Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Steroïden van Bodybuildingssupplementen

72-63-9 Bodybuilding-het Hormoon Methandrostenolone Metandienone Dianabol van Supplementensteroïden

72-63-9 Bodybuilding-het Hormoon Methandrostenolone Metandienone Dianabol van Supplementensteroïden

  • 72-63-9 Bodybuilding Supplements Steroids Hormone Methandrostenolone Metandienone Dianabol
  • 72-63-9 Bodybuilding Supplements Steroids Hormone Methandrostenolone Metandienone Dianabol
 • 72-63-9 Bodybuilding Supplements Steroids Hormone Methandrostenolone Metandienone Dianabol

  Productdetails:

  Merknaam: SR

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50g
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving

  Steroid Hormoon Methandrostenolone Metandienone Dianabol van het Grondstoffenpoeder

   

  Details:

  Chemische naam: 17alpha-methyl-1-dehydrotestosterone, Methandienone; Methandrostenolone

  CAS Nr.: 72-63-9

  EINECS NR: 200-787-2

  Moleculaire formule: C20H28O2

  Molecuulgewicht: 300.44

  Karakters: wit poeder, onoplosbaar in water, oplosbaar in 96%-ethylalcohol.

  Toepassingswaaier: Geen medisch gebruik. Werd ontwikkeld voor het bodybuilding en atletenontwikkeling tot het door FDA werd verboden.

  Gebruik: Dianabol wordt gebruikt in combinatie met andere steroïden, gewoonlijk aan het begin van een steroid cyclus. Dianabol is mondelinge steroïden waarin een gebruiker snelle resultaten zou zien.

  Verpakking: Volgens klantenvereisten om te verpakken.

   

   

  Beschrijving:

  Methandrostenolone is testosteron afgeleide anabole androgene steroïden. Officieel, is het een structureel veranderde vorm van het primaire mannelijke androgen testosteron. Dianabol is het testosteronhormoon met een toegevoegde dubbele band bij koolstofpositie één en twee. Deze lichte wijziging vermindert de androgene aard van het hormoon. Het vervoert ook een toegevoegde methylgroep bij de 17de koolstofpositie die het hormoon toestaat om mondelinge opname te overleven, officieel classificerend Dianabol als c17-Alpha- alkylated steroïden. Een belangrijke alkylated nota, injecteerbare Dianabol is ook c17-Alpha-. Het eindresultaat geeft ons anabole steroïden met een androgene classificatie van 40-60 met een veel lagere bindende affiniteit aan de androgen receptor in vergelijking met testosteron. Nochtans, zal het ook een veel zwakkere verhouding voor serum bindende proteïne delen, die in uiterst krachtige anabole steroïden resulteert. Als er om het even welke twijfel is, is dit één uiterst krachtige anabole steroïden die een machtige anabole aard dragen.

   

  72-63-9 Bodybuilding-het Hormoon Methandrostenolone Metandienone Dianabol van Supplementensteroïden

  Onze voordelen:


  1. Wij hebben ervaring in het uitvoeren van steroïden, zoals u het weet, de EU-plaatsen veel nadruk op hen, en u moet een ervaren partner vinden die u zal verzekeren;

   

  2. Kwaliteit: Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, hadden wij stabiele klanten en voerden naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, en een andere landen uit. Wij kunnen goede verwijzingen over ons bedrijf verstrekken. zoals voor de kwaliteit van de producten, zijn wij zeker zij u kunnen tevredenstellen goed genoeg;

   

  3. Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

   

  4. Levering: wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen.


  Ontkenning:
   

  Wij verzekeren de kwaliteit van alle die producten door Steroidraws Health Technologie/Grote handelsmaatschappij worden verkocht. Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, zijn onze producten chemische tussenpersoon/reagens slechts voor onderzoek en ontwikkelingsgebruik, maar niet voor drugs. Elk van onze producten zouden slechts door gekwalificeerde individuen moeten worden behandeld die in laboratoriumprocedures zijn opgeleid en vertrouwd met de potentiële gevaren van deze chemische producten geweest. Technologie van de Steroidrawsgezondheid/de Grote handelsmaatschappij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor om het even welke verkeerde toepassing.

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Kevin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)