Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

53-39-4 Mondeling Anabool de Steroïdenpoeder van Oxandrolone/van Anavar voor de Tabletten van het Gewichtsverlies

53-39-4 Mondeling Anabool de Steroïdenpoeder van Oxandrolone/van Anavar voor de Tabletten van het Gewichtsverlies

  • 53-39-4 Oxandrolone / Anavar Oral Anabolic Steroids Powder for Weight loss Tablets
  • 53-39-4 Oxandrolone / Anavar Oral Anabolic Steroids Powder for Weight loss Tablets
 • 53-39-4 Oxandrolone / Anavar Oral Anabolic Steroids Powder for Weight loss Tablets

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health Tech
  Certificering: ISO9001
  Modelnummer: 53-39-4

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 100G
  Prijs: Negotiated
  Verpakking Details: 1kg aluminiumfoliepakket
  Levertijd: 7 werkdagen
  Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  MF: C19H30O3 Smeltpunt: 235~238°C
  verlies bij het drogen: 0.15% Specifieke Omwenteling: -20.5°
  Analyse: 99.61%

  53-39-4 Mondeling Anabool de Steroïdenpoeder van Oxandrolone/van Anavar voor de Tabletten van het Gewichtsverlies


  Productnaam: Oxandrolone 
  Synoniemen: 17BETA-HYDROXY-17-methyl-2-OXA-5ALPHA-ANDROSTAN-3-; 5-alpha--ANDROSTAN-2-OXA-17 bèta-ol-3-; OXANDROLONE; 17beta-Hydroxy-17alpha-methyl-2-oxa-5alpha-androstan-3-; 17-bèta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-5-alpha--androstan-3-op; 17beta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-5alpha-androstan-3-op; 17-bèta-hydroxy-17-methyl-2-oxa-androstan-3-; 17-hydroxy-17-methyl, (5-alpha-, 17-bèta) - 2-oxaandrostan-3- 
  CAS: 53-39-4 
  MF: C19H30O3 
  Mw: 306.44 
  EINECS: 200-172-9 

   

   

  Specificaties:

   

  TESTpunten

   SPECIFICATIE

  RESULTATEN

  Beschrijving

   wit of bijna wit kristallijn poeder

   

   

  Analyse (door TLC)

   97.0%min

  99.61%

  Smeltpunt

   235~238°C

  235~238°C

  Verlies bij het Drogen

   1.0%max

  0.15%

  Specifieke Omwenteling

   -18° ~ -24°

  -20.5°

  Zware Metalen

   maximum 662PPm

  Is in overeenstemming

   

   

  Beschrijving: 

   

  (Anavar) Oxandrolone een ideale keus voor vet verlies en magere spieren:
   
  Als u hoogst efficiënte maar toch veilige en betaalbare anabole steroïden voor scherpe cycli wilt, zouden de magere spier de bouwcycli, of het vette verlies, Anavar of Oxandrolone een ideale keus voor u zijn.
   
  Anavar is een intrigerende drug op zo vele niveaus. Het schijnt om de definitie en de beperkingen van mondelinge steroïden te tarten. U hebt over zijn „schone aanwinsten“ en relatieve veiligheid gelezen. Merkwaardig, is het zo veilig dat in tegenstelling tot andere steroïden, die voor ondervoeding en bloedarmoede werden gebruikt, Anavar oorspronkelijk hoofdzakelijk voor brandwondslachtoffers werd voorgeschreven. In een willekeurig verdeelde, dubbelblinde studie, werden de patiënten met 40% de totale brandwonden van de lichaamsoppervlakte geselecteerd om standaardbrandwond te ontvangen 


  zorg plus oxandrolone, of zonder oxandrolone. Oxandrolone werd gebruikt helpen die gewicht herwinnen na chirurgie, streng trauma, of chronische besmettingen wordt verloren. Die behandeld met oxandrolone toonden versnelde helende, betere lichaamssamenstelling, bewaarde spiermassa en verminderden katabolisme en verminderden bijgevolg de tijd van het het ziekenhuisverblijf. Geen wonder het was van belang voor bodybuilders!
   
  Met steun van onze specifieke beroeps, zijn wij instrumentaal in de productie van, het leveren van en het uitvoeren van het uitstekende Ruwe Poeder van kwaliteitsoxandrolone. Het poeder door ons wordt aangeboden wordt voorbereid door ons team van handige beroeps in volledige hygiënische voorwaarden die. Ten gevolge van zijn nauwkeurige samenstelling, zuiverheid en langere houdbaarheidsperiode, wordt ons poeder hoogst toegejuicht in de markt. Wij bieden dit Oxandrolone Ruw Poeder aan zeer concurrerende prijzen aan aan onze klanten.

   

   

  Oxandrolonegebruik:
   
  1. Oxandrolone wordt wijd gebruikt wegens zijn uitzonderlijk klein niveau van androgenicity [nodig die citaat] van gematigd anabool effect vergezeld gaat. Hoewel oxandrolone een alpha- alkyloid 17 is, is zijn levergiftigheid ook zeer klein. De studies hebben aangetoond dat een dagelijkse dosis 20 die mg-oxandrolone in de loop van 12 weken wordt gebruikt slechts een te verwaarlozen invloed op de verhoging van leverenzymen had. Als DHT-derivaat, aromatiseert oxandrolone niet (bekeerling aan oestrogeen, dat gynecomastia of mannelijk borstweefsel veroorzaakt). Het niet beïnvloedt ook beduidend de normale het testosteronproductie van het lichaam (HPTA-as) bij lage dosering (20 mg). Wanneer de dosering hoog is, reageert het menselijke lichaam door de productie van links (luteinizing hormoon) te verminderen, is denken van endogene testosteronproductie te hoog; dit elimineert op zijn beurt verdere stimulatie van Leydig-cellen in de testikels, veroorzakend testicular atrophy (het krimpen). Oxandrolone in een dosis 20 mg/dag wordt gebruikt onderdrukte endogeen testosteron door 67% na 12 weken van therapie die.

