Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Het Poeder van Nandrolonedecanoate, Anabool Anti het verouderen Oestrogeen bouwt Spiersteroïden

Het Poeder van Nandrolonedecanoate, Anabool Anti het verouderen Oestrogeen bouwt Spiersteroïden

  • Nandrolone Decanoate Powder , Anabolic Anti aging Estrogen Build Muscle Steroids
  • Nandrolone Decanoate Powder , Anabolic Anti aging Estrogen Build Muscle Steroids
 • Nandrolone Decanoate Powder , Anabolic Anti aging Estrogen Build Muscle Steroids

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health Tech
  Certificering: USP/BP/ISO9001
  Modelnummer: 360-70-3

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: onderzoek
  Prijs: Inquiry
  Verpakking Details: 1kg aluminiumfoliepakket
  Levertijd: 7 werkdagen
  Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Beschrijving: Wit of bijna wit kristallijn poeder Analyse: 99.04%
  Alias: Deca-Durabolin; 19-Nortestoterone decanoate; Deca Durabolin MF: C28H44O3
  Zuiverheid: 99% standaard: ISO9001
  markt: Global


  Het Poeder van Nandrolonedecanoate, Anabool Anti het verouderen Oestrogeen bouwt Spiersteroïden

   

  Anabole Anti het verouderen nandrolone van Oestrogeensteroïden poedert Nandrolone Decanoate voor Mensen Bodybuilding

   

  Snel Detail:
   
  Nandrolone Decanoate
  Alias: Deca-Durabolin; 19-Nortestoterone decanoate; Deca Durabolin
  CAS Nr:  360-70-3
  MF: C28H44O3
  Mw: 428.65
  Zuiverheid: 99%
  Anabool het Anti verouderen Ruw Steroid Poeder Nandrolone Decanoate voor Bodybuilding en gezamenlijke pijn
   
  Kwaliteitsnormen: USP31
  Pakket: 1kg/bag of zonodig
  Opslag: Opgeslagen en beschermd tegen licht
  Verschijning: licht wit geurloos poeder. Koelingsbehoud.
  De koeling spaart: Kamertemperatuur meer dan 20 Celsius-graad aan agglomeraat, of zo 30 Celsius-graad in een vloeistof.

   

   

  Specificaties:

   

  TESTpunten

  SPECIFICATIE

  RESULTATEN

  Beschrijving

   Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder

  Wit Poeder

  Identificatie

   Infrarode Absorptie

  Positief

  Analyse

   97.0~103.0%

  99.15%

  Smeltpunt

   33~37°C

  34.5~36.5°C

  Verlies bij het Drogen

   0.5%max

  0.30%

  Specifieke Omwenteling

   +32°~ +36° (C=1 in dioxane)

  +33.5°

  Organische Vluchtige Onzuiverheden

   maximum 2500PPm

  <1000ppm>

  Overblijvende Oplosmiddelen

   Voldoe aan de vereisten. (USP29)

  Bevestigt

  Chromatografische zuiverheid

   som onzuiverheden: 3.0%max

  <3>

  Conclusie

  De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming

   

   

  Beschrijving:
   

  Het Nandrolonegebruik is direct opspoorbaar of onrechtstreeks opspoorbaar in haar in urine door voor de aanwezigheid van 19 norandrosterone, metabolite te testen. Het internationale Olympische Comité heeft een grens van 2.0 μg/L van norandrosterone 19 in urine als de bovengrens geplaatst, waarvoorbij een atleet van het smeren wordt verdacht. In de grootste die nandrolonestudie op 621 atleten bij de Olympische Spelen van Nagano van 1998 wordt uitgevoerd, werd geen die atleet meer dan 0.4 μg/L. 19-Norandrosterone wordt getest geïdentificeerd als spoorverontreinigende stof in commerciële voorbereidingen van

   androstenedione, die tot 2004 zonder een voorschrift als dieetsupplement in de V.S. beschikbaar was.

   

  Een aantal nandrolonegevallen in atletiek kwamen in 1999 voor, wat hoge profielatleten zoals Merlene Ottey, Dieter Baumann en Linford Christie omvatte. Nochtans, het volgende jaar werd de opsporingsmethode voor nandrolone tegelijkertijd bewezen defect om te zijn. Merk Richardson, een Britse Olympische relaisagent die positief voor de substantie testte, een significante hoeveelheid urinesteekproeven in een gecontroleerd milieu gaf en een positieve test die voor de drug leverde aantonen, dat de valse positieven konden voorkomen, wat tot een revisie van zijn concurrerend verbod leidde.

   

  De zware consumptie van de essentieel aminozuurlysine (heeft zoals vermeld in de behandeling van koortsblaasjes) naar verluidt valse positieven in wat getoond en door Amerikaanse shotputter C.J. Hunter aangehaald aangezien de reden voor zijn positieve test, niettemin in 2004 hij aan een federale grote jury toegaf dat hij nandrolone had ingespoten. Een mogelijke oorzaak van de onjuiste resultaten van de urinetest is de aanwezigheid van metabolites van andere anabole steroïden, hoewel het moderne urineonderzoek de nauwkeurige die steroïden kan gewoonlijk bepalen door de verhouding van twee worden gebruikt te analyseren blijvend nandrolonemetabolites. Als resultaat van de talrijke ten val gebrachte oordelen, werd de beproevingsprocedure herzien door Britse Sport. Op 5 Oktober, lieten 2007, de vijf-tijd gouden medaillewinnaar voor spoor en het gebied Marion Jones aan gebruik van de drug toe, en werden veroordeeld aan zes maanden in gevangenis voor het liggen aan een federale grote jury in 2000.


