Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenBouw van de spier steroïden

Chemische Ruwe Steroid het Poedersterkte die van Fluoxymesterone in het bodybuilding bevordert

Chemische Ruwe Steroid het Poedersterkte die van Fluoxymesterone in het bodybuilding bevordert

  • Chemical Fluoxymesterone Raw Steroid Powders strength promoting in bodybuilding
  • Chemical Fluoxymesterone Raw Steroid Powders strength promoting in bodybuilding
  • Chemical Fluoxymesterone Raw Steroid Powders strength promoting in bodybuilding
 • Chemical Fluoxymesterone Raw Steroid Powders strength promoting in bodybuilding

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SteroidRaws
  Certificering: HPLC
  Modelnummer: N0012

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 G
  Prijs: USD1.0
  Verpakking Details: foliepakket
  Levertijd: 5-7 werkdagen
  Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200 kg
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Zuiverheid: 99.9%purity Kwaliteit: beste kwaliteit
  RAW: chemisch ruw poeder
  Hoog licht:

  muscle growth steroids

  ,

  muscle building supplements

  Chemische Ruwe Steroid het Poedersterkte die van Fluoxymesterone in het bodybuilding bevorderen

   

  Fluoxymesterone wordt ook geroepen aangezien Halotestin, als een zeer populaire keus voor machtsheftoestellen en sterkteatleten wordt beschouwd aangezien het een partij in sterkte het bevorderen helpt. Nochtans is het ook grote verharder en snijderssteroïden voor bodybuilders. Het kan in sterkte zeer snel zonder waterbehoud stijgen. Het heeft beter effect in anabool dan testosteron evenals androgeen. De halo wint wijd bevolking onder de cliënten dat het absoluut één van meest machtige AAS is u ooit zult gebruiken. Wat meer, deze samenstelling is heeft geen estrogenic activiteit zodat is uw het bereiken spier vrij water, dat tot het een populaire afwerker in cycli vóór een wedstrijd maakt.

   

  Productomschrijving:

   

  Fluoxymesterone (handelsnaam Halotestin) is anabole steroïden met sterke androgene eigenschappen die in de behandeling van mannelijke hypogonadism, vertraagde puberteit in mannetjes, en in de behandeling van borstgezwellen in vrouwen zijn gebruikt. Het is ongeveer 5 keer zo machtig zoals methyltestosterone. De antitumor activiteit van fluoxymesterone lijkt verwant met vermindering of concurrerende remming van prolactin receptoren of oestrogeenreceptoren of productie.

   

  Toepassingen:

   

  Het steroïdenhormoon Halotestin poedert zich/Fluoxymesterone powders/CAS Nr: 1424-00-6

  Het wordt gebruikt om lage testosteronniveaus in mannetjes en borstkanker in wijfjes te behandelen. Hoewel de halveringstijd van fluoxymesterone ongeveer 9,2 u is.


  Chemische Ruwe Steroid het Poedersterkte die van Fluoxymesterone in het bodybuilding bevordert


  Specificaties:

  TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
  Beschrijving Wit Kristallijn Poeder Is in overeenstemming
  Verlies bij het Drogen 1.0%max 0,36%
  Specifieke Omwenteling +104°~+112° +107.8°
  Chromatografische Zuiverheid enige onzuiverheid: 1.0%max <1>
  totale onzuiverheden: 2.0%max <2>

   

  Chemische Ruwe Steroid het Poedersterkte die van Fluoxymesterone in het bodybuilding bevordertChemische Ruwe Steroid het Poedersterkte die van Fluoxymesterone in het bodybuilding bevordert

   

   

  Halotestinfunctie & Trekken:

  1. Fluoxymesterone is testosteron afgeleide anabole androgene steroïden of specifieker een structureel veranderde vorm van Methyltestosterone. Halotestin is het testosteronhormoon met een toegevoegde methylgroep bij de 17de koolstofpositie om mondelinge opname toe te staan.

   

  2. Het bezit ook een toegevoegde fluorogroep bij koolstof 9 en 3 en een hydroxylgroep bij koolstof 11. Deze wijzigingen remmen de aromatisatie van de steroïden en verhogen zeer zijn androgene aard.

