Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenruw steroid poeder

Goed Getolereerde Anabole van het Poedermethenolone van Primobolan Steroid Acetaat 434-05-9 99% Hoge Zuiverheid

Goed Getolereerde Anabole van het Poedermethenolone van Primobolan Steroid Acetaat 434-05-9 99% Hoge Zuiverheid

  • Well Tolerated Anabolic Primobolan Steroid Powders Methenolone Acetate 434-05-9 99% High Purity
  • Well Tolerated Anabolic Primobolan Steroid Powders Methenolone Acetate 434-05-9 99% High Purity
 • Well Tolerated Anabolic Primobolan Steroid Powders Methenolone Acetate 434-05-9 99% High Purity

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health Tech
  Certificering: ISO9001
  Modelnummer: 434-05-9

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 100G
  Prijs: Negotiated
  Verpakking Details: 1 kg-aluminiumfoliepakket
  Levertijd: 7 werkdagen
  Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Verschijning: wit of gebroken wit kristallijn poeder Analyse: 99%
  MF: C22H32O3 Molecuulgewicht: 344.4877
  Toepassing: De spierbouw standaard: USP/BP

  Goed Getolereerde Anabole van het Poedermethenolone van Primobolan Steroid Acetaat 434-05-9 99% Hoge Zuiverheid

   

  CAS Nr.: 434-05-9
  EINECS: 207-097-0
  MF: C22H32O3
  Mw: 344.4877
  Verschijning: Wit of gebroken wit kristallijn poeder
  Analyse: 99%
  Gebruik: Primobolan is een goede basissamenstelling in een stapel en kan resultaten onder dat van nandrolone enkel lichtjes veroorzaken en in een scherpe stapel het best gebruikt. Omdat Primobolan niet aromatiseert, is er geen gebruik voor Clomid of Nolvadex.

   

   

  Specificaties:

   

  Productnaam

  Methenoloneacetaat

  Moleculaire Formule

  C22H32O3

  Molecuulgewicht

  344.4877 

  Moleculaire Structuur

  Goed Getolereerde Anabole van het Poedermethenolone van Primobolan Steroid Acetaat 434-05-9 99% Hoge Zuiverheid

  EINECS

  207-097-0

   

   

   

  Beschrijving:


  Primobolan is zeer veilige scherpe steroïden, zij die Primobolan zullen vinden het om lichtjes meer machtig maar minder machtig dan Anavar te zijn dan Winstrol kopen; nochtans, kan zijn handigheid betreffende zijn bijwerkings vriendschappelijke aard het hoogst onder die wenselijk vaak maken gevoelig voor bijwerkingen. Zonder twijfel, is dit één van de veiligste steroïden voor vrouwelijk gebruik en vele vrouwelijke lichaamsbouwatleten kopen periodiek Primobolan. Er zijn geen steroïden die volledig zonder mogelijke bijwerkingen zijn maar de steroïden zoals Anavar en Primobolan zijn ongeveer zo dicht aangezien wij kunnen krijgen. Vele mensen die voor estrogenic verwante die bijwerkingen door anabole steroïden vaak worden veroorzaakt gevoelig zijn kopen Primobolan aangezien dergelijke bijwerkingen zeer zeldzaam schijnen te zijn.
   
  Om een sneller en meer verbeterd effect te verkrijgen - de Acetaat/Primobolan van Methenolone:
   
  Bovendien is het populairst voor mannelijke bodybuilders om Methenolone-acetaat met andere (over het algemeen sterkere) steroïden te stapelen om een sneller en meer verbeterd effect te verkrijgen. Tijdens een op dieet zijnde of snijdende fase, niet-aromatiseert kan androgen zoals Fluoxymesterone of trenbolone worden toegevoegd. De sterke androgene component zou moeten helpen om een toegevoegde dichtheid en een hardheid aan de spieren te bewerkstelligen. Anderzijds (of daarnaast) wij konden Winstrol, een andere milde anabole steroïden toevoegen. Het resultaat van deze combinatie zou opnieuw een opmerkelijke verhoging van spiermassa en hardheid moeten zijn, maar in dit geval zou de aanwinst niet van zeer verhoogde bijwerkingen moeten vergezeld gaan. Zoals vroeger vermeld, wordt Methenolone enanthate ook gebruikt effectief tijdens het ophopen fasen van opleiding. De toevoeging van testosteron, Dianabol of Oxymetholone 50 zou vrij efficiënt blijken om nieuwe spiermassa toe te voegen. Natuurlijk zouden wij estrogenic bijwerkingen moeten behandelen, maar in zulke gevallen Methenolone-zou de acetaat de gebruiker moeten toestaan om een veel lagere dosering van de meer „giftige“ drug te nemen en nog aanvaardbare resultaten te ontvangen.