   

  2. In een willekeurig verdeelde, dubbelblinde studie, werden de patiënten met 40% de totale brandwonden van de lichaamsoppervlakte geselecteerd om standaardbrandwondzorg plus oxandrolone, of zonder oxandrolone te ontvangen. Die behandeld met oxandrolone toonden betere lichaamssamenstelling, bewaarde het verblijfstijd van het spier massand verminderde ziekenhuis. 
   
  De functie van chemische moleculair gebruikt door Geneeskunde actief ingrediënt:

   

  Anavar begon werkelijk om op top met bodybuilders, atleten en recreatieve steroid gebruikers te vangen toen de publicatie „Spiermedia 2000“ (het eerste nationale tijdschrift om openlijk over steroïden te spreken) Anavar de hoogste classificatie wat betreft voordeel aan risicoverhouding gaf. Het tijdschrift maakte het punt dat Anavar ongelooflijke voordelen voor zijn zeer lage giftigheid gaf en deze „rand“ drug plotseling het meest gebegeerd van alle steroïden werd.
   
  Sommige mensen kunnen denken Anavar een overschat beetje is omdat u niet „blaast - omhoog“ van water het behoud als u op Dianabol of Anadrol of Testosteron. Maar niemand kan ontkennen dat de spier kwaliteit andlong durend is. Meer dan dat, is er een vet brandend voordeel dat altijd op de forums wordt besproken.
   
  Velen beweren dat de anavar hulp vet brandt. Om het even welke steroïden zullen spier bouwen en zullen vet branden. Aangezien u uw dieet in controle voor beste resultaten opleiden en moet hebben, is er een tendens magerder te kijken. Maar met Anavar die, schijnen de spieren meer wegens zijn onvermogen worden bepaald om water te houden. Niettemin, zijn er studies geweest die Anavar hebben getoond om diepgeworteld vet op het maaggebied met enkel gematigde oefening beduidend te verminderen. En de onderwerpen hielden weg het vet na het beëindigen van gebruik.
   
  Alles bij elkaar, is Oxandrolone (Anavar) „boutique“ steroïden:
   
  Het is hoog - kwaliteit en vrij veilig indien behoorlijk gebruikt. Het kan worden gebruikt om begin te schoppen een cyclus en het werkt goed als „afwerker“ om extra poetsmiddel aan de lichaamsbouw vóór een de concurrentie of fotospruit toe te voegen. Herinner me enkel, moet u nog een efficiënte Postcyclustherapie (PCT) doen en de juiste te verzekeren supplementen nemen 
  veiligheid langs de manier.

   

  (Volgens relevante wetgevingen en verordeningen, de de Chemische die tussenpersoon/reagens slechts voor R&D maar niet voor Drugs wordt gebruikt) 

   

  Onze voordelen:

   

  1. Wij hebben ervaring in het uitvoeren van steroïden, zoals u het weet, de EU-plaatsen veel nadruk op hen, en u moet een ervaren partner vinden die u zal verzekeren;

   

  2. Kwaliteit: Ons bedrijf is een professionele belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied, hadden wij stabiele klanten en voerden naar Duitsland, Spanje, het UK, de V.S., Australië, Midden-Oosten, en een andere landen uit. Wij kunnen goede verwijzingen over ons bedrijf verstrekken. zoals voor de kwaliteit van de producten, zijn wij zeker zij u kunnen tevredenstellen goed genoeg;

   

  3. Pakket: Professionele verpakking met professionele materialen.

   

  4. Levering: wij hebben producten in voorraad, en wij zullen hen spoedig leveren toen uw Portugal aankwam. ondertussen zullen wij u het het volgen aantal geven om u te maken de nauwkeurige plaats van de producten kennen. wij zullen spoor van het product houden tot zij u aankomen; Wij kiezen de beste koeriersdienst voor u, en met de levering rond 5-7 werkdagen. 

   

  5. De dienst: De beste Dienst met de naverkoopdienst en overleg. 

   

   Hete Verkopende Verwante Grondstoffen

  Testosteron Enanthate

  CAS: 315-37-7

  Testosteronpropionaat

  CAS: 57-85-2

  Testosteron phenylpropionate

  CAS: 1255-49-8

  Testosteron Sustanon 250

  Verklaar nietig

  Testosteron Cypionate

  CAS: 58-20-8

  Trenboloneacetaat

  CAS: 10161-34-9

  Trenbolone Enanthate

  CAS: 10161-33-8

  Trenbolonehexuitdraai

  CAS: 23454-33-3

  Drostanolonepropionaat (Masteron)

  CAS: 521-12-0

  Drostanolone Enanthate

  CAS: 472-61-145

  Boldenone (Equipoise) Undecylenate

  CAS: 13103-34-9

  Nandrolone Decanoate

  CAS: 360-70-3

  Nandrolone Phenylpropionate

  CAS: 62-90-8

  Anavar

  CAS: 53-39-4

  Dianabol

  CAS: 72-63-9

  Winstrol

  CAS: 10418-03-8

  Anadrol

  CAS: 434-07-1

  Methenolone Enanthate (Primobolan)

  CAS: 303-42-4

  Methenoloneacetaat

  CAS: 434-05-9

  Turinabol

  CAS: 855-19-6

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Kevin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)