Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Mondelinge Anabole de Steroïden Moleculaire Formule C19H30O3 van Anavaroxandrolone

Mondelinge Anabole de Steroïden Moleculaire Formule C19H30O3 van Anavaroxandrolone

Anavar Oxandrolone Oral Anabolic Steroids Molecular Formula C19H30O3

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SR Health Tech
Certificering: ISO9001
Modelnummer: 53-39-4

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50g
Prijs: Negotiated
Verpakking Details: aluminiumfoliepakket
Levertijd: 7 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 200kg per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 53-39-4 Moleculaire Formule: C19H30O3
Verschijning: Wit of bijna wit kristallijn poeder Molecuulgewicht: 306.44
Analyse: 98% min Levering vermogen: 200-300kg/month
Hoog licht:

legal oral steroids

,

most powerful anabolic steroid

De standaardanavar-dosissen voor therapeutische behandeling zullen normaal in 5-10mg per dagwaaier die met 20mg per dag vallen normaal de maximumdosis is. Dergelijk gebruik zal normaal 2-4 weken met een kleine onderbreking na gebruik alvorens de volgende 2-4 weekcyclus duren uit te voeren. Dergelijk gebruik zal zolang geacht noodzakelijk verdergaan.

 

Voor de mannelijke prestaties die atleet verbetert, zal een 20-30mg per dag het doseren het meest atletische verhoging verstrekken, maar zal veel efficiënter 40-50mg per dag om vinden te zijn. 80mg per dag is niet ongewoon, maar dit zal het risico van bijwerkingen verhogen. De standaard mannelijke Anavar-cycli zullen 6-8 weken duren.

 

Voor de vrouwelijke prestaties die atleet, ongeacht het doel van gebruik verbetert, is 5-10mg per dag normaal de perfecte dosis. Zeer weinig vrouwen zullen meer dan 10mg per dag nodig hebben. Als meer wordt gewenst en 10mg per dag is goed-getolereerd, kan 15mg per dag volgende worden geprobeerd rond gaat. Nochtans, zal elke verhoging van het doseren het risico van virilization verhogen. De dosissen 20mg per dag zullen sterk het risico met dosissen boven dit teken alles behalve waarborgend één of ander niveau van virilization verhogen. De standaard vrouwelijke Anavar-cycli zullen 6-8 weken duren.

 

Gevolgen van Anavar:

De gevolgen van Anavar in een therapeutische capaciteit worden grotendeels begrepen, om het voorkomende probleem en niets meer te verhelpen. Wij willen de gevolgen van Anavar in prestaties bekijken die betekenis verbetert, en daarbij zult u begrijpen wanneer deze steroïden het waardevolst zijn.

[de 1] Spiergroei

Het ophopen/Buiten het seizoen: Aangezien het Oxandrolone-hormoon niet aromatiseert, zal om het even welk bereikt gewicht wegens gebruik magere spiermassa zijn. Het waterbehoud is onmogelijke toe te schrijven aan het gebruik van deze steroïden. Nochtans, zouden de massieve aanwinsten vaak verbonden aan steroid het ophopen cycli niet met deze steroïden moeten worden verwacht, wordt het eenvoudig niet verwijderd voor het. Het individu zou wat stevig mager weefsel moeten kunnen bereiken en vele aanwinsten van rapportanavar zijn gemakkelijker om te houden op. Maar het zal geen aanwinsten gelijkend op bekende massaagenten zoals Anadrol, Dianabol, Nandrolone of Testosteron verstrekken. Wat kunnen ondanks gematigde aanwinsten vinden die allen zijn zij willen.

Terwijl Anavar niet de beste het ophopen steroïden buiten het seizoen voor mensen is, wanneer het over vrouwelijk gebruik komt moeten wij een uitzondering maken. De vrouwen zijn veel gevoeliger voor Anavar dan mannen, en het kan een zeer efficiënte agent buiten het seizoen zijn. Verder, zoeken de meeste vrouwen overal geen aanwinsten in grootte dichtbij mannelijke niveaus; vaak kan een lichte verhoging van gespierdheid omzetten.

