Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Steroïden van Bodybuildingssupplementen

Nandrolone Phenylpropionate die steroid poeder CAS Nr bodybuilding.: 62-90-8

Nandrolone Phenylpropionate die steroid poeder CAS Nr bodybuilding.: 62-90-8

  • Nandrolone Phenylpropionate Bodybuilding Steroid Powders CAS No.: 62-90-8
  • Nandrolone Phenylpropionate Bodybuilding Steroid Powders CAS No.: 62-90-8
 • Nandrolone Phenylpropionate Bodybuilding Steroid Powders CAS No.: 62-90-8

  Productdetails:

  Merknaam: SR

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50g
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving

  Nandrolone Phenylpropionate die steroid poeder CAS Nr bodybuilding.: 62-90-8

   

  Details:

  Alias: Durabolin

  CAS Nr.: 62-90-8

  Moleculaire formule: C27H34O3

  Molecuulgewicht: 406.56

  Karakters: Wit poeder.

  Gebruik: Nandrolone is anabole steroïden die misschien natuurlijk in het menselijke lichaam aanwezig zijn, decanoate decanoate ook wordt gebruikt voor sommige aplastic anaemias.

  Verpakking: Volgens klantenvereisten om te verpakken

   

   

  Productomschrijving

  Nandrolone Phenylpropionate is 19 nortestosterone (19-noch) anabole androgene steroïden. 19 noch de classificatie verwijzen naar een structurele verandering van het testosteronhormoon in die zin dat het koolstofatoom bij de 19de positie is verwijderd. Deze eenvoudige structurele verandering geeft ons Nandrolone, en door de korte Phenylpropionate-ester toe te voegen hebben wij Nandrolone Phenylpropionate.

   

  Op basis van de functie van het hormoon, is Nandrolone Phenylpropionate identiek aan Nandrolone Decanoate. Beide vormen worden samengesteld van hetzelfde actieve hormoon. In het geval van NPP hebben wij een kortere esterversie die een grotere uitbarsting van Nandrolone na injectie geeft, maar ook dragen een veel kortere halveringstijd. Dit betekent Nandrolone Phenylpropionate vaker moet worden ingespoten dan zijn grotere estertegenhanger als de bloedniveaus stabiel moeten blijven.

   

  Nandrolone Phenylpropionate is lichtjes anaboler dan testosteron met een classificatie van 125 in vergelijking met de classificatie van het testosteron van 100. Het is ook beduidend minder androgeen met een classificatie van 37 in vergelijking met de classificatie van het testosteron van 100. Verminderde androgenicity is toe te schrijven aan het Nandrolone-hormoon die tot dihydronandrolone (DHN) in plaats van dihydrotestosterone (DHT) verminderen. Dit is één van de redenen Nandrolone Phenylpropionate kan goed bij hogere dosissen bij sommige mensen worden getolereerd dan hogere dosissen testosteron.

   

  Nandrolone Phenylpropionate die steroid poeder CAS Nr bodybuilding.: 62-90-8

  Onze voordelen:


  1. Wij hebben ervaring in het uitvoeren van steroïden, zoals u het weet, de EU-plaatsen veel nadruk op hen, en u moet een ervaren partner vinden die u zal verzekeren;

   

  2. Kwaliteit: Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, hadden wij stabiele klanten en voerden naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, en een andere landen uit. Wij kunnen goede verwijzingen over ons bedrijf verstrekken. zoals voor de kwaliteit van de producten, zijn wij zeker zij u kunnen tevredenstellen goed genoeg;

   

  3. Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen

   

  4. Levering: wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen.


  Ontkenning:
   

  Wij verzekeren de kwaliteit van alle die producten door Steroidraws Health Technologie/Grote handelsmaatschappij worden verkocht. Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, zijn onze producten chemische tussenpersoon/reagens slechts voor onderzoek en ontwikkelingsgebruik, maar niet voor drugs. Elk van onze producten zouden slechts door gekwalificeerde individuen moeten worden behandeld die in laboratoriumprocedures zijn opgeleid en vertrouwd met de potentiële gevaren van deze chemische producten geweest. Technologie van de Steroidrawsgezondheid/de Grote handelsmaatschappij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor om het even welke verkeerde toepassing.

   

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Kevin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)