Steroidraws Health Technologie Company beperkte

Het unieke Pharmaceautical-Rang Steroid Poeder in China.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Wat is Testosteron?

Van goede kwaliteit hgh menselijk de groeihormoon voor verkoop
Van goede kwaliteit hgh menselijk de groeihormoon voor verkoop
Ontving enkel uw pakket. Alles kijkt perfect! dankuwel voor uw zaken. ik zal een paar weken!!!! aanbrengen!

—— Michael

Ik heb mijn pakket vandaag ontvangen. Jintropin kijkt groot. Ook, enkel 4 dagen ontving ik de goederen. Vertrouw op me, zal ik tot van u opdracht geven spoedig.

—— Jerry

Verras me werkelijk, krijgen 3 dagen het pakket, informeert de ontzagwekkende leveringssnelheid, altijd de recentste vervoerinformatie. Zo vele goede terugkoppeling van mijn cliënten.

—— Koevoet

Het product is werkelijk goed! Ik heb sommige flessen gemaakt en het aan sommige vrienden gegeven om het te testen. Op dit ogenblik, Mijn vriend zoals mijn toestel zo veel.

—— Aaron Gordan

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat is Testosteron?
img.alt

Het testosteron is het belangrijkste geslachtshormoon dat de mensen hebben. Het controleert mannelijke fysieke eigenschappen. De testikels maken testosteron. Het testosteron is het hormoon van het principegeslacht verantwoordelijk voor de ontwikkeling van reproductieve functie in mannelijke gewervelde dieren. Het testosteron is één van de hormonen als androgens worden bedoeld, die ook genoemd geworden van anabole steroïden die zijn. In mannetjes, wordt het testosteron vereist voor de ontwikkeling van mannelijke genitaliën zoals toegenomen penis en testikelsomvang. Het hormoon bevordert ook de ontwikkeling van seksuele mannelijke kenmerken tijdens puberteit zoals stem verdieping en de groei van oksel, borst en schaam- haar. Het testosteron speelt een belangrijke rol in het handhaven van geslachtsaandrijving, spermaproductie, spiersterkte en beenmassa. Een gezond niveau van testosteron is ook beschermend tegen beenwanorde zoals osteoporose. Aangezien het testosteron voor zo vele lichamelijke functies wordt vereist, wordt het beschouwd als om een algemene promotor van algemene gezondheid en goed - zijnd en door de Nationale Instituten van Gezondheid als belangrijkste hormoon bij mensen beschreven. Het testosteron is ook belangrijk voor het handhaven van beensterkte en magere spiermassa in vrouwen, evenals het bijdragen op algemene welzijn en energieniveaus. De vrouwen hebben testosteron ook, maar in veel kleiner bedrag dan bij mannen.

 

Teams van Steroidraws healthtech

Bartijd : 2017-04-14 14:44:15 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Steroidraws Health Tech Company Limited

Contactpersoon: Miss. Camille

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)