Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOphopende Cyclussteroïden

Cas nr 76-43 - 7 het Ophopen Cyclussteroïden Fluoxymesterone voor Spier/Intensiteits de Breuken van het Aanwinstenbeen het Helen

Cas nr 76-43 - 7 het Ophopen Cyclussteroïden Fluoxymesterone voor Spier/Intensiteits de Breuken van het Aanwinstenbeen het Helen

  • Cas no. 76-43- 7 Bulking Cycle steroids Fluoxymesterone for Muscle / Intensity Gain Bone Fractures Healing
  • Cas no. 76-43- 7 Bulking Cycle steroids Fluoxymesterone for Muscle / Intensity Gain Bone Fractures Healing
  • Cas no. 76-43- 7 Bulking Cycle steroids Fluoxymesterone for Muscle / Intensity Gain Bone Fractures Healing
 • Cas no. 76-43- 7 Bulking Cycle steroids Fluoxymesterone for Muscle / Intensity Gain Bone Fractures Healing

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: SR Health Tech
  Certificering: USP/ BP/ ISO 9001
  Modelnummer: 76-43-7

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 50 g
  Prijs: inquiry
  Verpakking Details: aluminiumfoliezak
  Levertijd: 5-7 werkdagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200-300 kg-maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Productnaam:: Fluoxymesterone (Halotesin) CAS Nr.:: 76-43-7
  Moleculaire formule:: C20H29FO3 Molecuulgewicht:: 336.44
  Analyse:: 98% min Kwaliteitsnorm:: USP/BP/ISO9001

  Cas nr 76-43 - Witte 7 of bijna Witte Kristallijne Poeder het Ophopen Cyclussteroïden Fluoxymesterone voor Spier/intensiteits de Breuken van het Aanwinstenbeen het Helen

   

  Beschrijving:

   

  Halotestin (fluoxymesterone), als enkel halo in de geschiktheidswereld wordt bekend, is één van de sterkste anabool-androgene beschikbare steroïden en komt in mondelinge vorm die. Het was eind jaren vijftig ongelooflijk ontwikkeld en het medische gebruik voor deze samenstelling moet met jongens helpen die in vertraagde puberteit zijn.

  In de wereld van prestatiesverhoging, houdt Halotestin een reputatie van het zijn één van de krachtigste en snelle acterensteroïden op de markt. Nochtans, is het geen één heel wat steroid gebruikers zullen gebruiken. Deze steroïden zullen heel wat massa ondanks een massieve anabole classificatie niet bouwen; in feite, zal het werkelijk veel niet bij allen voor massabevordering doen. Dit is steroïden die als ruwe sterktesteroïden over het algemeen gekend zijn, maar Halotestin wordt ook gevonden in sommige scherpe cycli. Het is niet te ongewoon voor sommige bodybuilders om met Halotestin de laatste weken vóór de concurrentie aan te vullen. Het kan sommige aardige conditionerende gevolgen, evenals werkelijk hulp veroorzaken in het duwen door het eind van een brutaal dieet. Nochtans, zijn de bijwerkingen van deze steroïden geen het gekscheren kwestie, kunnen zij vrij ruw zijn, en dat zal de meeste mensen weg houden.

   

  Eigenschappen:

  Productnaam: Fluoxymesterone (Halotesin)
  CAS Nr.: 76-43-7
  Moleculaire Formule: C20H29FO3
  Molecuulgewicht: 336.44
  Analyse: 98% min
  Kwaliteitsnorm: USP/BP/ISO9001
  Verschijning: Wit kristalachtig poeder
  Leveringscapaciteit: 200-300kg/month
  Opslag: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

   

  Functioneert:

  1. Halotestin draagt met het sommige enorm krachtige gevolgen, een aantal van de het krachtigste draaien rond bloedcellen. De halo heeft hij capaciteit hematocrit en hemoglobineniveaus evenals rode bloedcelmassa zeer om te verhogen.
  2. Halotestin draagt met het ook sterke vette verliesgevolgen. De halo heeft de capaciteit om de verordening van vetzuuroxydatie in de lever te bevorderen, evenals mitochondria van de snel-krampspier.

  Gevolgen:

  1. Deze uiterst machtige anabole steroïden werden voorgeschreven voor de behandeling van spier het verspillen, androgen deficiëntie bij mensen, magere weefselreparatie, ondervoeding, en voor helende beenbreuken. Het zou ook regelmatig gebruikt worden om verlengde blootstelling aan cortisone te behandelen, paraplegie, borstkanker en vaak gegeven aan brandwondslachtoffers.
  2. De primaire gevolgen van Halotestin draaien rond sterkte en agressie. De kwestie van agressie en anabole steroïden wordt vaak niet in verhouding geblazen, maar in het geval van Halo kan het echt een agressieve aard verbeteren. Dit kan op zijn beurt de atleet ertoe bewegen om harder te duwen en nog sterker te zijn.
  3. wegens sterkte en agressie maakt de bevordering, dit tot Halotestin populaire steroïden onder machtsheftoestel, sterkteatleten en de vechters kort voor concurrentie. Een paar weken die van gebruik aan de concurrentie leiden is zeer gemeenschappelijk, en de verhoging in sterkte kan potentieel groter zijn dan een andere anabole steroïden konden verstrekken.
  4. Het is gebruikssteroïden op korte termijn die specifieke voordelen voor specifieke doeleinden dragen. Bij het therapeutische plaatsen, terwijl het voor sommige punten van behandeling wordt goedgekeurd, is het bijzonder zeldzaam. geworden.

  Cyclus en dosering:

  Week Halotestin Cardarine N2Guard

  1 20mgs/day 20mgs/day 9 kappen/dag

  2 20mgs/day 20mgs/day 9 kappen/dag

  3 30mgs/day 20mgs/day 11 kappen/dag

  4 20mgs/day 20mgs/day 9 kappen/dag

   

   

  Halotestinoverzichten:

  Halotestin is één van de krachtigste anabole steroïden om ooit te bestaan. Ondanks zijn macht houdt het slechts een paar voordelige trekken voor de meeste individuen, die tot het maken een slechte keus voor de meerderheid van prestaties die atleten verbeteren. De gemiddelde gymnastiekrat zal dit niet om steroïden vinden te zijn die hij heeft willen om in zijn cyclus omvatten. Er is geen strategisch voordeel, en de risico's zijn ver belangrijker dan de beloning. De gemiddelde gymnastiekrat kan zijn doelstellingen met het gebruik van andere samenstellingen gemakkelijk bereiken. Natuurlijk, worden sommige gymnastiekratten verleid om het te proberen, kan een snelle en dramatische verhoging van sterkte het een beroep doen klinken, maar het is belangrijk om de ruwe aard van deze steroïden te herinneren.

   

  Voor de concurrerende atleet of de bodybuilder, kan Halotestin een plaats hebben. Nochtans, voor de bodybuilder kunnen andere steroïden hetzelfde niveau van het conditioneren zonder de toegevoegde spanning aan het lichaam verstrekken. Tegelijkertijd, kunnen geen andere steroïden de agressie en de duw toevoegen die soms nodig is om een brutaal wedstrijddieet te beëindigen. Als het heeft vereist, ga voorzichtig te werk. Voor de sterkteatleet, het machtsheftoestel of de vechter, kunnen deze steroïden anders voordeliger voor dit individu zijn misschien meer zo dan iedereen. Nochtans, nogmaals moet hij de potentiële gevolgen op lange termijn voorzichtig aanvullen en herinneren.

   

  Halveringstijd: 6-9 uren

  Contactgegevens
  Steroidraws Health Tech Company Limited

  Contactpersoon: Alvin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)