Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Steroïden van Bodybuildingssupplementen

De Steroïden Equipoise 300mg/Ml Injecteerbare Vloeibare Boldenone Undecylenate van Bodybuildingssupplementen

De Steroïden Equipoise 300mg/Ml Injecteerbare Vloeibare Boldenone Undecylenate van Bodybuildingssupplementen

Bodybuilding Supplements Steroids Equipoise 300mg/Ml Injectable Liquid Boldenone Undecylenate

Productdetails:

Merknaam: SR

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50g
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Hoog - kwaliteitsspier die Steroid Equipoise 300mg/Ml Injecteerbare Vloeibare Boldenone Undecylenate bouwen

 

Details:

Alias: Equipoise; Ganabol, Boldenone Undecanoate

CAS Nr.: 13103-34-9

Moleculaire formule: C30H44O3

Molecuulgewicht: 452.67

Verpakking: Volgens klanteneisen ten aanzien van Karakters: lichtgele kleverige vloeistof.

Toepassingswaaier: Gebruikt op paarden om hun grootte, voorwaarde en/of laag te ontwikkelen.

Gebruik: Een injecteerbare steroïden gebruikte lange termijn door bodybuilders en atleten, gewoonlijk 8-12 weken.

 

 

Beschrijving:

Equipoise (Boldenone Undecylenate) aandelen vele gelijkenissen betreffende directe verhogingseigenschappen met testosteron. De gemeenschappelijke gedeelde eigenschappen omvatten zijn capaciteit om eiwitsynthese, stikstofbehoud in de spieren te verbeteren, glucocorticoid hormonen te verbieden en igf-1 output te verhogen. Equipoise is ook goed - gekend die voor het verhogen van rode bloedceltelling, een trek door meest alle anabole steroïden wordt gedeeld. Nochtans, zijn de kwesties van belang genoteerd betreffende Equipoise hoeveel rode bloedceltelling kan verhogen. Maar het beschikbare gegeven neigt om dit te steunen die slechts een zorg met uiterst hoge dosisgebruik voor uiterst lange perioden zijn. In menig opzicht, kan de verhoging van rode bloedcellen door Equipoise worden verstrekt snel en snel zijn, maar kan een belangrijk voordeel of een nadeel niet voorstellen in vergelijking met de meeste anabole steroïden die wanneer responsibly gebruikt. Zonder twijfel, zou een gematigde stijging van celproductie voor om het even meest welke atleet zeer voordelig zijn.

De Steroïden Equipoise 300mg/Ml Injecteerbare Vloeibare Boldenone Undecylenate van Bodybuildingssupplementen

 

Onze voordelen:


1. Wij hebben ervaring in het uitvoeren van steroïden, zoals u het weet, de EU-plaatsen veel nadruk op hen, en u moet een ervaren partner vinden die u zal verzekeren;

 

2. Kwaliteit: Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, hadden wij stabiele klanten en voerden naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, en een andere landen uit. Wij kunnen goede verwijzingen over ons bedrijf verstrekken. zoals voor de kwaliteit van de producten, zijn wij zeker zij u kunnen tevredenstellen goed genoeg;

 

3. Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

 

4. Levering: wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen.


Ontkenning:
 

Wij verzekeren de kwaliteit van alle die producten door Steroidraws Health Technologie/Grote handelsmaatschappij worden verkocht. Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, zijn onze producten chemische tussenpersoon/reagens slechts voor onderzoek en ontwikkelingsgebruik, maar niet voor drugs. Elk van onze producten zouden slechts door gekwalificeerde individuen moeten worden behandeld die in laboratoriumprocedures zijn opgeleid en vertrouwd met de potentiële gevaren van deze chemische producten geweest. Technologie van de Steroidrawsgezondheid/de Grote handelsmaatschappij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor om het even welke verkeerde toepassing.

Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Kevin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)