Ongeacht geslacht, zal iedereen wie Anavar voor massa buiten het seizoen bereikend fasen gebruiken zijn metabolische verbeterende trekken waarderen. Zij die met het Oxandrolone-hormoon aanvullen zullen vinden zij minder lichaamsvet bereiken buiten het seizoen dan zij anders zouden hebben. wegens de hogere niveaus van vrij testosteron, individuen ook zal vinden andere steroïden die meer machtig waren zijn. Het kan niet zijn door een, maar elk laatste beetje helpt.

[2] Snijdend

Vet Verlies: Zonder twijfel, zal mannetje of wijfje één van de beste tijden met Anavar aan te vullen tijdens de scherpe fase zijn. Dit zal ook het gemeenschappelijkste doel van gebruik zijn aangezien de overgrote meerderheid die gebruiken anabole steroïden aan geen concurrerende sporten deelneemt die hen nemen uit de atletische verhogingscategorie in een officiële betekenis. wegens zijn krachtige anabole aard, Anavar is één van de beste steroïden ter wereld voor het bewaren van mager weefsel tijdens de het op dieet zijn fase. om lichaamsvet te verliezen moeten wij meer calorieën branden dan wij verbruiken. De sleutel tot het succesvolle op dieet zijn verliest het gewenste vet terwijl het handhaven van zoveel mogelijk mager weefsel; nochtans, zal het spierverlies voorkomen. Het is niet hoe goed-gepland uw dieet is van belang, zal wat spierverlies voorkomen als een krachtige anabole agent niet aanwezig is. Anavar is de agent u nodig wegens de feiten hebt die hierboven betreffende zijn gevolgen worden besproken.

Zij die met Anavar tijdens de scherpe fase aanvullen zullen ook vet aan een efficiënter tarief branden. Ongeacht hoe krachtig de directe lipolysis trek is of niet is, zal het metabolische tarief nog zeer verbeterd worden. Eens zal de helling, het individu ook vinden hij harder lijkt en meer bepaald. Dit gaat vaak van verbeterde vascularity vergezeld, en algemene strakker ziet eruit.

[3] Atletische Verhoging:

Anavar wordt zeer gewaardeerd door vele atleten om een paar specifieke redenen. Deze steroïden zullen sterkte verhogen; de totale verhoging zal niet zoals steroïden zoals Dianabol en nergens dichtbij het niveau van Halotestin zo significant zijn, maar het zal opmerkelijk zijn. De sterkte is één van de primaire factoren van succesvolle athleticism aangezien het in snelheid en macht vertaalt. De atleten waarderen ook Anavar toe te schrijven aan het feit dat het geen grote opbouw in massa zal veroorzaken. In sommige gevallen, zou de toegevoegde massa een belemmering afhankelijk van de sport kunnen zijn, en in andere gevallen, zal het het los krijgen ogen bewerkstelligen die geen atleet op hen wil. Wanneer wij verder nadenken kunnen deze steroïden niet tot waterbehoud, een mogelijke last aan vele atleten, Anavar-rust leiden als één van de hoogste atletische keuzen.

[4] Verbeterde Prestaties

Prioriteit: Ongeacht het doel van gebruik, zullen die allemaal wie met Anavar aanvullen vinden hun tarief van terugwinning, evenals hun spierduurzaamheid wordt verbeterd. Het individu zal niet zoals snel afmatten, en hij zal langer en harder kunnen duwen. Dit betekent niet wij de duur van onze opleidingssessies zouden moeten verhogen, die of niet het geval afhankelijk van de situatie kunnen kunnen zijn. Nochtans, zullen wij beter gebruik van elke opleidingssessie maken, zullen wij beter gebruik van onze tijd op het gebied maken en alles bij elkaar worden gedaan zal meer kwaliteitswerk.

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)