Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

Ruwe het poeder van cl van Clomid van het Clomiphenecitraat en PCT-cyclus, Wit Kristallijn Poeder

Ruwe het poeder van cl van Clomid van het Clomiphenecitraat en PCT-cyclus, Wit Kristallijn Poeder

  • Clomiphene Citrate Clomid CL raw powders and PCT cycle , White Crystalline Powder
  • Clomiphene Citrate Clomid CL raw powders and PCT cycle , White Crystalline Powder
 • Clomiphene Citrate Clomid CL raw powders and PCT cycle , White Crystalline Powder

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health Tech
  Certificering: USP/BP/ISO9001
  Modelnummer: 50-41-9

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: gram 50
  Prijs: inquiry
  Verpakking Details: aluminiumfoliezak
  Levertijd: 7 werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200kg per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  CAS NR: 50-41-9 Moleculaire Formule: C32H36ClNO8
  Molecuulgewicht: 598.09 Analyse: 98% min
  Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001 Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder

  Profiel: Het Clomiphenecitraat (Clomid) is een populaire Selectieve Modulator (SERM) van de Oestrogeenreceptor, die terwijl ontworpen voor ovariale stimulatie meer in het algemeen in prestaties gevonden wordt die cirkels verbeteren. PCT-het gebruik van Clomid is het gemeenschappelijkste doel en het voordeligste punt van gebruik voor de anabole steroid gebruiker, PCT met Clomid zou moeten beginnen zodra androgen de niveaus aan normaal, zijn gedaald en tot zeker verdergegaan dat de natuurlijke testosteronproductie volledig is hersteld. Clomid (Clomiphene-Citraat) is een krachtig efficiënt die anti-oestrogeen officieel als Selectieve Modulator (SERM) wordt geclassificeerd van de Oestrogeenreceptor. In menig opzicht, is het zeer gelijkaardig aan een andere populaire SERM in Nolvadex (Tamoxifen-Citraat). Clomid leidt zelden tot libidokwesties, die een probleem met Nolvadex kunnen zijn. Om deze reden verkiezen sommigen het boven Nolvadex. 

  Ruwe het poeder van cl van Clomid van het Clomiphenecitraat en PCT-cyclus, Wit Kristallijn Poeder

  Effect: Clomid kan en zou gewoonlijk als enige SERM in PCT moeten worden gebruikt. In de meeste instanties, is er geen punt aan het combineren met een andere SERM. Als anti-oestrogeen voor op cyclus steroid gebruik, is Clomid vrij efficiënt bij het verhelpen gynecomastia. Het zal oestrogeen geen niveaus verminderen of zal het aromatisatieproces die remmen, maar in veel gevallen, aan de receptoren binden is genoeg bescherming voor vele mensen. Wat meer, wanneer het gebruiken van Clomid is met deze bedoeling het een positieve invloed op cholesterolniveaus kan ook hebben. Terwijl een anti-oestrogeen, Clomid eigenlijk als oestrogeen in de lever dienst doet, die op zijn beurt gezondere cholesterolniveaus zal bevorderen. 

   

  Bijwerking: clomid is zeer mild met weinig bijwerking, volgens de gebruiker, is de algemeen bijwerking: Clomid is één van moHeadaches
  Misselijkheid
  Opvliegingen
  Het baarmoeder (uiterst zeldzaam) Aftappen
  Borst Discomfortfree.

  Ruwe het poeder van cl van Clomid van het Clomiphenecitraat en PCT-cyclus, Wit Kristallijn Poeder

  Dosering en cyclus: Voor bijna al prestaties die atleten verbeteren, zal de gemiddelde beginnende Clomid-dosering 150mg per dag, zijn en zal op dit niveau 2 weken houden; 3 weken in sommige gevallen. Van daar zal het aan 100mg nog eens twee weken verminderen, met de definitieve Clomid-dosering die bij 50mg per dag voor de definitieve week van PCT vallen. Terwijl deze dosissen de baan gedaan zullen krijgen, kan de bespreking niet daar beëindigen; u moet time-out uw totaal gebruik. Als uw cycluseinden met om het even welke grote ester anabole steroïden baseren, zal uw aanvankelijke Clomid-dosering ongeveer twee weken na uw laatste injectie moeten beginnen; als het met alle kleine steroïden van de esterbasis beëindigde, zal het drie dagen na uw laatste injectie beginnen. Dan moeten wij de introductie van hCG overwegen; een krachtig peptide hormoon voegde vaak aan PCT-plannen voor totale verbeterde terugwinning toe. Als uw cycluseinden met om het even welke grote ester steroïden baseren, zult u hCG met therapie tien dagen na uw laatste injectie beginnen, zult met hCG tien dagen aanvullen en zult het onmiddellijk met Clomid-therapie opvolgen. Als uw cycluseinden met al kleine ester steroïden baseren, zult u hCG met therapie drie dagen na uw laatste injectie beginnen, zult met hCG tien dagen aanvullen en zult het onmiddellijk met Clomid-therapie opvolgen.

  week dosering
  1 150mg per dag
  2 150mg per dag
  3 100mg per dag
  4 100mg per dag
  5 50mg per dag


  Ruwe het poeder van cl van Clomid van het Clomiphenecitraat en PCT-cyclus, Wit Kristallijn Poeder

   

   

  Testosteronpropionaat

   

  Geschiedenis:

  Zoals we allen weten, is er geen ester in bijlage wanneer het eerste bulktestosteron (Testtosterone-basis). Het is noodzakelijk voor het maken van een snelle acterensamenstelling.

  Het testosteronpropionaat werd ten eerste vrijgegeven in 1937 door Schering AG in Duitsland onder de de versietijd van het merknaamtestoviron.the hormoon kan met de eter van Propionaat worden gecontroleerd zodat is het een efficiënter middel op stabiele bloedniveaus. Het testosteronpropionaat werd één van het meest beschikbare testosteronproduct hoewel het niet het eerste synthetische testosteron tot de nieuwe ester (Testosteron Cypoinate en Testosteron Enanthate) geboren in de jaren '60 is.

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Wendy

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)