  Q.v. Nandrolone Deca, een vorm van nandrolone door atleten wordt gebruikt die. De massaspectrometrie wordt ook gebruikt om kleine steekproeven van nandrolone in urinesteekproeven te ontdekken, aangezien het een unieke maalmassa heeft.  De functie van chemische moleculair gebruikt door Geneeskunde actief ingrediënt:
   
  Deca wordt meestal gebruikt één keer elk gebruikend 200-400 ml. Door dit bedrag te gebruiken, is de oestrogeenuitwisseling geen probleem wanneer het over gyno komt. Dit bedrag helpt ook om het even welke problemen met organen zoals de lever verhinderen, hoge bloeddruk en met hoog cholesterolgehalte. Als de dosis omhoog wordt gestoten, zullen de bijwerkingen natuurlijk meer zijn, maar het toont nog deze drug getolereerde zeer goed is. Alhoewel wij goedkope Deca verkopen, zijn de steroïden van de hoogste slechts kwaliteit. Er zijn ook studies geweest betreffende HIV positieve individuen gedaan en heeft om hoogst nuttig getoond die te zijn wanneer het proberen om lichaamsgewicht van de persoon ter sprake te brengen en tonend is het veilig en voordelig gebleken te zijn in het opbouwen van immuniteit.


  In vroegere jaren, waren het testosteron en nandrolone enige farmaceutische injectables die beschikbaar aan bodybuilders en economisch allebei wijd - waren. De oestrogeencontrole bestond niet toen. Om deze reden, waren de lage aromatiserende eigenschappen van Deca toen vrij nuttig. Deca won daarom brede populariteit.


  Gebruik na chirurgie voor chronische verspillende ziekte, ernstige ziekte, en zwakke dun, zwak, osteoporose, kinderdysplasie, aplastic bloedarmoede, enz.


  Deca Durabolin (nandrolone) is dat deze samenstelling in termen van ongunstige bijwerkingen voor scalp en de huid vrij mild is. Dit is omdat het alpha- reductase 5 enzym handelt om de kracht van nandrolone te verminderen, terwijl in tegenstelling veel andere anabole steroïden door dit enzym onaangetast zijn, en de kracht van het testosteron wordt eigenlijk verhoogd met het.
   
  Het testosteron is het meest machtig natuurlijk van - het voorkomen androgens. Androgens veroorzaken de ontwikkeling van mannelijke geslachtskenmerken, zoals een diepe stem en een baard; zij versterken van het spiertoon en been ook massa. De hoge niveaus van testosteron schijnen om goede gezondheid bij mensen te bevorderen, bijvoorbeeld, verminderend de risico's van hoge bloeddruk en hartaanval.

  De hoge testosteronniveaus correleren ook met gewaagd gedrag, echter, met inbegrip van verhoogde aggressiviteit en het roken, die deze gezondheidsvoordelen kunnen compenseren. Het testosteron kan worden gegeven om medische voorwaarden, met inbegrip van vrouwelijke (maar niet mannelijke) borstkanker, hypogonadism (lage gonadal functie) in het mannetje, nondescent cryptorchism (van de testikel in het scrotum), en menorrhagia (onregelmatige periodes) te behandelen.
   

   

  (Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, de de Chemische die tussenpersoon/reagens slechts voor R&D maar niet voor Drugs wordt gebruikt) 

   

  Onze voordelen:


  1.We hebben ervaring in het uitvoeren van steroïden, zoals u het weet, de EU-plaatsen veel nadruk op hen, en u moet een ervaren partner vinden die u zal verzekeren;

   

  2.Quality: Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, hadden wij stabiele klanten en voerden naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, en een andere landen uit. Wij kunnen goede verwijzingen over ons bedrijf verstrekken. zoals voor de kwaliteit van de producten, zijn wij zeker zij u kunnen tevredenstellen goed genoeg;

   

  3.Package: Professionele verpakking met professionele materialen 

   

  4.Delivery: wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen. 

   

  5.Service: De beste Dienst met de naverkoopdienst en overleg. 

   

  COA

   

  Het Poeder van Nandrolonedecanoate, Anabool Anti het verouderen Oestrogeen bouwt Spiersteroïden

   

   

  Het Poeder van Nandrolonedecanoate, Anabool Anti het verouderen Oestrogeen bouwt Spiersteroïden

   

  Ontkenning:
   

  Wij verzekeren de kwaliteit van alle die producten door Steroidraws Health Technologie/Grote handelsmaatschappij worden verkocht. Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, zijn onze producten chemische tussenpersoon/reagens slechts voor onderzoek en ontwikkelingsgebruik, maar niet voor drugs. Elk van onze producten zouden slechts door gekwalificeerde individuen moeten worden behandeld die in laboratoriumprocedures zijn opgeleid en vertrouwd met de potentiële gevaren van deze chemische producten geweest. Technologie van de Steroidrawsgezondheid/de Grote handelsmaatschappij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor om het even welke verkeerde toepassing.

   

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Kevin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)