   

  3. De androgene aard en de activiteit van Halotestin zullen ver voorbij Methyltestosterone zijn.

  Door zijn structureel ontwerp, draagt Halotestin een anabole classificatie van 1.900 en een androgene classificatie van 850.

   

  4. Alle classificaties worden gemeten tegen zuiver testosteron, dat een classificatie van 100 in beide categorieën draagt. Dit betekent de Halo aangezien het vaak geweten is classificaties draagt die bijna voorbij reden zijn, maar zijn anabole classificatie bedriegt enorm.

   

  5. Terwijl het een massieve anabole classificatie draagt, schijnt zijn anabole vertaling bij mensen dichtbij nul te zijn. Deze steroïden vertalen niet eenvoudig in enig opmerkelijk anabool effect en zullen hoofdzakelijk door androgene activiteit functioneren.

   

  6. Halotestin draagt met het sommige enorm krachtige gevolgen, een aantal van de het krachtigste draaien rond rode bloedcellen. De halo heeft hij capaciteit hematocrit en hemoglobineniveaus evenals rode bloedcelmassa zeer om te verhogen.

   

  7. Het schijnt ook om door cellen te handelen die reeds geëngageerd aan erythropoietin reactie zijn. Deze gevolgen zijn grotendeels de oorzaak van de bevorderde sterktegevolgen, evenals het hogere niveau van energie de steroïden kunnen verstrekken.

   

  8. Halotestin draagt met het ook sterke vette verliesgevolgen. De halo heeft de capaciteit om de verordening van vetzuuroxydatie in de lever te bevorderen, evenals mitochondria van de snel-krampspier. Door deze taits evenals rode bloedcelinteractie, hebben wij steroïden die een uitgesproken effect op visuele conditionerende aspecten in een individu kunnen hebben dat reeds vrij mager is.

   

  Gevolgen van Halotestin:

  1. De gevolgen van Halotestin, terwijl enorm krachtig vertegenwoordigen wat niet wij echt veelzijdige anabole steroïden zouden etiketteren. Deze steroïden dragen zeer specifieke punten van gebruik, en terwijl het voordelig kan zijn zullen de potentiële bijwerkingen het voor de meeste mensen onnodig maken.

   

  2. De primaire gevolgen van Halotestin draaien rond sterkte en agressie. De kwestie van agressie en anabole steroïden wordt vaak niet in verhouding geblazen, maar in het geval van Halo kan het echt een agressieve aard verbeteren. Dit kan op zijn beurt de atleet ertoe bewegen om harder te duwen en nog sterker te zijn.

   

  3. Terwijl het agressie kan verbeteren er sommige belangrijke dingen zijn in mening te houden. Halotestin kan niet uw persoonlijkheid veranderen, uw capaciteit weghalen om tussen juist en verkeerd onderscheid te maken of uw besluit te veranderen - makend proces.

   

  4. Het kan het individu een sterkere, agressieve aard geven, maar wat men met agressie doet bepaalt als het juist of verkeerd is. De agressie binnen van zich is geen slecht ding, kan het een zeer positief hulpmiddel zijn; wat wij met agressie doen bepaalt als het juist of verkeerd is. Voor het individu dat natuurlijk hevig en boos is, zal het gebruik van Halotestin tot hem een agressievere schok maken. Voor het gezonde individu, zal hij meer agressie hebben om de gymnastiek of in de concurrentie aan te brengen.

   

  5. wegens sterkte en agressie maakt de bevordering, dit tot Halotestin populaire steroïden onder machtsheftoestel, sterkteatleten en de vechters kort voor concurrentie. Een paar weken die van gebruik aan de concurrentie leiden is zeer gemeenschappelijk, en de verhoging in sterkte kan potentieel groter zijn dan een andere anabole steroïden konden verstrekken.

   

  6. Deze zelfde sterkte en agressie kunnen ook aan de concurrerende bodybuilder nuttig zijn een paar weken uit van zijn show. Het concurrerende bodybuilding die is brutaal en misschien de hardste manier aan dieet ter wereld op dieet zijn. Tegen het eind het meest word uiterst afgevoerd en hebben een zeer moeilijke tijd duwend door hun opleiding.