  Het is populairst voor mannelijke bodybuilders om Primobolan met andere steroïden te stapelen om een sneller en meer verbeterd effect te verkrijgen. Tijdens een op dieet zijnde of snijdende fase, niet-aromatiseert kan androgen zoals Halotestin of trenbolone worden toegevoegd. De sterke androgene component zou moeten helpen om een toegevoegde dichtheid en een hardheid aan de spieren te bewerkstelligen. Anderzijds (of daarnaast) wij konden Winstrol, een andere milde anabole steroïden toevoegen. Het resultaat van deze combinatie zou opnieuw een opmerkelijke verhoging van spiermassa en hardheid moeten zijn, maar in dit geval zou de aanwinst niet van zeer verhoogde bijwerkingen moeten vergezeld gaan. Zoals vroeger vermeld, Primobolan-wordt het Depot ook gebruikt effectief tijdens het ophopen fasen van opleiding. De toevoeging van testosteron, Dianabol of Anadrol zou vrij efficiënt blijken om nieuwe spiermassa toe te voegen. Natuurlijk zouden wij estrogenic bijwerkingen moeten behandelen, maar in zulke gevallen zou Primobolan de gebruiker moeten toestaan om een veel lagere dosering van de meer „giftige“ drug te nemen en nog aanvaardbare resultaten te ontvangen.

   

   

  De functie van chemische moleculair gebruikt door Geneeskunde actief ingrediënt:
   
  Een gemiddelde mens zal ongeveer 500mg per week van injecteerbare Primo nodig hebben om een voordeel te ontvangen en hij zal dit minstens 8 weken moeten doen.
   
  injecteerbare Primo zal best blijken te zijn maar veiligheid en bescherming tegen virilization verzekeren is op zijn plaats de meeste vrouwen niet zal willen 6 weken van gebruik overschrijden maximum met 4 weken van gebruik die over het algemeen het minimale tijdkader zijn.
   
  Voor het gemiddelde zal de vrouw het meest 100mg per week om vinden te volstaan; u kunt hoger gaan maar hoger u gaat groter het risico. U kunt met het doseren een klein beetje moeten spelen maar 100mg is een goede plaats om te beginnen en 2 injecties per week van 50mg elk is enkel over perfect.

   

  (Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, de de Chemische die tussenpersoon/reagens slechts voor R&D maar niet voor Drugs wordt gebruikt) 

   

  Onze voordelen:


  1.We hebben ervaring in het uitvoeren van steroïden, zoals u het weet, de EU-plaatsen veel nadruk op hen, en u moet een ervaren partner vinden die u zal verzekeren;

   

  2.Quality: Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, hadden wij stabiele klanten en voerden naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, en een andere landen uit. Wij kunnen goede verwijzingen over ons bedrijf verstrekken. zoals voor de kwaliteit van de producten, zijn wij zeker zij u kunnen tevredenstellen goed genoeg;

   

  3.Package: Professionele verpakking met professionele materialen 

   

  4.Delivery: wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen. 

   

  5.Service: De beste Dienst met de naverkoopdienst en overleg. 

   

   

  Goed Getolereerde Anabole van het Poedermethenolone van Primobolan Steroid Acetaat 434-05-9 99% Hoge Zuiverheid

   

   

  Ontkenning:
   

  Wij verzekeren de kwaliteit van alle die producten door Steroidraws Health Technologie/Grote handelsmaatschappij worden verkocht. Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, zijn onze producten chemische tussenpersoon/reagens slechts voor onderzoek en ontwikkelingsgebruik, maar niet voor drugs. Elk van onze producten zouden slechts door gekwalificeerde individuen moeten worden behandeld die in laboratoriumprocedures zijn opgeleid en vertrouwd met de potentiële gevaren van deze chemische producten geweest. Technologie van de Steroidrawsgezondheid/de Grote handelsmaatschappij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor om het even welke verkeerde toepassing.

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Kevin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)