden de patiënten met brandwonden van de het lichaamsoppervlakte van 40% de totale geselecteerd om standaardbrandwondzorg plus Anavar, of zonder Anavar te ontvangen. Die behandeld met Anavar toonden betere lichaamssamenstelling, bewaarde het verblijfstijd van het spier massand verminderde ziekenhuis.

 

 

Functies en Trekken:                                                                          

1. Als therapeutische agent, is Anavar efficiënt voor talrijke behandelingsplannen gebleken te zijn. De gemeenschappelijkste reden de steroïden worden voorgeschreven is voor gevergd gewichtsaanwinst wegens chirurgie of besmetting of om het even welk type van streng gewichtsverlies.

2. Anavar is ook bewezen uiterst efficiënt om om over te behandelen of verlengde blootstelling aan corticosteroids, evenals te zijn voor het behandelen van osteoporose door de bevordering met beendichtheid.

3. Anavar is ook efficiënt gebleken te zijn om hepatitis te behandelen, evenals de groei en ontwikkeling in kinderen te bevorderen die de noodzakelijke hormoonproductie niet hebben.

4. Wanneer het bekijken de directe functies en de trekken van Anavar, het belangrijkst rond zijn capaciteit draait om stikstofbehoud in de spier te verhogen, vermindert SHBG en verbiedt glucocorticoid hormonen.

5. Meest alle anabole steroïden zullen het metabolische tarief verbeteren, dat vet verlies zal bevorderen, maar Anavar is getoond om lipolysis direct te bevorderen.

 

 

 

De voordelen van Anavar                                                            


Wat is de voordelen van anavar? ik veronderstel u allen het duidelijk zult overwegen alvorens u de anavar cyclus, hier kent meer over het begint.


1. Misschien is het grootste voordeel dat rond het Anavar-hormoon draait zijn capaciteit om spier te behandelen die ziekten zoals hulp verspilt aangezien het zeer spierdesintegratie zal verhelpen die zowel gemeenschappelijk met dergelijke kwalen als vaak is die een verwoestend eind veroorzaakt.


2. Anavar kan ook in de behandeling van brandwondslachtoffers zeer nuttig zijn toelatend hen om verloren weefsel te herwinnen maar in sommige gevallen kan het blijken niet genoeg te zijn en sterkere anabolics is nodig.


3. wat in grootte Anavar bereikt verstrekt zal zijn zuiver mager weefsel en als u om het even wat over prestaties elk pond mager weefsel begrijpt waard is zijn gewicht in goud.


4. In de wereld van prestatiesverhoging houdt Anavar verschillende kwaliteiten in zowel mannen als vrouwen maar in menig opzicht is het vrouwen die aan het meest ten goede komen, zodat veel zo in vele cirkels het vaak als Meisjessteroïden wordt bedoeld.

 

 

Gevolgen van Anavar:                                                                    

[de 1] Spiergroei

Het ophopen/Buiten het seizoen: Aangezien het Oxandrolone-hormoon niet aromatiseert, zal om het even welk bereikt gewicht wegens gebruik magere spiermassa zijn.

[2] Snijdend:

Vet Verlies: Zonder twijfel, zal mannetje of wijfje één van de beste tijden met Anavar aan te vullen tijdens de scherpe fase zijn. wegens zijn krachtige anabole aard, Anavar is één van de beste steroïden ter wereld voor het bewaren van mager weefsel tijdens de het op dieet zijn fase.

[3] Atletische Verhoging:

Deze steroïden zullen sterkte verhogen; de totale verhoging zal niet zoals steroïden zoals Dianabol en nergens dichtbij het niveau van Halotestin zo significant zijn, maar het zal opmerkelijk zijn.

[4] Verbeterde Prestaties:

Prioriteit: Ongeacht het doel van gebruik, zullen die allemaal wie met Anavar aanvullen vinden hun tarief van terugwinning, evenals hun spierduurzaamheid wordt verbeterd. Het individu zal niet zoals snel afmatten, en hij zal langer en harder kunnen duwen.

 

 

Bijwerkingen van Anavar:                                                             

[1] Androgeen:

Oxandrolone is geen uiterst machtige androgene steroïden, maar androgene activiteit bestaat er. Dergelijke activiteit kan tot acne, versneld haarverlies in die leiden ontvankelijk gemaakt voor de mannelijke patroonkaalheid en groei van het lichaamshaar.

De androgene aard, hoewel licht, kan virilizationsymptomen in vrouwen ook bevorderen. De Virilizationsymptomen omvatten de groei van het lichaamshaar, een verdieping van de vocale snaren en clitoral uitbreiding.

[2] Cardiovasculair:

Van de mogelijke bijwerkingen van Anavar betreffende het meest cholesterol zal omringen. Het Oxandrolone-hormoon is bekend voor het onderdrukken van HDL-cholesterol, evenals stijgende LDL-cholesterol.

[3] Testosteron:

Het gebruik van anabole steroïden zal natuurlijke testosteronproductie onderdrukken; nochtans, varieert het tarief van afschaffing van één steroïden aan volgende.

[4] Hepatotoxicity

Als anabole steroïden c17-Aa, is Anavar giftig aan de lever. De waarden van het leverenzym zullen typisch met gebruik, echter, van alle c17-Aa steroïden Oxandrolone draagt een minimale leveraard stijgen.
 

Vette Brandende van het Poeder 53-39-4 Vette Verlies van Oxandrolone Anavar Anabole Steroid Magere de Spiermassa

 

 

Anavarbeleid:                                                            

1. De standaardanavar-dosissen voor therapeutische behandeling zullen normaal in 5-10mg per dagwaaier die met 20mg per dag vallen normaal de maximumdosis is. Dergelijk gebruik zal normaal 2-4 weken met een kleine onderbreking na gebruik alvorens de volgende 2-4 weekcyclus duren uit te voeren. Dergelijk gebruik zal zolang geacht noodzakelijk verdergaan.

2. Voor de mannelijke prestaties die atleet verbetert, zal een 20-30mg per dag het doseren het meest atletische verhoging verstrekken, maar zal veel efficiënter 40-50mg per dag om vinden te zijn. 80mg per dag is niet ongewoon, maar dit zal het risico van bijwerkingen verhogen. De standaard mannelijke Anavar-cycli zullen 6-8 weken duren.

 

 

Ons voordeel:                                                                        
1. Rijke ervaring.
Zich jarenlang heeft gespecialiseerd in dit gebied, hebben wij rijke ervaring en wijdverspreid verkoopnetwerk rond het woord. Onze steroïden en hormonen zijn uitgevoerd overzee, als Europa, Afrika, Azië, Amerika en andere landen. Wij worden niet gekregen goed terugkoppelen van onze gast, maar ook gevestigde lange zakelijke relatie met hen.

2. Grote kwaliteit en hoge zuiverheid.
De goede kwaliteit is één geheim voor ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het de behoefte van onze cliënt ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.

3. Veiligste en snelste levering.
Wij hebben massavoorraad, zodat wij de levering die binnen 24hours kunnen schikken eens de betaling ontvangt. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd. Wij hebben onze eigen manier van verpakking die 0,01 kilo's aan 50 kilo'sproducten kon verschepen een tijd.

4. De goede naverkoopdienst.
24/7 is beschikbaar. Wij zullen u de pakket bijgewerkte informatie ZO VLUG MOGELIJK vertellen. En probeer ons beste om diverse ontmoete problemenklanten op te lossen!

5. Het ervarings winkelen
Naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

 

 

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Rachel

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)