   

  7. Het toevoegen in Halotestin die laatste weken kan helpen hen door dit uiterst moeilijke keer duwen. Het zal ook het individu van veel harder en meer bepaald kijkt voorzien; nochtans, is er een belangrijke nota. Terwijl de Halo visueel het verwante conditioneren kan zeer verbeteren, moet u uiterst mager zijn, wedstrijd bodybuilding helling om eender wat uit het werkelijk te worden. De meeste steroid gebruikers zullen nooit dit niveau van magerte zien en er zal geen voordelig doel van gebruik aan hen zijn.

   

  8. Dit vat grotendeels de gevolgen van Halotestin betreffende gunstige gevolgen samen. De steroïden zijn geen massa de bouwsteroïden, en het is niet één die als grondsteroïden in om het even welke cyclus wordt gebruikt. Dit is gebruikssteroïden op korte termijn die specifieke voordelen voor specifieke doeleinden dragen. Bij het therapeutische plaatsen, terwijl het voor sommige punten van behandeling wordt goedgekeurd, is het bijzonder zeldzaam geworden.

   

  Bijwerkingen van Halotestin:

  1. Halotestin is geen het verwoesten steroïden wanneer het over potentiële nadelige gevolgen komt, daar is veel slechtere samenstellingen. Nochtans, is het geen samenstelling wij uiterst kunnen gebruikersvriendelijk roepen, vooral wanneer wij zijn hepatotoxicity en potentiële gevolgen voor cardiovasculaire gezondheid overwegen.

   

  2. Om deze reden, zullen de meesten vanaf de samenstelling moeten blijven. Het is mogelijk om Halotestin zonder problemen te gebruiken, maar het zal één of andere die inspanning nemen en grotendeels rechtvaardigt geen gebruik op zijn beperkte doeleinden van gebruik wordt gebaseerd. om de bijwerkingen van Halotestin en allen te begrijpen u kunt doen zich bescherming veroorloven, hebben wij hen in hun afzonderlijke categorieën samen met allen uitgesplitst u moet het weten.

   

   

  1. Hoe te om een orde te plaatsen?
  Contacteer onze vertegenwoordigers door te klikken „contacteren ons“, „opdracht gevend tot“ of Skype op homepage van de website, zal allemaal genoegen en patiënt zijn om u te citeren een prijs en u de details te vertellen van wat u wilt.
  lange 2.How kan ik mijn pakket krijgen?
  Alle details van onze het verschepen hangen van het verschepende land af, te vertellen gelieve ons uw verzendadres als u de specifieke het verschepen tijd benieuwd bent. Neem de V.S. bijvoorbeeld, zal het pakket in het oosten van Amerika in de volgende 3-5 werkdagen na betaling aankomen, terwijl dat van centraal en westelijk gebied een langere tijd, ongeveer 5-7 werkdagen kan nodig hebben.
  3. Kan ik het met een lagere Prijs krijgen?
  De prijs werd gemaakt door ons bedrijf. Wij kunnen niet het persoonlijk veranderen. Maar er zal verkoopbevordering in andere periode zijn. Voor details, gelieve uw vertegenwoordiger te contacteren.
  4. Verstrekt u het opnieuw versturen van beleid?
  Over het algemeen kon ons pakket niet in zoverre dat worden vastgehouden wij goed uitgerust met een ervaren verschepend team met vrij hoog succesvol tarief zijn. Wij verstrekken met het opnieuw versturen van beleid voor het geval dat het werd vastgehouden. Er zijn 2 oplossingen voor uw verwijzing: Wij verzenden kostenloos u de producten maar u moet de verschepende prijs betalen, of wij zullen het met uw volgende respectievelijk orde verzenden.
  5. Hoe kan ik uw kwaliteit ervoor zorgen?
  Elk van onze producten hebben HPLC evenals de meest geavanceerde NMR test overgegaan en van relatieve COA kunnen worden voorzien voor uw het controleren om onze kwaliteit en stabiliteit te waarborgen. U kunt de testanalyse van onze website volgens de Partij Nr op het pakket downloaden.

  Chemische Ruwe Steroid het Poedersterkte die van Fluoxymesterone in het bodybuilding bevordertChemische Ruwe Steroid het Poedersterkte die van Fluoxymesterone in het bodybuilding bevordert

   

   

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Rachel

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)