Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Steroïden van Bodybuildingssupplementen

Grondstoffenspier die Steroid Aromasin Exemestane 107868-30-4 bouwen

Grondstoffenspier die Steroid Aromasin Exemestane 107868-30-4 bouwen

  • Raw Materials Muscle Building Steroid Aromasin Exemestane 107868-30-4
  • Raw Materials Muscle Building Steroid Aromasin Exemestane 107868-30-4
 • Raw Materials Muscle Building Steroid Aromasin Exemestane 107868-30-4

  Productdetails:

  Merknaam: SR

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50g
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Hoog licht:

  legal muscle building steroids

  ,

  legal steroids bodybuilding

  Hoogste Kwaliteits Grondstoffen Steroid Aromasin Exemestane voor de Spierbouw

   

  Details:

  Alias: Aromasin; Exemestan

  CAS Nr.: 107868-30-4

  Moleculaire formule: C20H24O2

  Molecuulgewicht: 296.4

  Karakters: Wit stevig poeder.

  Gebruik: De inhibitors van tweede generatiearomatase, in de behandeling van metastatische borstkanker die worden gebruikt. en gebruikt als hulp in de behandeling van vroege borstkanker.

  Verpakking: Volgens klantenvereisten om te verpakken.

   

  Beschrijving:

  Aromasin is officieel geclassificeerd als steroidal Inhibitor van zelfmoordaromatase, en draagt de capaciteit om het aromataseenzym te verbieden, dat van de productie of de omzetting van testosteron in oestrogeen de oorzaak is. Aromasin heeft de capaciteit om aromatisatie te blokkeren, die op zijn beurt de productie van oestrogeen, remt en daardoor de niveaus van het het serumoestrogeen van het lichaam vermindert. Dit zal nuttig aan de patiënten blijken van borstkanker aangezien borstkanker vaak van het oestrogeenhormoon voedt. Het zal ook nuttig aan de anabole steroid gebruiker blijken.

   

  Vele anabole steroïden hebben de capaciteit om oestrogeenniveaus te verhogen toe te schrijven aan het aromataseproces, specifiek de omzetting van testosteron aan oestrogeen. Dit kan tot gynecomastia en waterbehoud leiden. Het bovenmatige waterbehoud kan hoge bloeddruk ook bevorderen wanneer het streng wordt. De steroïden die geen sterke estrogenic aard dragen kunnen deze gevolgen, met name gynecomastia ook veroorzaken als zij een progestin aard dragen. Een eerste voorbeeld zou Nandrolone zijn, die terwijl het slechts aromatiseert bij 20% dit het tarief van testosteron doet. Nochtans, draagt het ook een sterke progestin aard, en de progesterone is goed genoteerd voor het dragen van de capaciteit om het estrogenic mechanisme in het borstweefsel te bevorderen. Door Aromasin tijdens het gebruik van anabole steroïden te beheren, zal dit het aromataseproces, lagere oestrogeenniveaus remmen en zal het individu tegen estrogenic bijwerkingen beschermen. Hoe efficiënt is Aromasin? Het product eist gemiddeld om de capaciteit op de lagere niveaus van het serumoestrogeen door 85% te hebben.

   

  Aromasin heeft ook de capaciteit om natuurlijke testosteronproductie te bevorderen, die is precies waarom sommigen het tijdens hun PCT zullen omvatten. Als Arimidex en Letrozole, zal Aromasin slijmachtig bevorderen om meer Luteinizing-Hormoon (LH) en Follikel Bevorderend Hormoon (FSH), twee hormonen vrij te geven essentieel aan natuurlijke testosteronproductie. Terwijl is het andere gemeenschappelijke AI aandeel deze trek, Aromasin getoond om een licht androgeen effect, evenals de capaciteit te dragen om de productie van de insuline-Gelijkaardige Groei factor-1 (igf-1) te verhogen. Dit is een trek geen andere AI kan eisen om te dragen. Door Aromasin tijdens PCT te gebruiken, ontvangt het individu de gewenste testosteronverhoging noodzakelijk voor terugwinning, maar met de igf-1 verhoging creeert ook een sterkere anabole atmosfeer. Dit wordt geacht nuttig door sommige steroid gebruikers aangezien het hen de capaciteit kon potentieel geven om hun mager weefsel tijdens gebruik des te meer te beschermen. Nochtans, wanneer wij de directe gevolgen van Aromasin bekijken aangezien het tot PCT behoort, zullen wij vinden PCT-het gebruik normaal niet ondanks deze positieve gevolgen wordt geadviseerd.

  Grondstoffenspier die Steroid Aromasin Exemestane 107868-30-4 bouwen

   

  Onze voordelen:


  1. Wij hebben ervaring in het uitvoeren van steroïden, zoals u het weet, de EU-plaatsen veel nadruk op hen, en u moet een ervaren partner vinden die u zal verzekeren;

   

  2. Kwaliteit: Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, hadden wij stabiele klanten en voerden naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, en een andere landen uit. Wij kunnen goede verwijzingen over ons bedrijf verstrekken. zoals voor de kwaliteit van de producten, zijn wij zeker zij u kunnen tevredenstellen goed genoeg;

   

  3. Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

   

  4. Levering: wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen.


  Ontkenning:
   

  Wij verzekeren de kwaliteit van alle die producten door Steroidraws Health Technologie/Grote handelsmaatschappij worden verkocht. Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, zijn onze producten chemische tussenpersoon/reagens slechts voor onderzoek en ontwikkelingsgebruik, maar niet voor drugs. Elk van onze producten zouden slechts door gekwalificeerde individuen moeten worden behandeld die in laboratoriumprocedures zijn opgeleid en vertrouwd met de potentiële gevaren van deze chemische producten geweest. Technologie van de Steroidrawsgezondheid/de Grote handelsmaatschappij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor om het even welke verkeerde toepassing.

   

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Kevin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)