Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productennandrolonesteroïden

Licht Wit Poeder Nandrolone Steroid Nandrolone Decanoate DECA CAS 360-70-3

Licht Wit Poeder Nandrolone Steroid Nandrolone Decanoate DECA CAS 360-70-3

  • Light White Powder Nandrolone Steroid Nandrolone Decanoate DECA CAS 360-70-3
  • Light White Powder Nandrolone Steroid Nandrolone Decanoate DECA CAS 360-70-3
  • Light White Powder Nandrolone Steroid Nandrolone Decanoate DECA CAS 360-70-3
 • Light White Powder Nandrolone Steroid Nandrolone Decanoate DECA CAS 360-70-3

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health Tech
  Certificering: USP/BP/ISO9001
  Modelnummer: 360-70-3

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50g
  Prijs: Inquiry
  Verpakking Details: Folie zak
  Levertijd: 5-7 werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200-300kg/month
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Productnaam:: Nandrolone Decanoate, DECA, Nd CAS Nr.:: 360-70-3
  Moleculaire formule:: C28H44O3 Analyse: 98% min
  Kwaliteitsnorm:: USP/BP/ISO9001 Verschijning:: licht wit poeder
  Opslag:: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

   
  Nandrolone Decanoate, DECA, Nd USP/BP/het lichte witte poeder CAS van ISO9001: 360-70-3
   
  Profielen:
  Deca Durabolin is uiterst populaire anabole die steroïden van het steroidal hormoon Nandrolone worden samengesteld en is in bijlage aan de grote Decanoate-ester. Het Nandrolone-hormoon verscheen eerst in 1960 en ontwikkelde zich voor commercieel gebruik in 1962 door Organon onder de handelsnaam Deca Durabolin. Vanaf toen hebben talrijke versies van Nandrolone Decanoate de markt geraakt, maar Deca Durabolin blijft het meest erkend. Dit was niet de eerste Nandrolone-ooit gecreeerde samenstelling, die zou behoren tot Durabolin van Organon, die specifiek Nandrolone Phenylpropionate is. De Phenylpropionate-versie handelt veel sneller met een minder actieve duur, en terwijl Phenylpropionate-de vormen populair zijn, heeft Deca Durabolin grotendeels de Nandrolone-markt overheerst.
   
  Karakter:

  Productnaam:Nandrolone Decanoate, DECA, Nd
  CAS Nr.:360-70-3
  Moleculaire Formule:C28H44O3
  Molecuulgewicht:428.65
  Analyse:98% min
  Kwaliteitsnorm:USP/BP/ISO9001
  Verschijning:licht wit poeder
  Leveringscapaciteit:200-300kg/month
  Opslag:De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

   
  Licht Wit Poeder Nandrolone Steroid Nandrolone Decanoate DECA CAS 360-70-3
   
  Licht Wit Poeder Nandrolone Steroid Nandrolone Decanoate DECA CAS 360-70-3
   
  Gevolgen:

  1. Als het ophopen steroïden buiten het seizoen, zal Deca Durabolin significante aanwinsten in magere massa verstrekken, maar de verhoging van spiermassa zal langzaam komen. Dit is grote ester gebaseerde steroïden, en het zal niet snel handelen. Nochtans, zal de massa met deze steroïden wordt gebouwd vaak de massa van betere kwaliteit dan vergeleken bij vele anabole steroïden die zijn. Het waterbehoud is mogelijk, maar het zou vrij gemakkelijk moeten zijn te controleren. De meesten zouden hun sterkteverhogingen aan een graad ook moeten vinden, maar Deca Durabolin is niet wat wij één van de sterkere sterkte stijgende steroïden zouden roepen. Tijdens deze fase buiten het seizoen, zal het individu ook van de therapeutische hulp genieten deze steroïden verstrekken, wat meer dan verwelkomd zal zijn wanneer de periodes buiten het seizoen van de groei normaal van de zwaarste periodes van gewichtheffen vergezeld gaan. Dit individu zou ook deze nieuwe groei met minder lichaamsvetaccumulatie moeten kunnen verwerven die normaal anders zou voorkomen. Het gebruik van anabole steroïden wordt goed genoteerd voor het verbeteren van het metabolische tarief. Dit is niets uniek aan Deca Durabolin, en terwijl het direct geen lichaamsvet zal branden het zal helpen in het behoud van een juist niveau. Aangezien de massaaanwinsten buiten het seizoen bovenmatige calorieën vereisen, beschouw als de metabolische verhoging een toegevoegde bonus.
  2. Vele atleten, balspelers, vechters, en om het even welke atleet die van het therapeutische hulp vaak supplement met Deca Durabolin konden profiteren. Dergelijke individuen hebben algemeen geen wens om eender welke nieuwe magere spiermassa te bouwen, maar de hulp is alleen onschatbaar. Verder, kan dergelijke hulp door een zeer lage dosis worden verkregen. Een lichtjes hogere dosis zal hulp, zeer algemene terugwinning verbeteren, verstrekken en spierduurzaamheid verbeteren. Wanneer het over prestatiesverhoging komt, zullen de meeste atleten vinden deze steroïden moeilijk zijn te slaan. Wat nog belangrijker is, maskeren de hulpgevolgen van Deca Durabolin niet of vals; deze anabole steroid aandelen niets evenals zonder voorschrift pijnstillers of voorschriftpijnstillers zoals opiaten. Dergelijke pijnstillers maskeren slechts de pijn, terwijl Deca Durabolin het lichaam kan eigenlijk helen.
  3. Dan worden wij verlaten met de scherpe fase, en sommige atleten en bodybuilders zullen Deca Durabolin tijdens deze fase van steroid gebruik gebruiken. Dergelijk gebruik zal aan directe atletische verhoging gelijkaardig zijn. Het individu zal met een eerder lage dosis voor de hulp en de spierduurzaamheid aanvullen het kan verstrekken. Dit kan zeer ingestemd met zijn tijdens harde diëten, aangezien een waar hardcore bodybuilding scherp dieet op het menselijke lichaam brutaal is. Als toegevoegde bonus, zal Deca Durabolin zeer de magere de spiermassa bewaren van het individu die anders tijdens een noodzakelijk warmtetekort zou verloren worden. Terwijl deze steroïden geen verhardende of conditionerende gevolgen zoals vele steroïden zullen verstrekken, kan het een doel dienen is sommige scherpe plannen.

  Recept:
  Het stapelen is de beste manier om goede resultaten snel te worden. Vaakst, worden deze steroïden gestapeld met 200mg per week van Testosteron.
  Bij het stapelen, wordt het Testosteron gebruikt als het hormoon dat spier snel bouwt. Het levert bijna onmiddellijke resultaten op zodat u de verandering kunt zien, niet alleen het voelen.
  Dan, handhaven de andere steroïden u gebruikt de spiermassa die u hebt bereikt, gezond houdend het sterk en.
  Wanneer het stapelen met Testosteron, probeer om uw dosering van Nandrolone Decanoate tussen 300-400mg twee keer per week te houden per week in injecties.
   
  Dosering en cyclus:
  De dosis van een typische beginner
  ongeveer 200mg en tot 300mg wekelijks binnen een cyclus die tussen 3 en 8 weken duurt.
  Als na de eerste drie cycli u geen resultaten ziet kunt u uw dosering ongeveer verhogen met 100mg of uw cyclus verminderen tegen 1-2 weken.
  De Dosering van Nandrolonedecanoate voor Bodybuilding
  De bodybuilders zouden moeten pogen per week met een wekelijkse dosis 400-500mg van de steroïden tweemaal in te spuiten.
  De injecties kunnen in de dij of het hogere wapen voor pijnloze resultaten worden gedaan. Een typische bodybuildercyclus van Nandrolone Decanoate duurt tussen 3 en 6 weken met een 2 week van cyclus.

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Angelina

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)